vukkocska

Nem bírálják fölül a kilakoltatási moratóriumot
Persze, hogy nem. De a migráncsok miatt meghosszabbították a veszélyhelyzetet. Persze, mert ha szorul a hurok, bele lehet szólni a választásokba, illetve meg lehet akadályozni. A gyerekek és családok meg csak menjenek nyugodtan az utcára.
Ezt gondolja Szijjártó azokról, akik bírálják a Stop Soros törvénycsomagot
Na, arra ne legyen kíváncsi Szijjártó, hogy én mit gondolok róla, mert még megmondanám neki.
Egymilliót nyert Gyurcsány cége Deutsch Tamástól
Lesz ez még több is. Még Budai is fizetni fog. Ő a rendszeres tejelője a DK-nak és Gyurcsány családnak. :)
Orbán Viktor kinőtte Magyarországot
Nem vagyok mazochista, ezért nem néztem. Egy-két percre azonban hang nélkül belenéztem, kíváncsi voltam a metakommunikációjára, meg arra, hogy el tud-e mondani egy mondatot olvasás nélkül. Nyertem. Nem. Ennek két oka lehet, az egyik, hogy az égvilágon semmi köze a leírt szöveghez, kvázi nem ő írta, a másik, hogy a gyógyszerek miatt belezavarodott volna a mondandójába. Azért tegnap Gyurcsány Ferenc 50 percen keresztül beszélt, logikusan felépítve a mondandóját - fejből. Na, nem csak ez a különbség a két ember között.
Hevesi Tamás bedobja a törölközőt: nem lép fel több énekes show-ban
@csa-csa: Most sem kutya :) Egyébként csodálatos hangja van, és óriási szíve. Horváth Csenge énekét végig könnyezte. Nem csak a párja volt, hanem aggódó, segítő társa is.
Juszt szerint Lévai Katalin volt szoci miniszter politikai-prosti - Városi Kurír
@bencemacska: Földényi György a XVIII. kerületben szóba sem jöhet. Ott Kucsák László és Kunhalmi Ágnes között fog eldőlni a választás. A XV. kerületben Móricz Eszter a Fidesz, együtt szavazott velük eddig is, és ezután is fog. A polgármester pedig maradt. Nem féltem egyik jelöltet sem, hiszen Kucsák László rengeteg kárt okozott a kerületnek. A legújabb, hogy országgyűlési képviselőként 30 millió forintot fizettetett ki az önkormányzattal, amikor a kalendáriumát megjelenítette, s ez nagyot rúgott rajta. És ez csak egy kis elenyésző dolog, ami a fejére olvasható. Földényi Györgyöt pedig nem is ismerik a kerületben, most adott ki egy pár lapos újságot, és mindenki azt kérdezte, hogy ki ő. Soha nem lakott a kerületben, ami sokat nem jelent ugyan, de tök anonim.
Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal"
@JAJMÁR: tiszteletre méltó, hogy ezt zagyvalékot megpróbálod magyarázni. Ha ez az elmeroggyant érti, amit mond, akármi legyek.
Juszt szerint Lévai Katalin volt szoci miniszter politikai-prosti - Városi Kurír
Úgy látszik, a Katalin név hű önmagához. Szili, most Lévai. Mindkettő egy aljas némber. Azért sem a XV., sem a XVIII. kerületben nem tud kárt okozni. Nagy pofonokért mennek oda.
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Azért ilyen szarul alulgazdálkodni. Mert a Fidesz szerint a magyaroknak 8-10 millió forintnyi megtakarítása van. Ha nagyon jól összekapom magam, még talán túlszárnyalom Orbán megtakarítását. Ja, majdnem elfelejtettem, a Parlamentben azt mondta, hogy ő egy nem vagyonos ember.
Áll a bál Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül
A cím helyesen: Állítja a bált a FIDESZ Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül". Gyurcsány Ferenc felajánlotta a vagyonnyilatkozatának teljes körű átvizsgálását és annak nyilvánossá tételét. Azóta csend van fidesznyikek körében. De azért Budai Gyula még előléphet. A kőbunkó.
Súlyos következményei lettek egy óvatlan lépésnek Budakalászon
@quadrocopter: A kettő nem ugyan az. Nem véletlenül vannak külön fejezetbe foglalva az élet, testi épség és egészség elleni cselekmények (XV. fejezet) a közlekedési bűncselekményektől (XXII. fejezet) S abba meg véglet ne gabalyodjunk bele, hogy mi a luxuria és a negligencia közötti különbség (tudatos és hanyag gondatlanság) , mert aki nem foglalkozott büntetőjoggal, annak számára ez érthetetlen és érdektelen.
Az MSZP kiállt a határon túli magyarok szavazati joga mellett
Ettől még egyetlen plusz szavazatot sem fognak kapni, mert a határon túliak a Fideszre fognak szavazni. Megéri nekik. Éppen ezért nem kellene kavarni a sz...t ezen az oldalon. Csak ártanak ezzel, de főleg maguknak. Nem inkább a közös kampányra kellene koncentrálni?
