vadsanca

Nem enged a kormány a túlóratörvényből: marad a 400 óra, az lesz a felső határ
"a munkaidő-beosztás megváltoztatásához a munkavállaló beleegyezésére lenne szükség."
Ha nem egyezik bele, akkor mi lesz? Kirúgják, esetleg megvonnak bizonyos juttatásokat, talán fegyelmit kap, vagy nem részesül béremelésben?
Állítólag munkaerő hiány van, akkor mikor is talál új dolgozót a munkáltató? Becsülje meg a jelenlegit, mert Ő abból él!
Több mint háromszáz idős, beteg embert csapott be termékbemutatókon egy bűnszervezet
Miért ilyen hiszékenyek az emberek? Talán az el nem költött pénz miatt? Még mindig működik a "Hakapeszi Maki" jelenség? Tudjátok, a majom és a hiszékeny ember.
Eldőlt: Bécsbe költözik a CEU
Köszönjük Viktor! Ezt is sikerült elb@sznod! A hallgatók itt költötték el a pénzüket. Holott ez nekünk nem került semmibe. De ez nem jutott el a tudatodig! Miért is jártál Oxfordba? Menjél a szerelő -sorra, ott talán megjön az eszed! Úgy is buta, rabszolga népet akarsz magad köré. De ne feledd, ennek Te is része vagy!
Nem enged a kormány a túlóratörvényből: marad a 400 óra, az lesz a felső határ
@Eladott Ország: Ez lenne a megoldás. De amíg a szakszervezetek a multikból élnek, addig ez nem fog menni. A "szakszervezetnek" nevezett tömörülés már rég nem a melós érdekeit védi. (ezt volt szerencsém megtapasztalni). Mellesleg meg semmi nem kötelezi a munkáltatót, hogy bevonja a szakszervezetet érdek-képviseleti céllal.
A szakszervezetek jó esetben is csak a szociális támogatásra vannak építkezve. Amikor már panasz lenne a munkaadó felé, akkor már másként muzsikálnak. Összegzésül, ez is egy r@bló banda. Tagsági díjakból és céges finanszírozásból ének. A melós meg le van sz@rva!
72 százalékos béremelést ígért Kásler az egészségügyi közalkalmazottaknak
"négy év alatt négy lépcsőben emelik a béreket, ez 2022-re 72 százalékos emelést jelent."
A jelenlegi bérekhez viszonyítva 2022-ben mit fog érni a 72%? Az árak meg kb. ennyivel emelkednek a mostanihoz képest. Tehát megint itt van a "nesze semmi fogd meg jól!"
Akiknek lehetősége van az biztos, hogy elmegy.
De pl. a focisták bérét nem lehetne minimál-bérre csökkenteni? Mert a teljesítményük az favatkát sem ér! A különbözetet oda lehetne adni az eü-i dolgozóknak. Egyáltalán mihez értenek azok a szerencsétlenek? Egy meccset nem tudnak becsülettel végigjátszani!
Megszólalt az olaszliszkai lány, aki miatt 12 éve agyonverték Szögi Lajost
Most jutott eszembe. Pedig tegnapelőtt kommenteltem a hírt.
Reformálnám a büntetés-végrehajtást. Mégpedig a következő képen.
Az elitlétekkel már nem börtönben, vagy fegyházban töltetném le a szabadságvesztés időtartamát, hanem pl. szállodában, motelben, esetleg panzióban.
Milyen érdekes lenne, ha a bíró az ítélethozatalkor a következőket mondaná.
15 év szabadságvesztés, -mely időtartama- szállodában letöltendő. Akkor felmerülnének ilyesmi problémák? Talán reklamálna az elítélt, hogy nem kapta meg időben a reggeli kávéját?
Anyjukat védték a halálra késelt ózdi tinédzserek
Lehet, hogy azért ivott napi szinten, hogy kezelni tudja a 12 év korkülönbséget.
Anyjukat védték a halálra késelt ózdi tinédzserek
Ez kettős ill hármas gyilkosság,-ha a nő nem éli túl-.
HALÁL-büntetés minimum. Ezeket ki tartja el? Mert ha Ők magukat, akkor igen jó órabérért vannak alkalmazva. Lehet, hogy magasabb, mint a versenyszféra egyes területein.
Szijjártó: Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása és szuveneritása mellett
Petike! Nem vetted még észre, hogy az ukránok lesz@rnak bennünket? Te kinek a seggét nyalod? Egyáltalán van még mit nyalni? Csak jó tanács. Ne szólj bele, mert még mi is ráb@szunk!
Milliomosként szabadulhat az olaszliszkai lincselő
Ezt komolyan gondolták! Nem beteg itt valaki? -(a fejére gondoltam)- Mi az, hogy rossz tartási körülmény? Családok vannak ennél rosszabb körülményekben. Ők sem kapnak 5 millát.
De miért is kellet gyilkolni? Talán még sajnáljam is Őket. Tanuljanak meg disztingváltan viselkedni a nehéz helyzetekben is! 5-600 év nem volt elég az integrálódáshoz?
