silber13

És akkor már csak Bulgáriát kell lenyomnunk, hogy az EU legkorruptabb országa legyünk
Pénzt legfeljebb a halfarok és a hozzá hasonló idegen népek intruderei kapnak a magyar kormánytól.
Kállay-Saunders András nekirontott A Dal 2018 zsűrijének, és kigúnyolta a "sikeres" előadókat
@Shikari: Az alma nagyon mesze esett a fájától. Némi hanggal rendelkezö, zeneileg tök tehetségtelen, az apja hírnevét meglovagoló zenei senki.
Törvénnyel köteleznék vitára Orbán Viktort
@pécsi: Mesélhetnél tesetleg Páva viselt dolgairól Pécsen.. Az ő és a többi fityisze képviselő segítségével vágják gallyra Angster, Zsolnai váosát! Korrupt,semmihez sem értő népség lakik arra, tisztelet a kevesebbeknek.
Orbán: a keresztény kultúrát meg kell őrizni
A görény ne beszéljen illatról, a csúti szélhámos meg ne dumáljon kultúráról.Mindkető nagyon röhejes!
A katolikus egyházzal egyeztetett Orbán
A vándorköszörűs református Balog mi a fenét keresett ott?
Juhász Péter nem veri élettársát! - Városi Kurír
@Köb Jani: Te lenni-vanni mátyár? Mert borzasztóságosságos a fogalmazásod!:-)))
Juhász Péter nem veri élettársát! - Városi Kurír
Az asszonypüfölés kizárólag a csúti elmebeteg, ( mellesleg miniszterelök) és néhány fityiszes megbuggyant agyú privilégiuma.
Sok pénzből újít fel egy palotát a magyar kormány – és nem ez a legmeglepőbb a történetben
@Nessy: De csak akkor, ha négyökrös szekéren utazik Bécsig és saját kezével húzza azt a célig!
Dagad a bot­rány: Frenreisz Károly osz­totta ki Tol­vai Renit
Ha igaz Frenreisz állítása, hogy nagyon jó hangú a csaj, akkor bizonyal otthon is ugyanolyan jó hangja kell hogy legyen! Maradjon tehát otthon és énekeljen hazai vizeken.
Kósa Lajos: Eger 90 milliárd forintot kap a kormánytól fejlesztésekre
Micsoda több tételes kantátát tudna írni a Lajos makogásainak és a Fitymasz ígérgetéseinek a szövege alapján Stockhausen! Valami ilyesmi lehetne:
https://www.youtube.com/watch?v=mmimSOOry7s...
Tolvai Reni viccnek szánta a Schell Juditot gúnyoló gifet – az énekesnő biztos benne, hogy senki sem bántódott meg a trágár beszólása miatt
Reni! Nem gondolod, hogy kínos ez a bocsánat kérő szöveged? Régi római mondás: " Stultus es qui facta infecta facere vebis cupias" Azaz: "Ostoba vagy,ha szavakkal akarod meg nem történtté tenni, ami már megtörtént" Mert bizony vérig sértettél egy nálad különb művész az ostova angol böfögéseddel, Szégyelld magad!
Miért szavazol a Fideszre?
@1magyar: tegnap 12:45-re: Viszont a Fidesznek jutott az ezébe először Magyarország morális, és gazdasági szétverése, szétlopása!
Inotai András: Orbánék felélték az unió pénzét
A másra szavazás szerintem még kevés, a csúti elmebeteg szélhámos a hatalomért , annak megtartása érdekében mindenre képes.
Az emberminiszter azt mondja, milliárdokat költenek az onkológiai intézetre
@Eladott Ország: Mit gondolsz, milyen forrásokra tudnának támaszkodni? Kis sarkítással, ebek harmincadjára jutott az ország,,néhány rabló lovag és azok szintén rabló hordái tették és teszik tönkre az országot.
Karácsony Gergely Facebookon üzent a fideszes óriásplakát photoshoppolóknak
@durbincs: Na mi a baj beteg agyú buzeráns romány? már a szekunak sem kell maga vén homokos trampli?:-))))) Hallani, esténként fiúk verik el alaposan, mert fajtalankodni akar!:-)))Sic transit gloria mundi! Ne féljen, kap még!:-)))))
Karácsony Gergely Facebookon üzent a fideszes óriásplakát photoshoppolóknak
@durbincs: " magágával ?":-))))))))) Bizony gá-gá!:-)))) "orbitále " Valódi román kifejezés!:-)) Nagyon vágyik már haja kecskékkel üzekedni pakulár?:-)))))))
Karácsony Gergely Facebookon üzent a fideszes óriásplakát photoshoppolóknak
Miután nincs moderátor,aki betartatná az állítólagos létező moderálási elveket, teljesdn felesleges ezt idebiggyeszteni. Remélem a moderátor hiányát kiszúrják az arra illetékesek!