vadsanca

A magánélet védelméről és a választási szabályok módosításáról indul vita az Országgyűlésben
A magán-élet védelmébe az ingatlan-tulajdon is beletartozik. Ezalatt azt értem, hogy az illetéktelen látogatót likvidálhatom.Az viszont ne érdekeljen, hogy egyenlő feltételekkel "játsszuk" le. Ideje lenne a szabad fegyver-viselésről dönteni. Egyenlőre csak saját ingatlanban.
Remélem erről is szavaznak?
Megszavazták: augusztustól évente nő az országgyűlési képviselők tiszteletdíja – üzemanyagkártya és lakbértámogatás is jár mellé
"Megszavazták: augusztustól évente nő az országgyűlési képviselők tiszteletdíja – üzemanyagkártya és lakbértámogatás is jár mellé"
Kivel tárgyaltak ezekről a kilátásokról? Egyoldalú tárgyalásról még nem hallottam.(Akkor magukban beszélnek?)
MIBŐL!!! A melósnak nincs megfelelő jövedelme, akkor ezek mit akarnak? -Nagyobb jövedelem, több adó-bevételt jelent, akkor megérteném.- Amúgy meg mink a "választók", -persze akik rájuk szavaztak- azok a munkáltatói. Én mint melós nem tudok megszavazni magamnak mindenféle jót. Miért nem minimál-, vagy max. közalkalmazotti bérért végzik feladatukat? De még a közmunkás bért is ide érthetném.(Vannak diplomások akik ebben a kategóriában dolgoznak.)
Kedves FIDESZES- szavazók, mentsétek fel ezt a bandát a "munkavégzés" alól! Vagy talán nektek is be van tömve a szátok?
Szegény az ország, de nagy lábon élünk! Príma!
Sz@rnék az egészre, ha az átlagembernek is lenne jövőképe.Már csak a múltból élünk, de egyszer az is elfogy és majd megint jönnek az öngyilkosságok. Ez majd "jó" fényt vet a demográfiai elképzelésekre.
Mi van a szociális ellátással és az egészségüggyel?
De lehet, hogy a végére rájöttem a megoldásra. Valószínű jövőre már nem építenek stadionokat és így a fennmaradó összeget magukra költhetik.
Döntött a parlament az új választási szabályokról – így szüntetné meg a Fidesz a hosszú választási sorokat
Internetes szavazás egy lehetőség lenne, ha becsületes szavazat-számlálók lennének.( Ebbe beleértem az informatikai-rendszert is.) Így kevesebb költséggel lehetne számolni.
A Margit körúton teperték le a földre a háromszoros elfogatóparanccsal keresett drogkereskedőt
Talán jobb lenne ha gyilkolna? Ö is meg akar élni. Az átlagbér nem azt jelenti, hogy mindenkinek annyi van. De mi a helyzet a vevőkkel? Előszór azokra kéne lecsapni! Amikor már nem lesz vásárló erő, akkor a kereskedés is megszűnik. Ezzel az erővel mást is lehetne bűncselekményként kezelni. Pl. a dohány-termékek-, ill. az alkohol árusítását is.De az egészségesnek mondott élelmiszer kategóriában is találhatnánk ezt- azt.
A Jobbik szerint csalás történt Miskolcon
Lehet, hogy a következő választásokon már csak "Ők" lesznek. Tehát már most biztos a győzelem.
Jobbik: a Fidesz megzsarolta az ellenzéket, azért szavazták meg a képviselők fizetésemelését
Ez egy vicc! Ismeritek a mondást!?
"Többség dönt, egység nyal"! 2/3-dal mindent el lehet érni.
Félmeztelenül, az autóból kilógva halt meg egy nő Dominikán – videó
Akkor hogy is van az, hogy már 16 felett szülnek a lányok bizonyos társadalmi csoportokban?
Rájuk nem vonatkozik a 18+?
Félmeztelenül, az autóból kilógva halt meg egy nő Dominikán – videó
Tisztelt Média!
