vukkocska

Meghalt Baló György
Végtelenül sajnálom. Nagyon nagy tudású ember volt. Sokat veszítünk vele. :(
Orbán nagyképű nyilatkozata – pofátlan kamuhír terjed az interneten
Beleillik Orbán jellemébe, jellemtelenségébe az ilyen nyilatkozat. Még ha álhír is.
Deutsch Tamás: Magyarországon az emberek szívesen túlóráznak
Csak azért nem hányok bele a klaviatúrába, mert nekem kell kitakarítanom. Talán saját háza körül seperjen, vegyen részt a parlamenti munkában, de állandóan itt eszi a fene Magyarországon, és ilyen kártékonyan nyilatkozik.
A héten két fideszes miniszter is meglátogatja a János-kórházat, de előtte még kirúgták a főigazgatót
Két miniszter a kirúgás után látogatja meg a kórházat., Varga Mihály és Gulyás Gergely. Varga Mihályt még megértem, mert nála a pénzt. De hol van az ember(telen)miniszter? Rá nem tartozik, hogy milyen állapotok uralkodnak a Szent János kórházban? Vagy fél, hogy megint lencsevégre kapják a hót koszos körmével és agyoncigarettázott ujjaival?
Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás
Beteg az agya, de nagyon. Nem fél ez semmitől, csak megint arra jó, hogy hogyan tudja korlátozni az ellenzéki képviselőket. Szerencsére ők elég elszántak. Kár, hogy nem április előtt rágtak be ennyire. De mindegy már, előre kell menni, nem hátra.
Heteken belül kés alá fekszik M. Richárd, miután kiengedték a börtönből szívbetegsége miatt
Gondolom, egy kis pénz is közrejátszott, mert ha valójában életveszélyes állapotban van, miért nem a tököli rabkórházban ápolják, miért mászkál szabadon?
Putyin tovább növelte az aranytartalékot, az oroszok már az ötödik helyen állnak
Na, durbincsunk már orosz barát is. Kockacukorral a lovak élnek, ezt Önnek tudnia kell. Habár, szegény intelligens, a világ egyik legtisztább állatát Önnel összehasonlítani, azért nagy vétek.
Afrikai bevándorlók borították vérbe a bécsi főpályaudvart
@durbincs: Muszáj mindig ilyen totális bunkónak lenni? Persze, senki nem tud kibújni a saját bőréből, a kulturált bejegyzésre is csak bunkósságokat és hülyeségeket tud írni. Meg értelmetlent.
Afrikai bevándorlók borították vérbe a bécsi főpályaudvart
csak azért nem csodálkozom a cikken és címén, mert durbincs tette fel. Nem kell mást néznünk, csak az esti híradóinkat, tele vannak öldöklésekkel. Durbincs már a rémhírterjesztéstől sem riad vissza, ahogy látom. Egy embernek csak 4 és fél liter vére van, ennyiből mér körbemaszatolni sem lehet egy pályaudvart.
Télen is gyakran úszott a tóban a férfi, aki vasárnap belefulladt
@ila51: szegénynek mit kellett átélnie a jég alatt. Csodálatos környezetben élt, igaz, nagyon sok munkával. De egészségesen.
Durva fenyegetést kapott Luxus Vivien
Volt egy verseny, ahol párok vetélkedtek, hogy melyik a legszimpatikusabb. Ez a nő is benne volt a versenyzők között. Amikor már vesztésre állt a Gáspár Laci és párjával, akkor gyorsan bedobta, hogy terhes. Nyilván ez érzékenyen érintette a versenytársakat, végül teljesen indokolatlanul Vivienék nyerték meg a versenyt. Kiderült, tényleg terhes volt, de még a verseny előtt. Mire bekerült, már rég nem volt meg a magzat. Véleményem szerint egy aljadék.
Az Echo TV engedett: beolvashatták az ellenzék köveletéseit
Hát életemben először megnéztem az Echo tévét csak azért, hogy megnézzem az öt pont beolvasását. Nem tudom honnan a hír, de a politikus csak tartotta a kezében az ötpontos papírt, de nem olvasta/olvashatta be. Az azért kész csoda,hogy behívtak a stúdióba egy ellenzéki képviselőt.
