vukkocska

Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
A köztörvényes volt miniszterelnököt behozzák, a csaló Hernádi Zsoltot meg nem adják ki. Mert Magyarország jobban teljesít. Aki bűnözőket fedez, az maga is bűnöző,így az egész kormány az.
Készüljünk! Az állam belép a nyugdíjpiacra
Csak nem üresedik a kassza és a zsebek? Megint gyűjtenek, hogy legyen mit lenyúlni,mint a 3000 milliárdot. Ha a birkáknak ez kell, megérdemlik. Mert normális ember már nem ugrik be a bizniszükbe.
Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
Akkora lozungokat pufogtat. Hogy nem szakad rá nem a plafon, hanem az ég.
"Csalódtam benne" – Őszintén vallott Berki Krisztiánnal való viharos kapcsolatáról Fésűs Nelly
@volvós: valamit benéztél. Ő nem volt barátnője ennek a toprongynak, azt hitte, hogy a barátja. A Nagy duettben barátkoztak össze. De Berki hátba szúrta. El is mondta, hogy amit a Berki a könyvében leírt, az hazugság. Azóta nem is áll vele szóba. Én nagyon szeretem Fésüs Nellit a habitusáért, meg amilyen színésznő.
Példátlan parlamenti eskü lett Budai Gyuláéból a DK miatt
Teljesen érthető. Budai Gyula az, aki több esetben feljelentette Gyurcsány Ferencet, és minden alkalommal elveszítette a pert. Még örüljön Budai, hogy csendben vonultak ki. Egy undorító alak.
Németh Szilárd is a "Soros-expresszt" látja a balkáni migránstömeg mögött
Nincs a világnak még ilyen nagy barma, az biztos. Ha komolyan gondolja, amit mond, akkor megérett a kényszerzubbonyra, ha otthon magában azon röhög, amiket mond, akkor a világ legaljasabb "embere".
Vasvári Vivien elveszítette kisbabáját
Ez egy végtelenül hisztis, korlátolt ember. Azért szavaztak rá, mert meghatotta őket, hogy terhes. Kiderült, hogy már nem is az, a műsor felvételénél már nem is volt meg a baba. Ezzel a hazugsággal nyerték meg a valamivel több mint 3 millió forintot. Gusztustalanul viselkedett, káromkodott, amíg Gáspár Laciéknál egy hihetetlenül aranyos párt lehetett megismerni. Övéké 5 millió forint lett volna, amit összegyűjtöttek. Én ennek a nőnek a helyében valami barlangba zárnám magam. Egy hülye hazug 3,14csa.
Orbán Viktor nélkül vitáztak a Sargentini-jelentés elítéléséről a parlamentben – videó
@kulabombaafityiszre: kb erre gondoltam én is. Meg arra, hogy ha Gyurcsányt meghallja vagy meglátja, kiveri a víz,és nem bírna uralkodni magán, rohamot kapna. Volt már egy kirohanása vagy két évvel ezelőtt, amikor vereséget szenvedett egy szavazáson, és az MSZP frakcióvezetője megkérdezte, "hogy s mint Elnök úr?" Ki is startolt a teremből és a mosdóban őrjöngött. Pedig ma megnéztem volna mit csinál, amikor kap apait-anyait. Gyáva egy ember, az biztos.
30 ember előtt szexelt Szorcsik Viki a Korhatáros szerelem forgatásán
Biztos szüksége van a pénzre, ezért sok mindent felvállal,hiszen amióta kiesett az egyik sorozatból nem is lehetett látni. Persze, a személyét illetően nem tudok elrugaszkodni attól, hogy a Mokkában pár évvel ezelőtt születésnapi ajándéknak azt kérte, hogy Orbán Viktorral beszélhessen telefonon.
Kizuhant egy nő az Országos Onkológiai Intézet ablakából, nem élte túl – vizsgálat indult
Hát ez az épület is jól le van pukkanva. Kaschler Miklós korábbi munkahelye vagy másfél évtizedig. Hát ilyenre vagyunk bízva. Szegény nőt pedig nagyon sajnálom. Egy depressziós ember eléggé kiszámíthatatlan.
Eladja többszáz milliós ingatlanjait Náray Tamás
Szerintem Náray Tamás egy nagyon jó fej. Jó pár nyilatkozatát hallottam, sőt, Krizsó Szilvia egy egyórás műsort is készített vele, nagyon jó volt. Nemzetközileg elismert divattervező, s akinek az ő ruhái kellenek, fizesse is meg. Ezerszer ezeket, mint Récsölét, aki hasonló babérokra vágyik, de inkább takarítónőnek néz ki, amilyen ruhákba jár. Ajánlom @Szeparepa2-nek, nézze meg ezt az egyórás műsort, mindjárt megtudná, hogy hány órát dolgozik naponta Náray Tamás és valójában milyen ember.Egy embernek nem a nemi identitását kell nézni, hanem az értékét.
