vadsanca

A MAGOSZ szerint a vásárlókkal is tisztességtelen a Penny, mert most olcsón adják a szlovák tejet
Ha ennyire jó és egészséges a hazai tej, akkor miért reklámozzák a calcium- tablettákat? A tejet nem lehetne ebben a kategóriában reklámozni?
A MAGOSZ szerint a vásárlókkal is tisztességtelen a Penny, mert most olcsón adják a szlovák tejet
Mi ez az idióta cím szöveg? Szerintem senki sem ellensége a pénztárcájának? Mivel a tejnek nevezett folyadékot az emberiség többsége nem tudja ellenőrizni összetevők szerint, hogy megfelel-e a csomagoláson szereplő tájékoztatási értékeknek emiatt úgy gondolom, hogy a vevők a pénztárcájuknak megfelelően döntenek. Ezért nem értem a problémát.
A tejfeldolgozónak is meg kell teremteni a hasznot.
De így van ez a sörnél is. A Németországból importált sör magyarországi palackozó-üzembe kerül, így lesz a 4,9%-ból 4%-os ugyanazon a terméknéven. Ez 22%-os csökkenés, ami azt jelenti, hogy 4 egységből csinálnak 5-öt. Ennek ellenére ebben az esetben sem tudjuk ellenőrizni az alkohol % tartalmát. Ez a két iparág amivel biztos nagyot lehet kaszálni.
Baj lesz a megugró magyar bérekből – figyelmeztet a Videoton társvezére
Nyugati árak, keleti bérek. Így lehet növelni az életszínvonalat. A Videoton vezére mennyit visz haza? Neki biztos nem probléma a nyugati ár. Úgyhogy, vegyen vissza az ideológiából. A melós keresi meg az Ő bérét.
De ha nyugati áron értékesítik a terméket, akkor miért nincs nyugati bér a melós nak?
Fidesz: 2030-ra megduplázzuk a minimálbért és újabb családbarát csomagot vezetünk be!
A mostanit? Hol van még az? Mit fog érni akkor? Már most sem elég a normális élethez, mi lesz akkor? Addigra az árak sem a duplájára emelkednek a jelenlegihez képest, hanem sokszorosára.
De tényleg, ez a faszi azt képzeli, hogy még akkor Ő lesz hatalmon? Bár amilyen a magyar nép hozzáállása a politikához...
Még valami. Az Ö bére addigra hányszorosára emelkedik? Már korábban megjegyeztem, hogy képviselőinket közmunkás,- vagy max minimálbéren alkalmaznám. Szerintem ez lenne a normális! Ők a választók alkalmazottjai. Nem kötelező a politikai pálya. El lehet menni a gazdaság más területére is, pl: egy autó-összeszerelő üzembe szalagmunkásnak.
Megbámult egy balesetet – 500 euró bírságot is kaphat
Ideje lenne az indokolatlan "lassú hajtást" is szankcionálni! A leállósávban helyszínel a rendőr, vagy már ott az autómentő és bámészkodnak egyesek. De nem azért mert segíteni akarnak.
Kérem a rendőrséget, hogy tegye meg az ezzel kapcsolatos intézkedéseket a későbbiekben! A gyorshajtás sem veszélyesebb, főleg amikor csak néhány autó szállingózik az autópályán. Persze ezt használják ki a zsaruk. Amikor torlódás van az "anyagilag" nekik nem jó. Ilyenkor jót lehet röhögni a kamerába és mondani valami "szívhez szólót"
Megint ellopták a Gyöngyhajú lányt
Itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=P16Zs-1tvkM...
Nem értem miért törölték az előzetest? A rendezőnek érdeke (Jonah Hill), hogy minél többen megnézzék a fimet. Vagy talán a verebek fogják elcsiripelni, esetleg a kutyák elvonyítják? Ezzel csak az a baj, hogy nem tudok egyikük nyelvén sem.
A vereség után Rossi: a játékosok hozzáállása példás volt
"Túl sok hibát követtünk el, egyesek valós tudásuknál gyengébben játszottak, de mindenki példás mentalitással futballozott"
Ennek ellenére megkaptátok a teljes béreteket?! Egy munkavállalótól elvárják a 100°-os teljesítményt, sőt ennél többet is. Különben rövid idő után menesztik. Ezeket a semmire kellőket miért nem zavarják el? Állandóan ugyanez a probléma és mindig megmagyarázzák. Miért?
A kelet-magyarországi cigány gyerekek a grundon különbül játszanak.
Egy régebbi kommentemben már felvetettem a teljesítmény alapú bérezést a labdarúgásban. A gazdaság számos területén ezt alkalmazzák. Itt miért nem?
De lenne egy javaslatom a szövetségek felé. Amikor veszít egy csapat az arra kapott béreket adják az egészségügyben dolgozóknak! Mert Ők nem élnek azon a szinten mint ezek.
Orbán Balázs: a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát
Borzasztó! Az ember először magának hazudik, miután már elhitte eladja másnak is.
Orbán harcos beszédet mondott a Fidesz felfüggesztése után
"választáson 47, 56 és 52 százalékot kaptunk"
Igen ám, de a lakosság hány %-a ment szavazni? -Sajnos ezt veszik 100%-nak.- Annak köszönheted a győzelmed, hogy a magyar nép belefásult a politikába, ill. az alul képzett embereket meg tudtad "szólítani". Ez az igazi szemfényvesztés! Ezt még Rodolfo is megirigyelné. De most ráb@sztál. A néppártban mindenki szavazott.