Orbán Viktor elutazott
Onnan már csak egy ugrás Gráz, azt mégsem írhatták meg, hogy oda utazott. De az is lehet, hogy a klinikai orvosai utaztak át Bécsbe. Nagyon cefet állapotban lehet, pszichopaták nagyon nehezen bírják a gyűrődést.
Orbán Facebookon üzent: "Több ország is megtámadta Magyarországot a migráció kapcsán"
Amit Orbán csinál, az az emberiség elleni bűncselekmény. Az örökös uszításáért remélem egyszer a nemzetközi bíróság előtt fog felelni. Úgy, mint Milosevics.
Elhunyt Kósa Ferenc Kossuth-díjas filmrendező
Nagyon sajnálom. Nem csak kiváló rendező, hanem egy nagyszerű ember is volt. Nyugodjék békében.
Strasbourgi lövöldözés: két halott, több sebesült
@Pegero: Biztos, hogy mindenki részvétre gondol. Nálunk a híradások másról sem szólnak, mint gyilkosság, rablás, lopás. Vajon nálunk mit szólnak?
Bayer: Sajnálom, hogy életetekben nem fogtok egy tized békemenetnyi tömeget sem összehozni
Na, ennek megint kijött a sz...r a száján. Ha nem Lengyelországból importálnák a tömeget minden megmozdulásukhoz, ha nem pénzelnék a résztvevőket, ha nem ingyen szállítanák őket a helyszínekre, meg lehetne nézni, hogy hányan lennének.
Nem Párizst csináltok, hanem idiótát magatokból! « Mérce
Azért ez a cikk egy nagy baromság, és igazából arról szól, hogy lehet megint az ellenzékről szarságokat írni. Bűncselekmény elkövetésére uszítja az embereket,mert azt mindenki tudja, rendőrre támadni nem illő, és azonnali őrizetbevétellel jár. Az okostojás, aki írta, menjen oda, és áldozza fel a saját vérét, ne másokat uszítson. Tudomásul kell venni, ez a 2/3-os Parlament mindent elfogad, amit a mi agyament, pszichopata miniszterelnökünk kitalál. Az ellenzék nem az a 20-25 parlamenti képviselő, hanem mindazon emberek tömege, akiknek nem tetszik az Orbán kormány, akik azt le akarják söpörni. Ez pedig az a cca 4-5 millió ember, akik mégis otthon maradtak a 2018-as szavazáson, vagy két kiló krumpli miatt a Fideszre szavaztak. Azt gondoltam, ez az új törvénytervezet majd százezreket kivisz az utcára, de nem. Ettől majd a kormány megint vérszemet kap, s hozza majd az embertelenebbnél embertelenebb törvényét. Mert már a Parlamentben is ott tartunk, hogy egyszerűen kikapcsolják a felszólaló mikrofonját, ha nekik nem tetsző hozzászólás van. Pedig ma ez lenne az egyetlen fórum, ahol a legnagyobb nyilvánosság előtt elmondhassák véleményüket, mert a lopott pénzekből már mindent felvásároltak, amit lehetett.
Orbán: vérfrissítés kell az Európai Parlamentben
Szívesen venném, ha adná az vérét a frissítéshez. Az egészet. :)
Jó hírt kaptak a nyugdíjasok: korábban érkezik a decemberi nyugdíj
Ezek az elmebetegek miért nem kérdeznek meg egy nyugdíjast, mielőtt így lejáratják magukat??? Sok-sok éve december 2-án kapjuk meg a nyugdíjat, nem a szokott időben.
Annyira megverték Laky Zsuzsa férjét, hogy a bevásárlólistát sem tudja megjegyezni
@Gábor Szendroi: olimpiai szám. Papp László háromszor nyert. Megnéztem a videót, így utólag nem kellett volna. Nagyon sajnáltam szegény embert.