tulipan

Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: @durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te Bayer Zsóti-listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : szarházy@Durbincs: ; a hülye@Verőce21: ; az buta a @Csizmás Kond: ; a sötét, marha @reagens: ; meg az a barom @Málna:
A családosoknak találták ki, ők mégis rosszul jártak a csokkal
@reagens: Nem tudom TE, minek tartod magad, de igazán nem érdekel. Egy vitaképtelen, primitív szerencsétlent olvasok, akinek nincsenek gondolatai se tudása. Csak a zsigeri pöce ömlik belőled. Beszélgess a tahó, agyhalott haverjaiddal, mert értelmes emberekkel, erre igazán nem vagy képes!
Nagy Blanka szüleit feljelentették
@CsipkeRózsa: A kérdés az, hogy a családsegítő mer-e, ennyi mocsok, narancsos rágalmazónak ellenmondani??
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens: ; meg az a barom @Málna:
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@Nyírfa: Jaaa, Diurnus azonban SOHA nem ADTA EL magát! Utálta is a narancsos horda!!!
A magyar közoktatás szinte semmire nem készíti fel a gyerekeket, Orbán Viktornak vissza kellene vonnia a döntéseit
@division: Nem a tanárokban, pláne nem a szülőkben látom a nagy hibás szemlélet okát, hanem a pénzek ellopásán kivül, az ég világon semmihez sem értő narancsos hájfejű felettesekben!!!
Orbán: Közép-Európa már nem szorul segítségre, jelentős teljesítménnyel járul hozzá az unióhoz
Mi lesz, a dagadt, narancsos, hiszti Gúnárral barommal, ha majd a EP lazán megszavazza, hogy bizony.bizony, a jogállamiság szabályai betartásának, pontról pontra elmulasztása végett és idejére, egyáltalán nem adnak egyetlen centet sem??? Akkor aztán, hőzönghet majd, olyan hisztérikusan, ahogy MINDIG is szokott, amióta csak szót adnak neki!! Már azt várom, mikor kapja le a cipőjét és kezdi Hruscsovhoz hasonlóan verni az asztalt?
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens: ; meg az a barom @Málna:
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@Nyírfa: Egész egyszerűen,mindanmyian HÁNYTATÓAN BECSTELEN, HASZONLESŐ, SZEMÉT NÉPSÉG! Nagyon szégyellem, hogy valaha szimpatizáltunk velük, sőt még életünk kockáztatásával, segítettünk rajtuk!!! Kár volt!!!
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
Azt is vegyétek figyelembe, hogy mennyivel kényelmesebb, minden "szolgáltatást" ingyen, igénybe venni a mama hotelben és a fizetést elszórni a bulikban!
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@justhpeter: Te szegény! Ilyen pechet! Ne törődj vele, hiszen oly mindegy, hogy az ilyen őrült, féleszű Félfarok, miket firkál össze!!:D
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@Nyírfa: Sajnos, valóban igy van! Ámde, még mindig kihagytad a 2 legfőbb tulajdonságot,ez t.i. a SUNYI HASZONLESÉS
A családosoknak találták ki, ők mégis rosszul jártak a csokkal
A LEGELSŐ pillanattól FOGVA, VÁRHATÓ és jól látható volt, hogy ez végtelenül PIMASZ, HARAMIA HORDA, ebben IS a saját HASZNÁRA játszik és mint MINDIG, MINDENBEN, átveri a népet!!! Aki mást várt, a "zemútkilencév" után, az elképesztően naiv és buta! Jogosan megérdemli a " narancsos birka" Csúfnevet!!!
Elhunyt Peter Fonda
A vietnami háború-ellenes Két Amerikai IS!
Elhunyt Peter Fonda
R.I.P.! Nagyon szerwettem, nekem nagyion tetszett a Két A
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: : Mi van te féleszű, repedt agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska ,ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi élete munkájával kerett pénzét! Te rohadék, román barom!!!
Közlöm Te listádat, akik mindewn tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21 ; Csozmás Kond:; az a @reagens: ; @Málna:
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: Jah, Te csökevény agyú félfarok, ilyen egy vén összeaszalt csataló vagy, hogy tánc, az neked még mindig, a 150 évvel ezelőtti keringő lenne?? Hahahaha:D
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
@durbincs: Mi van te féleszű, repedt agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csinld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi élete munkájával kerett pénzét! Te rohadék, román barom!!!