Kenyéren és vízen tartanám az ilyen elkövetőket életük végéig. De a halálbüntetés ideálisabb lenne. Az meg nem igaz, hogy nem lehetne vissza állítani. USA-ban sem minden államban van. Ha ott lehet, akkor nálunk az EU-ban miért nem dönthetik el a tagállamok?
A német multik kedvére tenne a kormány a munkatörvény-könyv módosításával
Petike! Remélem úgy egyeztél meg a némettel, hogy ugyanazon feltételek lesznek a magyaroknál is alkalmazva! Mert a magyarok NEM rabszolgák! vedd már észre! De beszámolhatnál arról is, hogy ki lesz ennek az üzletnek a nyertese a németen kívül.
Az átlagos magyar fizetés 210 ezer forint fölött van
Majd ha mindenkinek ennyi lesz, akkor lesz változás. Addig éheznek az emberek, hogy áldozatos munkájukkal megetessék a burzsoáziát.
Semjén azt akarja, hogy a határon túliak is szavazhassanak az EP-választáson
Menj el orvoshoz! Ez nem normális gondolat! Miért kell ennyire hülyének lenni? Te vagy keresztény? A saját hazádat nem véded meg. Tűnj el a közéletből!!!
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
OKÉ! De az elvonások helyett, akkor gondolkozzál más alternatíván! Ők is emberek! Örülj neki, hogy Te ebből nem tapasztaltál semmit! Akkor másként beszélnél!
Tudod anno az emberek ezt skandálták. "Munkát, kenyeret!" Na ehhez tartsd magad!
Egyre jobban eldurvul a magyar-ellenesség Ukrajnában
Na megérte a "kettős állampolgárság" bevezetése. Ezt a hülyeséget is a FIDESZ találta ki. Vajon miért is? Persze tudjuk. De lehet, hogy mostanában az alma visszaharap? Örülnék neki!
A nyugdíjprémium maximális összege 18 ezer forint lesz
Eddig nem azt pofázták, hogy az átlag lesz 18000 Ft? De miért is nem lehet minden nyugdíjasnak ennyit fizetni? Ez nem diszkrimináció?
Kidobók vertek össze egy 15 éves fiút egy egri szórakozóhelyen – videó 18+
Minek és kinek tartják magukat ezek a fazonok? De jó, hogy az én időmben még nem voltak ilyenek. Pedig akkor is voltak bunyók, vagy a vendéglátó részben, de néha a mellékhelyiségben.
De nem akart senki sem "kirakni" Max. jöttek a zsaruk, ha olyan veszélyesen alakult a helyzet.
Durván emelkednek a közjegyzői díjak
A munkabérek is ilyen léptékben emelkednek? Ez nem pofátlanság? Le kéne szállni a Földre! Itt magyarok élnek! Itt nem nyugati bérek vannak.
Egy 10 perces munkáért, nem kérik el a teljes óradíjat?
Óriási a felháborodás a szinkronszínészek között a kormány javaslata miatt
És mi van azokkal akik lassabban olvasnak?Ők a cselekményt sem tudják követni az olvasás miatt. Vagy nem látják a teljes szöveget a moziban az előtte ülő alkatától?
Ezt nagyon át kéne gondolni! Szerintem ez diszkrimináció.
Otthon ne kelljen a tévé előtt ülni! De sebaj, leszokunk a tévé nézésről. Bár nagy veszteség nem ér.
"A magyarok véleményét mi képviseljük, hiszen mi nyertük a választásokat" – Szijjártó visszautasította az ENSZ-ben szerinte Magyarországról terjesztett valótlanságokat
Magyarországot Tőletek kell megvédeni! A választást sem becsületes módon nyertétek meg!
Ha manapság semmi nem jó az EU-ban, akkor miért is akartátok a csatlakozást? Eltelt 12 év, azóta ezt szerintem másként látjátok. Ennek is igazán csak a németek örülnek, hogy stratégiailag körbe vannak bástyázva.
De ha nem tetszik a rendszer, ki is lehet lépni. Igen, ennek is nagy ára van! És itt jön a melyik ujjam harapjam meg?
Viki eddig schengeni határ védelmet akart. Most, hogy végre felkínálja az EU ez irányú támogatását, azt mondja, hogy a Magyarországot a magyaroknak kell megvédeniük.
Akkor most mi van, Szerencsétlen f...kalap nem tudja mit akar.
Én, a magam részéről már rég kirúgtam volna a kormányoldal összes résztvevőit. Elvileg, ill. gyakorlatilag az "én" (mi adófizetők) pénzéből élnek. Tehát "én" vagy "mink" vagyunk a MUNKAADÓJUK.
Államtitkár: a felcsúti kisvasút mélyíti a hazaszeretetet
"valamint az egyes térségek vonzóbbá tételét a hazai és külföldi turisták szemében."
Mi lehet olyan vonzó Felcsúton?