vadsanca

Befenyítette a hatóság a facebookos megmondóembereket
Hál' Isten nem vagyunk egyformák! Így különbözhetnek véleményeink. Ezt mindenkinek tolerálni kell! Ez teremti meg a normális kommunikációt.
Háta mögött alázták a parlamentben a gyanútlan Németh Szilárdot
Bravó! Végre egy találó megoldás az LMP részéről. Vajon mennyi lesz a büntetés? Majd a FIDESZ eldönti, hogy kit kell támogatni! Ez az eset is bizonyítja, hogy a parlamentben is diktatórikus állapotok uralkodnak. Akkor hol van a szólásszabadság?
Mi ez a mélléduma? Ha kértek volna engedélyt a szemléltetésre, meg is kapták volna? Kötve hiszem.
70 éves kor lesz az új nyugdíjkorhatár?
@quadrocopter: Bravó! Te már vagy nyugdíjas vagy, vagy elég jól tartod magad, hogy 70 éves korig dolgozz. De nem fizikai munkát!
Bocs, de a pornép tartja el a gazdagokat! Az Ő egészségi állapotuk meg hagy némi kívánni valót! Ezért Ők nem igazán tudják igénybe venni az ingyenes tömegközlekedést.
De sebaj, előszór a pornép döglik meg, utána meg...
Még megérem azt is, hogy a "túlvilágon" sem lesz nyugtom.
Kedd délutáni örömök: Weisz Fanni letette a forgalmiját
Remélem ettől olcsóbb lesz a Kötelező Biztosítás. Mert már pofátlanság amit művelnek!
70 éves kor lesz az új nyugdíjkorhatár?
...és még valami. A 65 év felettiek ingyen utazhatnak. Ez elég nagy segítség annak aki még jól bírja magát! Tudomásom szerint ilyen máshol nincs az EU-ban.
70 éves kor lesz az új nyugdíjkorhatár?
A "rabszolszolgák" is bírni fogják a feszített tempót? A szellemi foglalkozásúak valószínű igen.
De nézzük meg a magyarok egészségi állapotát! Nem olyan mint az Olaszoké. Igen, ott tervezik a 67 éves kori nyugdíjazást. De hol vagyunk mi hozzájuk? A Németek pedig az előnyös gazdaság miatt, pedig csökkentést (63 éves kort) terveznek. Akkor most mi van?
Maximálni kéne a nyugdíj összegét! Kb. 200 ezer forintban határoznám meg. Ők már aktív korukban is biztosan megszedték magukat és a fenntartáshoz is biztos van fedezetük. Épp ezért nem értem az irreális magas nyugdíjak kifizetését. A %-os emelést megszüntetném! A fix összeget helyezném előtérbe!
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
A Nézőpont a melósok véleményére is igényt tart? Valójában kiket is kérdeztek meg? A határon túli magyarok kb. 1,5 m-an vannak, az Ő véleményük biztos sokat nyom a a latban. De mi van a külföldön dolgozó magyarokkal, akiknek a szavazásokhoz haza kell jönniük, mert a kormányunk nem tette számukra lehetővé az adott országban a voksolást. Ügyes stratégia. Így biztos a siker!
Urbán Flórián Orbánt okolja a luxemburgi vereségért
Már megint ez a sok hülye duma! Nem kéne már megtanulni focizni? Ez is egy szakma, ha már ezért pénzt, ill. fizetést kapnak a játékosok. Ideje lenne már a fociban is a teljesítmény alapú bérezést bevezetni! Ha végig gondoljuk ez is a verseny-szférába tartozik. De a valódi versenyszférában biztos nem keresnek ennyit a melósok, de még a középvezetők sem.
A vereségért vajon mennyi lett bérük? Szerintem nincs okuk így sem a panaszra.
15 százalékkal drágul a kötelező biztosítás, hamarosan lehet váltani
Ez hány százalékkal haladja meg az inflációt? Ideje lenne már csökkenteni a biztosítók számát, emellet gazdaságosabb működést kellene folytatni. (Pl. létszám-csökkentés, felesleges irodák bezárása, ill. teljes körű online ügyintézés biztosítása.) Miért az ügyfél nyeli a békát?
Lázár: nyolc év alatt nem lehet orvosolni negyven év hibáit
Inkább az elmúlt 27 évről fecsegj valamit. Ma közel azonos a helyzet az emlegetett 40 évvel.
Lázár szerint bármi is lesz, jövőre 3 százalékkal emelik a nyugdíjakat
A 60ezer Ft-nál ez 1800, a 600ezresnél már 18ezer forint üti a markát a nyugdíjasnak. Akkor most kinek kedvez Lázár? Mikor lesz már sávos emelés? És muszáj a 600ezresnek is részesedni az emelésből? A kisnyugdíjas is ember!
Az ukránok elfelejthetik az európai integrációt – így áll bosszút Magyarország Ukrajnán
@JAJMÁR: Értelmezd gondolataim! Én Magyarország szuverenitását próbáltam előtérbe helyezni. Igaz, ha elmegyek egy másik országba, joggal várják el, hogy az Ő nyelvükön kommunikáljak. Ezt mi miért nem tesszük meg? (Miért kell a vendég nyelvét használni, vagy az angolt?) Azért mert be vagyunk szarva a világtól!
Jövőre tovább csökkentik az ingyenes nyelvtanulási lehetőségeket
@karma1: Eljön majd itt is az az idő amikor már semmit nem lehet ellopni. Ha így haladunk akkor nem sokára. Magyarországon is vannak olyan helyek ahová már a "túlképzettség" miatt nem vesznek fel. Tudod a cégnek nem éri meg a többletkiadás. Másik ok meg az, hogy ne tudjon többet az alkalmazott a vezérkartól. Előbb-utóbb mindenkinek "versenyezni" kell!