Valaki árulja már el a korhatározás titkát! Ebben mi volt a 18+ korhatár? Le volt takarva a csaj melle és egy bugyi volt látható.(Akkor nudista strandokra se menjenek a gyerekek ill. fiatal korúak. Ezen kívül a szexel általában tizennégy éves kor táján kezdenek ismerkedni a kamaszok, ill. a serdülők.- Tévé filmekben nem egyszer tapasztalok trágár szavakat amit igazán lehetne kórhatárosítani. Ezzel szemben max 12 év, plusz szülői felügyelet. Akkor a gyermek talán nem hallja meg a "csúnya" szavakat? Vagy már tényleg ez a trend? A mindennapokban az általános-.iskolai pedagógusok is ennek az áldozatai.
Tehát, lehet is meg nem is.
És még valami. A dohányzás drasztikus tiltása sem hozta meg a várt eredményt! Akkor miről is van szó?
Aljas törvénnyel nyírnák ki az RTL Klubot Orbánék
Már ott tartok, hogy leszokom a tv nézésről, a semmitmondó műsorok és a sok reklám miatt ami a műsorok közt van. Ha lehetne, újra fizetnék a televíziós szolgáltatásért, csak ne kelljen ennyi idióta reklámot nézni. Ha megszavazzák az elképzelést akkor ott tartunk mint a szoci időkben. Igaz akkor egy tv-csatornával kezdődött és hétfőn nem volt adás.
Az meg, hogy milyen híreket adnak le, az eddig is a központi hatalomtól függött. De sebaj, mert vannak külföldi ingyenes csatornák, amiből sokat meg lehet tudni. Igaz más színben, de lehet hitelesebb mint a hazai.
Végezetül, meg lehet próbálni és majd kisül belőle valami.
Most Mályi közelében láttak medvét, levideózták
Kengurut még nem láttak kóborolni? Pedig az nagyobb szenzáció lenne!
Levágta a kezét a tésztagép egy tiszaújvárosi nőnek, a munkáltatója szándékos öncsonkítással vádolja
@szaboria1: M.o a korrupció melegágya! A károsult nem tud nagy összeget felajánlani, hacsak, nem %-os alapon történik az egyesség. Akkor van esélye "nagyot" kaszálni! Bár ettől még nem lesz alkarja.
Janics Natasa a tönk szélére került
Mi is a problémája? Nem panaszkodni kell, hanem előre nézni és küzdeni a "holnapért"!
De ha ez nem tetszik, akkor vissza lehet vonulni. Nem Ő az egyetlen aki a tartalékaiból él.
Levágta a kezét a tésztagép egy tiszaújvárosi nőnek, a munkáltatója szándékos öncsonkítással vádolja
@Eladott Ország: Csak az a baj, hogy az éhség nagy úr!
Másrészt, "A Te szegénységedből, mások meggazdagodnak!"
Gólyahír! A Viszkis rablóként ismert Ambrus Attila apa lesz
@Aki Én: Igaz. De lehet rájött arra, hogy a médiából is lehet élni. Talán még jobban is jövedelmez mint a bankrablás. Ennek ellenére gratulálok neki.
Főleg a szakmunkások hagyják el Magyarországot
Anno volt szerencsém egy németországi tartózkodásom során megtudni egy érdekes dolgot
Egy cég kb 10-12% ot alkalmaz improduktív területen és ez a takarítónőtől a vezér-igazgatóig terjed. Ezzel szemben már ez a tendencia megfordulni látszik,- de megközelíti az 50%-ot-.
Emiatt el kell gondolkodni azon, hogy melyik rétegnek legyen magasabb a bére. Természetesen nem a melósé lesz.
Lehet valaki nagyon kiváló mérnök, ha fogalma sincs a kivitelezésről! Én a saját területemen is tapasztalom, hogy technológusok és mérnökök semmit nem érhetnének el a melósok nélkül. Itt most a szakmunkásokról beszélek. Egy szakmunkásnak értenie kell a kiadott dokumentációhoz, ill rajzokhoz ami egyezményes jelöléseket szabványokat tartalmaz. Ezen kívül végre kell hajtani a kívánt feladatot.És mégsem közelíti meg azt a bérszintet.
Főleg a szakmunkások hagyják el Magyarországot
Engem csak egy dolog aggaszt. Nem lehet minden szakmunkás (M.L). és persze gáz-szerelő.