Orbán megérkezett a brüsszeli székházba – elkezdődött a Fidesz és az Európai Néppárt nagy tárgyalása
"a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot."
-Nem fogtok hiányozni. sőt észre sem veszik, hogy nem vagytok ott.-
Ezek a "hasznos idióták" biztos nem jól csinálnak valamit. Ugye Viktor? Azért ennyire okos nem lehetsz!?
Már ideje lenne ha száműzetésbe vonulnál a haverjaiddal együtt! Nekem sem hiányoznál, de a barátaid sem.
Be kell látnod, hogy "sokat akar a szarka, de...!"
Pedofília miatt börtönre ítéltek egy bíborost
Bravó! Bár sajnálom a római kat. egyházat. Miért nem szüntetik már meg a cölibátusi rendszert? Nekik a legrosszabb a családról prédikálni, miközben nekik nincs. Ennek köszönhetően ezek a rosszindulatú hajlamok felülkerekednek életük során.
Orbán nagyképű nyilatkozata – pofátlan kamuhír terjed az interneten
Semmi nem elképzelhetetlen? Tőle ez is kitelik! De most őszintén! Kivel legyen az ember megelégedve, ha nem magával?
Tudjátok, hogy miért beszélnek egyes emberek magukban? Mert megválogatják kivel állnak szóba! Tehát ez tökéletesen megegyezik ezzel a szemlélettel.
Csökkent a Fidesz támogatottsága, erősödött a Jobbik
@Pegero: Igaz és köszönöm! Szeretnék még jó néhány sört meginni, hogy ilyen egyszerű gondolataim szülessenek!
Pintér Tibor 13 éves fiával ment moziba, de csak a gyerek értette a filmet
Büszke lehet magára! Az ilyen miért megy moziba? A celebséggel nem jár együtt az értelem is.
Csökkent a Fidesz támogatottsága, erősödött a Jobbik
"Csökkent a Fidesz támogatottsága" Remélem eléri a 0-át! Az lenne a Happy End!
Százezrekkel nő a képviselők fizetése, itt a kormány indoklása
" képviselők fizetése igazodjon a nemzetgazdasági átlagkeresethez." A melósok, ill. szakmunkások bére ehhez képest hol van? Ha nincs megfelelő mennyiségű adóbevétel, akkor miből is futja? Harácsoló banda! Melyik felekezethez tartoznak?
De szégyelljék magukat! Ők a szegények vérével tömik a zsebeiket! Hol van az "Élni és élni hagyni" elv?
Századvég: a magyarok többsége elutasítja a Sargentini-jelentést
ÉN EGYETÉRTEK!!! (Ezek szerint nem tartozom a többséghez.) 100%.ban igaz!! A "Századvég" kiket, ill. melyik társadalmi réteget célozta meg e kérdésével?
Harmadával emelik a pedagógusok fizetését
Akkor a melósok bérének is emelkedni kell, hogy ezt ki lehessen gazdálkodni a befizetett adóból. Mert azért Ők csak kevesebbet keresnek! Az óraszámuk sem annyi mint a pedagógusoké. De már egyszer fel kéne fogni, értelmiség nincs kellően képzett szakemberek nélkül. (Ide elsősorban a fizikai szakmunkásokat értem. Nekik tudni kell az elméleti részt is és azt, hogy mire gondolt az "értelmiség" -mérnök, konstruktor- )
Az MNB cáfolja, hogy megvágnák a gyermektelenek nyugdíját
@Peller Anikó: Ezt a megoldást már régen kitalálták! Vannak akik a f...kból élnek és szegény nők, (asszonyok) emiatt nem tudnak elmenni dolgozni. De egyszer csak eljön a nyugdíj ideje számukra is és bizony tartsák a markukat.
Ennél a csoportnál viszont hamar megvan a 3 gyerek 5 év alatt. De a 4. sem lesz messze és utána meg jön az adó-kedvezmény. A kormánynak és Novák Katalinnak vannak "jó" ötletei. Csak győzzük fizetni! Agyatlan banda!!!
De visszatérve a főcímre. Mi van azokkal a nőkkel, akik önhibájukon kívül gyermektelenek, vagy csak 1 gyermek sikerült?
Őket emberszámba sem veszik? De az adójukra és a befizetett társadalom-, és nyugdíj-biztosításukra a kormány igényt tartott! Ez már a pofátlanság teteje!
Tarlós szerint jön az éjszakai repülési tilalom Ferihegyen
Ez járat késéseket fog eredményezni. Esetleg a levegőben keringenek 5 órán keresztül a gépek? Ezzel viszont az utazási idő növekszik jelentősen.
Ez elképzelés értelmében a teljes közlekedést meg lehetne szüntetni ebben az időszakban. De ha ez megtörténik, akkor az éjszakai műszakot is be kellene szüntetni. Mindenki aludjon ebben az időszakban! Ebből még törvény is lehet.
Tarlós szerint jön az éjszakai repülési tilalom Ferihegyen
Ez járat késéseket fog eredményezni. Esetleg a levegőben keringenek 5 órán keresztül a gépek? Ezzel viszont az utazási növekszik jelentősen.
Ez elképzelés értelmében a teljes közlekedést meg lehetne szüntetni ebben az időszakban. De ha ez megtörténik, akkor az éjszakai műszakot is be kellene szüntetni. Mindenki aludjon ebben az időszakban! Ebből még törvény is lehet.