vukkocska

A soroksári futónő harcias­ságának köszönhető, hogy sikerült azonosítani a feltételezett gyilkosát
@Veleda: az akkori jogszabály szerint az öt évnél súlyosabban büntetendő ügyekben volt kötelező a DNS, ez lett módosítva. Utólag mindenkitől vesznek/vettek mintát, ez cirka 5000 embert érint, és most jutottak el hozzá. Még mindig vagy másfél ezer mintavétel hátravan.
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
Durbincs kolléga, nem Magyarországot marasztalta el a jelentés, hanem az Orbán kormányt. Egyes egyedül. Engem szeret Európa :)
Ma hajnalban megint a titokzatos védett vezető miatt alkalmaztak testi kényszert a Kossuth téren
@CsipkeRózsa: azok az alagútban, a mélygarázsban közlekednek. Az ürügy az ürügy. Meg hajnalban, persze 03.05 és 5.43 között. Lehet, hogy a Soros jött, már nagyon nehezen megy szegény.
Orbán: a Frontex még egyetlen méter határt sem védett meg, ellentétben a magyarokkal
@Nessy: @magyarbakancs: rengeteget lehetett lopni határvédelem ürügyén. S ez most elmaradna. Meg az éhező-fázó-ázó rendőröket fel kellene váltania az emberi bánásmódnak,mert velük nem csinálhatna azt és úgy,ahogy akar.
Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája
Na, kár volt kidobni a szaros pelenkát. Ki is moshatta volna. 5+3. Ennyi saját lábon álló. A pici babának azért jó egészséget kívánok. Ő nem tehet semmiről.
Frissítve! Ujhelyi kibukott, Gyurcsány hazudott (?) - fiúk, miért nem beszélitek meg telefonon?
Az MSZP minden alkalmat megragad arra, hogy belerúgjon a DK-ba. Így megy ez Botka óta. Ő kezdte, aztán jött Szanyi és a többiek. Ha így folytatják egymással, igaza lesz a csútinak, hogy 2030-ig lesznek.
Kóbor János nem látogatja az unokáját
Nagypapa korban született Léna. Akkor miről beszél? Nem megy, hát nem megy.
Rékasi Károly sírva fakadt az ítélethirdetés után
@Qqberci: Miből gondolod,hogy ment mint az állat? Rékasi jött nyíl egyenes úton, és elé kanyarodott a személygépkocsi vezetője. Át kéne nézni a KRESZ kanyarodásra vonatkozó passzusát. Főleg a balra kanyarodásét.
Nem vicc! Szétosztja pénzét a dolgozói között egy magyar cég leköszönő igazgatója
@Yoda69: de még kölcsönadni sem lehet - szerintük. Az a beteg Budai Gyula ezért jelentette fel Dobrev Klárát. Még azért egyetlen pert sem nyert meg, sokaknak fizetett már a bírói ítélet alapján. Magyarországon csak lopni szabad, azt is csak sokat. :(
A nézők fele faképnél hagyja a Hír TV-t
Néztem vagy három évig. Előtte sem érdekelt, most meg pláne nem. Bármelyik kormánypárti tévét lehetne nézni,mind ugyan azt mondja.
Elhunyt Kerényi Imre
Azt mondja a mondás: halottról jót, vagy semmit. Ezért a "semmit" mellett döntöttem.
Barátnője adta fel a Soroksáron kocogó nő gyilkosát
@simmering73: főleg, ha nem lett szétszórva. Mindegy, mert közvetlen hozzátartozó DNS-e segíthet ebben. Egyébkén közel 5 év kellett a gondolatai összerendezéséhez ennek a nőnek? Mindig bedobnak valami gumicsontot. Szerintem csak a végeredményt kellene közölni. Igen, vagy nem.
400 milliárdos többletet jelenthet a költségvetésnek a 320 forintos euró
Mit számít ennek a tetves kormánynak az,hogy kit hogyan érint az Euro magason tartása. Azt gondoltam, hogy van az a pénz, ami már elég ezeknek. Tévedtem.
Nagyon kiakadt a MÚOSZ a HírTV visszafoglalásán
Először ledöbbentett a hír. Aztán gondolkodtam. Tulajdonképpen visszaállt a régi rend. Sem három évvel ezelőtt, sem ezután nem fogom nézni. Mint ahogy soha nem nézem az ECHÓ-t sem. Volt három év, amikor hallhattunk valami tárgyilagosságot, olyan híreket, amit addig csak az RTL-en, illetve részben az ATV-től hallhattunk. Mert ez utóbbi is már elég fideszes hangvételű lett, hiszen Kárász Róbert megjelenésével elég nyilvánvalóvá vált. De vannak ilyenek többen is. Szóval, viszlát, (vagy sem) Hír tv.
Tragikusan fiatalon elhunyt Anita, az óvónőből lett pornósztár
Hogy kerül ez most ide? Majdnem egy év telt el azóta. Kár érte, nagyon fiatal volt.
Orbán: "az erőim végén vagyok"
Nincs a világnak még egy ilyen elmebeteg miniszterelnöke. De hogy miért pont mi fogtuk ki? Istennek,megváltónak érzi magát. :(
Búcsúzik – szomorú hírt közölt Rúzsa Magdi – videó
Ha nem Ruzsa Magdiról lenne szó,arra gondolnék, hogy nem keltek el a jegyek, ezért ezt a mézesmadzagot dobták be. De valószínű nem így vagy. Egyébként egy csodálatos hangú énekesnő.
Világhírű zenész kerti partiján vendégeskedett Orbán Viktor
Tényleg elhittem, hogy világhírű zenésznél vendégeskedett. Röhej.
Elhunyt Aczél Endre
Nagyon sajnálom. Egyre kevesebb igazi újságíró van már. :(
Simán elverte kampányra a szimpatizánsaitól ÁSZ-büntetésre kért pénzt a Jobbik
Háááát. Azért elég nyögve-nyelősre sikerült ez a beszélgetés. Az tény, hogy amit az ÁSZ büntetés befizetésére gyűjtöttek az emberek, azt elköltötték. Soha nem gondoltam volna, hogy az MDF, a kisgazdák után a Jobbikot is tudja amortizálni a Fidesz. Nem sajnálom, csak úgy mondom/írom.
Telefonon beszélt Trumppal Orbán Viktor
Persze, Donald Trump. Kitalálhatnának már valami hihetőt is. Röhejes.
Vörösborral ünnepli Oszter az ítéletet
Valószínű előtte is, mert egy órát késett a saját tárgyalásáról. Az ügyész fellebbezett a bírói döntés ellen.
Elképesztően piszkos dolgot tárt fel Brüsszel - titkolózik a magyar kormány
Mit is mondott a kormány? Nem korrupció, hanem drágultak az építő anyagok. A csok már csak ráadás, akkor még nem volt drága :) Már azt sem tudják, mit hazudozzanak össze-vissza.