vukkocska

Búcsúzik – szomorú hírt közölt Rúzsa Magdi – videó
Ha nem Ruzsa Magdiról lenne szó,arra gondolnék, hogy nem keltek el a jegyek, ezért ezt a mézesmadzagot dobták be. De valószínű nem így vagy. Egyébként egy csodálatos hangú énekesnő.
Világhírű zenész kerti partiján vendégeskedett Orbán Viktor
Tényleg elhittem, hogy világhírű zenésznél vendégeskedett. Röhej.
Elhunyt Aczél Endre
Nagyon sajnálom. Egyre kevesebb igazi újságíró van már. :(
Simán elverte kampányra a szimpatizánsaitól ÁSZ-büntetésre kért pénzt a Jobbik
Háááát. Azért elég nyögve-nyelősre sikerült ez a beszélgetés. Az tény, hogy amit az ÁSZ büntetés befizetésére gyűjtöttek az emberek, azt elköltötték. Soha nem gondoltam volna, hogy az MDF, a kisgazdák után a Jobbikot is tudja amortizálni a Fidesz. Nem sajnálom, csak úgy mondom/írom.
Telefonon beszélt Trumppal Orbán Viktor
Persze, Donald Trump. Kitalálhatnának már valami hihetőt is. Röhejes.
Vörösborral ünnepli Oszter az ítéletet
Valószínű előtte is, mert egy órát késett a saját tárgyalásáról. Az ügyész fellebbezett a bírói döntés ellen.
Elképesztően piszkos dolgot tárt fel Brüsszel - titkolózik a magyar kormány
Mit is mondott a kormány? Nem korrupció, hanem drágultak az építő anyagok. A csok már csak ráadás, akkor még nem volt drága :) Már azt sem tudják, mit hazudozzanak össze-vissza.
Szél Bernadett beintett Orbánnak, bojkottálják a miniszterelnök beiktatását
Hazug, gerinctelen liba. Neki köszönhető a 2/3, meg azoknak, akik megakadályozták más ellenzéki pártok javára a visszalépést. Lett is egy egyéni képviselőjük, de ő is csak azért, mert mindenki visszalépett Csárdy javára.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
Érdekes, az LMP-nek egy képviselővel kevesebbje van, mint a DK-nak. Eladták magukat a zsarolóknak, a pénzüket féltették, nem az országot. Már másodszor köszönhető nekik a 2/3-ad. Hány önálló képviselője van az LMP-nek? Csárdy Antal sem lett volna, ha nem lépnek vissza a javára. Undorító banda.
Orbán üzent a "Facebookosoknak", ezt fogja tenni a következő években
Hát én inkább nem nézem meg. Ebéd előtt vagyok, megfeküdné a gyomromat.
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
Szél Bernadett egyre hülyébb. Schmidt Mária és fia az irányítója az LMP-nek. Igaza van Hadházy Ákosnak, amikor azt mondja, hogy a Fidesz befészkelte magát az LMP-be. Persze, ennek a libának nincs veszíteni valója, mert csak gágog. De ez esetleges fideszes győzelem után - ami remélem nem lesz - mi lesz a rengeteg korrupciót feltáró Hadházyval? Majd odadobja koncnak.
A Nézőpont szerint hiába lépnek vissza egymás javára a baloldali jelöltek, négy éve is hasonló volt a helyzet
@Peller Anikó: A második sor. Meg Nézőpont, meg Mráz Ágoston ő Bayer 2. Vágyálmaikat fogalmazzák meg.
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
@bencemacska: Csárdi Antal - szerintem - egy sunyi ember, olyan, mint az LMP. Úgy tesznek, mintha kormányt szeretnének váltani. Ezt is megtanulták Orbántól: ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. :(
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
@durbincs: Tudni kéne, miről van szó. Arról, hogy a kevésbé esélyes visszalép az esélyesebb javára. Ezt tette Fekete-Győr András. Tisztelet érte. Mert éppen utazhatott volna a töredék szavazatokra is, és lehet, hogy lett volna belőle haszna. De ő úgy járt el, ahogy egy demokratának kell, aki meg akar szabadulni ettől a csürhétől.
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
Ezer köszönet Fekete-Győr Andrásnak. Már csak annak a tetves LMP-snek kéne visszalépni, mert ők mindenkitől elfogadják a visszalépést, de senki javára, ezzel beágyazzák a Fideszt. Szél Bernadett javára is visszalépett a DK választási szakértője, de az arca nem rezzent meg, még azt sem volt képes kinyögni, hogy köszöni. Remélem jól pofára esnek, hogy megint nem lesz egyéni jelöltjük.
Hová ment Brutóczki Ágnes négy napja? Most körözi a rendőrség
@Szeparepa2: Ez nem jó kép, én láttam az eredetit, egy mosolygós arcú hölgy. @zselemacska azért akadt ki annyira, mert állítólag a hölgy meghalt. Az ő hozzászólása nem volt szép, ez tény, mondhatni trágár, de miután a hölgy meghalt, emberileg némileg méltányolható. @zselemacska: Te tudod, hogy mi történt a hölggyel?
Megszólal Czeglédy: a Tv2 egy statisztát bevetve próbálja lejáratni
Nem kell ezeknek még statiszta sem. Amit Marsiék művelnek a hírekben, az maga a hányinger. Szegény Vitray Tamás biztos szégyenli, hogy ilyen tanítványa volt.
Hová ment Brutóczki Ágnes négy napja? Most körözi a rendőrség
@Szeparepa2: Ez tényleg nem volt szép. Látom, Te is legalább annyira tiszteled a nőket mint Orbán.
Fidesz: Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak
Van ezeknek pénzük, összeloptak annyit, hogy tudják fizetni a per-veszteséget. Tejeltek Budaiék már bőven Gyurcsánynak, most sem lesz másként. Aljadék egy banda, az biztos.
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről
Ez egy agyament őrült, nem ártana már egy gumiszoba neki. Persze, az sem baj, ha nem az, jobban ártani már nem tud magának. Nincs a Fideszben egy épkézláb ember a környezetében, aki mondaná, hogy ne tovább? Persze, a pszichiátriai betegek kiszámíthatatlanok.
Rendőrt hívtak egy fodrásztól hazafelé tartó nőre Csongrádon, mert migránsnak nézték
Remélem egyszer fog Orbán azért is felelni, hogy felhergeli az embereket, egymás ellen uszítja, össze vissza hazudozik, nem csak a lopásért.