Sokan példaképként tekintenek rá – ez történt Luxus Vivi közönségtalálkozóján
Egyébként meg egy hülye hisztis 3,14csa, aki állandóan hülyézte és szopatta a férjét egy műsorban. Valami házaspárbaj, vagy mit tudom én mi volt a címe. Elég szomorú, hogy a fiatalok példaképe. Csak azt tudnám mitől.
Szomorú hírt kaptunk: otthonában hunyt el a zenészóriás
@Csizmás Kond: ha a közönség szereti, igény is van rá, miért is ne?
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
@papa.49: Mert akkor a puritánt kellett játszani. Van négy éve, hogy ilyen gusztustalan és gátlástalan lehessen. Majd még biztos jön a villamos is a választások előtt.
Szomorú hírt kaptunk: otthonában hunyt el a zenészóriás
Nagyon szép hangja volt. Szerencsére az én korosztályom sokat hallhatta.
Cristiano Ronaldo reagált arra, hogy nemi erőszakkal vádolják – ezt mondta
Számomra a legesleg focista. Nem csak a játékával, hanem hihetetlen érzékenységével, ahogy segíti a bajba jutott embereket, gyerekeket.
Fideszes diadal vs. "pár száz szavazat" - így beszél a kormánypárti sajtó a vasárnapi időközi választásokról
Kunhalmi Ági 2014-ben 56 szavazattal kapott ki úgy, hogy nem engedték az újraszámolást az egyik körzetben. A párszáz pedig "csak". Mindig azt hittem, hogy a matek egy objektív tudomány.
Hajszállal, de legyőzte a baloldal a Fideszt
@Manhattan: hát azért nem rezgett annyira. Pedig a Fidesz a gusztustalan telefonkampányával mindent megtett. Hajrá 15.kerület.
Ez a veszprémi férfi szombat óta nem ad életjelt magáról
Szegény. Remélem előkerül,nagyon hidegek az éjszakák. Lehet,hogy gombászni ment, és eltévedt. Arrafelé sok gomba van - ha van. Észak-Magyarországon jóformán még mérges gomba sincs.
Ezekkel a szavakkal köszöntötte Orbán a Sargentini-jelentést elutasító képviselőket
Nagyon elhatalmasodott rajta már a betegsége. Ezért nem értett meg semmit abból, ami az Európai Parlamentben történt. Ennek a betegségnek sajnos komoly tünete, hogy egyre vadabb dolgokat eszel ki, mert gondolkodni már nem tud. Az indulatai vezérlik.
Kövér László szerint elmebetegek és kommunisták ülnek az Európa Parlamentben
@durbincs: egy kis magyar órára be kellene iratkozni. Kérdésnél ugatja, felszólító módnál van két s. Bővíthetné már a szókincsét, nagyon egyformák a hozzászólásai. Csak kicsit az intelligencia és a kultúra irányába. Ja, hogy az nem megy?
Kövér László szerint elmebetegek és kommunisták ülnek az Európa Parlamentben
Így igaz. A Néppártban ülő fideszesek fele kommunista, a másik fele idióta elmebeteg.
A soroksári futónő harcias­ságának köszönhető, hogy sikerült azonosítani a feltételezett gyilkosát
@Veleda: az akkori jogszabály szerint az öt évnél súlyosabban büntetendő ügyekben volt kötelező a DNS, ez lett módosítva. Utólag mindenkitől vesznek/vettek mintát, ez cirka 5000 embert érint, és most jutottak el hozzá. Még mindig vagy másfél ezer mintavétel hátravan.
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
Durbincs kolléga, nem Magyarországot marasztalta el a jelentés, hanem az Orbán kormányt. Egyes egyedül. Engem szeret Európa :)
Ma hajnalban megint a titokzatos védett vezető miatt alkalmaztak testi kényszert a Kossuth téren
@CsipkeRózsa: azok az alagútban, a mélygarázsban közlekednek. Az ürügy az ürügy. Meg hajnalban, persze 03.05 és 5.43 között. Lehet, hogy a Soros jött, már nagyon nehezen megy szegény.
Orbán: a Frontex még egyetlen méter határt sem védett meg, ellentétben a magyarokkal
@Nessy: @magyarbakancs: rengeteget lehetett lopni határvédelem ürügyén. S ez most elmaradna. Meg az éhező-fázó-ázó rendőröket fel kellene váltania az emberi bánásmódnak,mert velük nem csinálhatna azt és úgy,ahogy akar.