Gratulálok a szerencséjéhez! De másoknak is joguk van az "élethez" itthon! Ideje lenne már normális feltételek mellet, normális béreket adni!
A kormány család-centrikusságot hirdet, akkor miért is mennek az emberek nyugatra dolgozni? Itthon hagyva a családot egy jobb lét reményében és ennek van a legnagyobb ára.
Ja persze, "kalandvágyból".
Barlangban rekedt fiúk: fogy az oxigén odalenn
"Ezért most azon is dolgoznak, hogy egy körülbelül 5 kilométeres kábelt vezessenek be a barlangba, hogy oxigént juttassanak a barlangba."
Gratulálok a cikkírónak! Tanuljon meg helyesen fogalmazni!
Levágta a kezét a tésztagép egy tiszaújvárosi nőnek, a munkáltatója szándékos öncsonkítással vádolja
Ebben az alig több mint két perces riportban még három, de egy az biztos, hogy belefért. Először is.már ne is menjünk az orvoshoz, mert lassan Ő is ezeket fogja mondani. Másodszor. Szerintem a világ legrondább autónak nevezett négykerekű csodáját nem kéne reklámozni.
A riportról meg annyit, hogy szerintem menjen orvoshoz a munkáltató ha ilyeneken agyal, hogy egy fiatal szeretné elveszíteni az egyik végtagját.
Sajnálom a hölgyet! De úgy látom, Ő nem abba a kategóriába tartozik aki ingyen is meg tud élni.Ha lehet a kártérítés mellé követeljen életjáradékot! De ehhez egy jó ügyvéd kell!
A végére egy kérdés. A nő tudta, hogy nincs bejelentve? Vagy a szerződés megvolt, csak ezután megálltak a további teendők. Akkor ki is hibázott?
Igen, van ember, aki képes volt templomból lopni adományt
Ez a pénz csak akkor létezik, ha bevallották a NAV-nak.
Amúgy meg eléggé pofátlanság, hogy az egyházak adó mentességet élveznek. Ideértem a "persely pénzt" is.
Nem ért egyet a munkavállalói és munkáltatói oldal a cafeteria kormányzati átszabásával
@SÍva: Már csak egy dolgot felejtettem el.
A cafetériának köszönhetően kb. a nyugati szintre emelkedtek a vendéglátási árszabás. Ezért a pénzért, -aki teheti,- inkább külföldre látogat. Emiatt marad elköltetlen az ajándékba kapott virtuális pénz.
Tehát, ez a nesze semmi fogd meg jól! Ezzel a lehetőséggel támogatni akarták a magyar vendéglátást, ill. szabadidő-turizmust. De ez nem igazán jött be.
Amúgy az emberek kimozdulnának a mindennapi közegükből ha (a munkavállalóra nézve) pozitívan reformálnák a munka törvénykönyvét. De amíg ez a munkaadóknak nem érdekük,- hogy kipihenten és feltöltődve folytassák a feladatukat-, addig változás nem lesz.
Nem ért egyet a munkavállalói és munkáltatói oldal a cafeteria kormányzati átszabásával
@SÍva: Először is. A cafetéria-rendszer akkor működne igazán, ha a munkavállalók el tudnák költeni. Ehhez nem csak pénz, hanem megfelelő szabadság is társulna. Addig amíg a munkáltató rendelkezik a szabadság 3/4-ével addig mit is akarunk?
Másrészt, az elköltési határidő. Ez igazán jól ki lett találva. Így a bent maradó összeget újra szét lehet osztani ADÓ-mentesen!
Ez a nesze semmi, fogd meg jól!
http://munkaugyiportal.hu/a-szabadsagrol-mask...
És ezt a linket tanulmányozd át és talán megvilágosodsz, hogy miért nem tudják igénybe venni ezt a lehetőséget. Csak az a baj, hogy ezt az állam is tudja, pont ezért találta ki.
Úristen! Ezen a képen láthatjuk utoljára Baukó Éva utolsó mélydekoltázsát?
... és mi van a monokinis csajokkal? Mert az is lehet látni. Élőben szemtől- szembe.