Súlyos következményei lettek egy óvatlan lépésnek Budakalászon
Hát ez érdekes megfogalmazás. Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés? A KRESZ nem csak a járművezetők, hanem a gyalogosok közlekedését is szabályozza. Ez szerintem közlekedési baleset gondatlan okozása (Btk. 235 §) , és nem a testi sértés (Btk. 164.§) kategóriába tartozik. A motorossal pedig nem ütközött össze, hanem a motoros elgázolta. Csak ennyit a pontosság kedvéért.
Fél napon keresztül próbálták felébreszteni halott apjukat a csöppségek
Nagyon szomorú. A nagyobbik kislánynak meg egy örök "emlék", egy örök borzalom.
Megölte magát a gyerekpornó-birtoklással vádolt színész
Sajnálnom kéne, de nem tudom. Ha Los Angelesben is olyanok az elítéltek, hogy fő bűnnek számít a pedofília, akkor jobban is tette. Biztos élnek szülei, őket viszont nagyon sajnálom.
VV Fanni keresése: a móri mészárlás óta nem vetetettek be ekkora technikai arzenált
Semmi bajom azzal, hogy nagy erőkkel keresik az eltűnt lányt, hiszen a szülőknek egy nagy fájdalom, hogy esetleg a gyermekük gyilkosság áldozata lett. S nem párhuzamot vonva a két gyilkosság között, de miért nem lehetett Gy. Krisztina - a soroksári fiatalasszony - ügyében azonnal mindent bevetni, ahol a friss nyomok esetleg segítséget nyújtottak volna a gyilkos elfogásában. Négy és fél éve időnként bedobnak valami lényegtelent a nyomozásról, a szülők fájdalma pedig nem enyhül. Némi, minimális megnyugvást a gyilkos elfogása jelentene számukra.
Nádai Anikó kék bikinis képpel hergeli fagyoskodó rajongóit
Biztos velem van a baj. Nem tudom miért kell ilyen műmellekkel pózolni? Ha én férfi lennék,a víz kiverne tőle.
Bikiniben és melltartó nélkül is megmutatta bomba alakját a magyar színésznő
Műmellei vannak. Olyat csinálnak neki, amilyet szeretne. A hasa meg majdnem lóg az ülő képen. Mi ebben a bombaforma?
Repülővel szöktek be az országba
Ez egy óriási kamu hír. Hogy tudna bejönni az országba egy repülő illegálisan? Akkor Simicskónak meg egész bandájának le kellene mondania. Meg ezek rendes migráncsok voltak, mert arra is volt idejük, hogy kitakarítsák a gépet. :) Mit fognak még kitalálni, amivel tovább tudják hergelni a magyar embereket. Meg egyébként az is lehet, hogy roggyant Tóni két kanyar közben behozta őket. Mert a helikopter mégiscsak hangosabb, mint ez a kisgép. Most akkor milyen magasra is fogják húzni a kerítést? :)
Sallai R. Benedek: kétféle ellenzékit ismerek, akit már átvert Karácsony, és akit át fog
Kétféle ellenzékit ismerek. Az egyik le akarja váltani az Orbán kormányt, a másik Sallai R. Benedek. Kavar, s ezzel megpróbálja szétverni az együttműködést, kétségeket támasztani az emberekben. LMP egyedül indul, s azt gondolják, kormányváltó erők lesznek. Ezzel foglalkozzanak, hogy növeljék a népszerűségüket, vagy soroljanak be valahová, hogy Orbánt le lehessen váltani. Az miért nem zavarja Sallai R. Benedeket, hogy Demeter Márta volt MSZP-s országgyűlési képviselő az ő frakciójukat erősíti?
Rájött a Fidesz, nem tilthatják ki Szélt a bizottsági ülésről
Követeljék. Vicces. @endeavor: Németh Szilárdnak esze sincs. Milyen ember az, akinek nincs esze? Úgy hiívják, Németh Szilárd.
Teljes az orbáni hisztéria: kitilthatják Soros Györgyöt Magyarországról! - Városi Kurír
Nem örök életre, csak addig, amíg ez a tetves kormány van hatalmon. Nincs a hülyeségnek határa, sem a kormány uszító hisztijének.
Németh Szilárd: a Fidesz kivonul a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ha Szél Bernadett azon megjelenik
Jaj de jó. Legalább tiszta lesz a levegő. Én biztos nem tudnék egy helyiségben ülni ezzel a zsírdisznóval. Mi lenne, ha ő lenne az elnök? Hajánál fogva cibálná ki?
Gáspár Evelint bűnösnek mondta ki a bíróság: elege van abból, hogy mindenki kihasználja őt
Szegényke. Apját, anyját is állandóan ártatlanul citálják bíróság elé, hiszen ők sem követtek el adócsalást.