Jövőre tovább csökkentik az ingyenes nyelvtanulási lehetőségeket
@karma1: Lehet, hogy az "okosok" kölkei nem itt akarják kamatoztatni tudásukat?!
Az ukránok elfelejthetik az európai integrációt – így áll bosszút Magyarország Ukrajnán
@Nessy: De neki sem volt nyelvvizsgája! Önszorgalommal sok mindent el lehet érni, de ne legyen kötelező. Ha ebben az országban akarok élni, akkor a hivatalos államnyelvet legyen kötelező használni!
Amúgy meg nem neveztem meg senkit a seggnyalással kapcsolatban! A vezéreink akiket "megválasztottunk" az elmúlt 27 évben Ők a felelősek hazánk lenézésével kapcsolatban, Tehát nem javult semmi az emlegetett 40 évhez képest. Orbán mostanában dicsőíti az országot, ezzel szemben a nyugat és az unió kihasznál bennünket. Ha ezt nem veszik észre, akkor tényleg valami probléma van a fejekben.
Talán nyugaton egy gondolat van magyarul, -Ne lopj!- Emlékezz rá volt idő amikor ez trendi volt a szomszédban.
Pl. a németek az angolok és a franciák miért nem tanulnak magyarul? Rájuk nem illik ez a mondás?
Az ukránok elfelejthetik az európai integrációt – így áll bosszút Magyarország Ukrajnán
@JAJMÁR: A szociban is volt lehetőség magánúton idegennyelvet tanulni. Ez nincs betiltva és ahhoz meg ,hogy érvényesüljön idegenben az ember ahhoz nem kell nyelvvizsga! Ez is csak a bevételről szól!
Úgyhogy mi magyarok igazán legyünk magyarok! Lehet az ukránok elkezdtek valamit: Bennük van bátorság és nem az a seggnyaló nemzet, mint a magyar.
Az ukránok elfelejthetik az európai integrációt – így áll bosszút Magyarország Ukrajnán
Szeretném a gondolatom egy érdekes jelzővel kezdeni, de gondoljon mindenki amire akar!
Lehet, hogy az Ukránok nem is akarnak integrálódni az EU-val. A másik, hogy meg akarják őrizni az identitásukat. Ezért kötelezik az ukrán nyelvet az országukban.
Nézzünk szét nálunk! Mi mindenki nyelvén beszélünk, -vagy inkább mindenkinek a seggét nyaljuk,- és közben az EU-ban szarnak ránk. Vegyünk bizonyos információkat a mindennapi életben, nem igazán van magyar tájékoztatás határainkon túl. De mi! Nekünk is észhez kéne már térni!
A közép- és felsőoktatást is el tudnám képzelni Magyarországon kizárólag MAGYAR nyelven.
Ha tehetném teljesen megszüntetném az idegen nyelvű kommunikációt hazánkban. Ha valaki idejön rendelkezzen némi nyelvismerettel, pont úgy ahogy tőlünk mások elvárják.
Még valami. Miért is van idegennyelvű kötelező nyelvvizsga nálunk?
Szigorúbb lesz a közúti bírságolás rendszere, jön a közigazgatási óvadék
A csókosokra is vonatkoznak ezek a szabályok? Vagy Őket más bánásmód illeti?
Pl. ha teljesen egyedül vagyok az autópályán, akkor kinek az életét veszélyeztetem?
Ideje lenne tudni a sebesség-korlátozások valódi okát? Mert mily egyszerű kitenni egy táblát és az autós mit sem ennek okáról. Csak a pénz beszedés lehetősége valósul meg.
De a kerékpárosokkal mikor kezdenek el foglalkozni? Az a terület is megérne egy misét? Volt már egyáltalán kerékpáros büntetés? Mert nekik aztán igazán mindent lehet!
Tiborcz ellentétének tartják Orbán új vejét
Gratulálok és egyben sajnálom is a fiatalembert! Szerencséje volt, vagy csak áldozat?
De a jó pap is holtig tanul, belőle is lehet még valaki.
Elbúcsúzott barátnőjétől és papnak állt Fábry Sándor unokaöccse
A papokat sem kell félteni! Azért a hormonok dolgoznak. Vagy talán kasztrálva lesz? Ez az egész a katolikus egyház legnagyobb marhasága. Bár igaz, vannak apácák is. Ők sem vetik meg a jót!
A többit azt inkább hagyjuk!
Több tízmilliós járgánnyal furikázik Sebestyén Balázs
Hová kell 313LE? M.o-on nincs értelme. Ez felesleges pénzkidobás, de legyen benne öröme!
Lefújták egy társasház építését Budapesten, mert nincs elég munkás
Ha kifizetik "becsületesen" a melóst, akkor búcsút inthetnek a várt nyereségnek. De az árakat sem lehet a végtelenségig emelni. De ezt a tendenciát már évekkel ezelőtt el kellet volna kezdeni, akkor talán gördülékenyebben menne a dolog. Mindenki örülne a hasznának.
Lenyomják a magyar pékségeket az albánok, akik a pékszövetség szerint nem tartják be az előírásokat
Egy vezetőhöz min tíz robotpék legyen. Legjobb esetben is 3 fővel működhetne a pékség. Így olcsóbbá, ill. jobb minőségűvé tehetnék a terméket.
De lehet, hogy még ez egyenlőre viccesen hangzik, de erre felé haladunk. Be kell állni a sorba és fel kell venni a versenyt a technikai fejlődéssel!