tulipan

Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
@Pegero: Ez a "felsőbb" parancsod? Ha nincs érved, irj valami narancsos baromságot!!! Na, akkor a hülyeygíere kedvéért, én is ISMÉTLEK: Nagyon utáljátok a valódi TÉNYEKET, ugyi hantaboy???
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
@görbetükör: Látod? Ezért adnak a kérelmezőknek mindössze 30x annyit, nehogy már ŐK is, jól éljenek!!! :(
Szijjártó: Magyarország az egyik legfontosabb uniós politikának tartja a bővítést
Tudjuk! Az állandó lopáson kívül, TI ezzel próbáljátok szétugrasztani az Unió egységét! Te ronda hazug dög!!!
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
@Pegero: Ismétlem: Téged meg, az ilyen, Tállai-féle, hájas agyú narancsos hantabovok etetnek, meglehetősen hatékonyan!!!
Gyurcsány Ferenc: a budapestiek fantasztikusak voltak! - Véget ért az előválasztás....
@Shikari: Nektek, narancsos, kulturált viselkedéstől, vezérileg mentes, seggnyalóknak, az ilyesmi, nagyon megy!
Gyurcsány Ferenc: a budapestiek fantasztikusak voltak! - Véget ért az előválasztás....
@Shikari: Téged, nagyon szívesen, te narancsos seggnyaló, hantaboy undorító dog!!!
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
@Shikari: NE ÁLMODOZZ, hogy valaki jobban fogja kedvelni a narancsos tolvaj, haramiákat, attól, hogy pénzt kap tőle!!!
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
Shikari! Na igen! uGYI, EZÉRT KELL ekkora PROPAGANDA BAROMSÁGOKAT pofáznIa, ennek a gusztustalan és buta ZSÍROS BÖDÖNNEK ??? HAHAHA -:))))
https://privatbankar.hu/makro/tovabbra-sincs-...
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
Há' persze, mert a narancsos haramia-kúrmány úgy kirabolta őket, hogy igy viszont, lvek óta, basznak gyerekeket összehozni és igy a Kúrmány 30x annyira RÁJUK van szorulva, hogy a jövőben is legyen kirabolni va alattvalója!!! -:)))))
Alex Soros Budapesten: "Alig várom a napot, amikor Magyarország ismét demokratikus ország lesz"
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkócska, butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk.. Ah, szóval Te, szereted a kakaós csigát? Gondolom denevér, vagy macskaszarral töltve? Ugyebár, seggnyaló szivi???
Te hülye román! IGAZÁN szórakoztató vagy, hiszen szállítod nemem a "ötleteket" :)))))
Hidvéghi: a Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló EP vonja vissza a migránsvízum tervét – videó
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Ugyibű, te Idióta, román barom!!!
A nap kérdése: Hogy tetszik Kálmán Olga Budapest-programja? - Szavazás a cikkben!
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Idióta román barom!!!
Brutális! Kijött a börtönből, majd sörösüveggel leütött és megölt egy idős nénit egy fiatal, aki anyagilag is segítette őt
@durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Idióta román barom!!!
Alex Soros Budapesten: "Alig várom a napot, amikor Magyarország ismét demokratikus ország lesz"
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkócska, butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk.. Ah, szóval Te, szereted a kakaós csigát? Gondolom denevér, vagy macskaszarral töltve? Ugyebár, seggnyaló szivi???
Elemző: Gyurcsány mindent ural az ellenzéki térfélen
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk? Ja. szóval szereted a kakaós csigát? Gondolom denevérszarosan..., ugye, szaros szivi?? :))))))))
Elemző: Gyurcsány mindent ural az ellenzéki térfélen
@durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk