vukkocska

Szél Bernadett beintett Orbánnak, bojkottálják a miniszterelnök beiktatását
Hazug, gerinctelen liba. Neki köszönhető a 2/3, meg azoknak, akik megakadályozták más ellenzéki pártok javára a visszalépést. Lett is egy egyéni képviselőjük, de ő is csak azért, mert mindenki visszalépett Csárdy javára.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
Érdekes, az LMP-nek egy képviselővel kevesebbje van, mint a DK-nak. Eladták magukat a zsarolóknak, a pénzüket féltették, nem az országot. Már másodszor köszönhető nekik a 2/3-ad. Hány önálló képviselője van az LMP-nek? Csárdy Antal sem lett volna, ha nem lépnek vissza a javára. Undorító banda.
Orbán üzent a "Facebookosoknak", ezt fogja tenni a következő években
Hát én inkább nem nézem meg. Ebéd előtt vagyok, megfeküdné a gyomromat.
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
Szél Bernadett egyre hülyébb. Schmidt Mária és fia az irányítója az LMP-nek. Igaza van Hadházy Ákosnak, amikor azt mondja, hogy a Fidesz befészkelte magát az LMP-be. Persze, ennek a libának nincs veszíteni valója, mert csak gágog. De ez esetleges fideszes győzelem után - ami remélem nem lesz - mi lesz a rengeteg korrupciót feltáró Hadházyval? Majd odadobja koncnak.
A Nézőpont szerint hiába lépnek vissza egymás javára a baloldali jelöltek, négy éve is hasonló volt a helyzet
@Peller Anikó: A második sor. Meg Nézőpont, meg Mráz Ágoston ő Bayer 2. Vágyálmaikat fogalmazzák meg.
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
@bencemacska: Csárdi Antal - szerintem - egy sunyi ember, olyan, mint az LMP. Úgy tesznek, mintha kormányt szeretnének váltani. Ezt is megtanulták Orbántól: ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. :(
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
@durbincs: Tudni kéne, miről van szó. Arról, hogy a kevésbé esélyes visszalép az esélyesebb javára. Ezt tette Fekete-Győr András. Tisztelet érte. Mert éppen utazhatott volna a töredék szavazatokra is, és lehet, hogy lett volna belőle haszna. De ő úgy járt el, ahogy egy demokratának kell, aki meg akar szabadulni ettől a csürhétől.
Fekete-Győr András is visszalép az ellenzéki győzelem érdekében
Ezer köszönet Fekete-Győr Andrásnak. Már csak annak a tetves LMP-snek kéne visszalépni, mert ők mindenkitől elfogadják a visszalépést, de senki javára, ezzel beágyazzák a Fideszt. Szél Bernadett javára is visszalépett a DK választási szakértője, de az arca nem rezzent meg, még azt sem volt képes kinyögni, hogy köszöni. Remélem jól pofára esnek, hogy megint nem lesz egyéni jelöltjük.
Hová ment Brutóczki Ágnes négy napja? Most körözi a rendőrség
@Szeparepa2: Ez nem jó kép, én láttam az eredetit, egy mosolygós arcú hölgy. @zselemacska azért akadt ki annyira, mert állítólag a hölgy meghalt. Az ő hozzászólása nem volt szép, ez tény, mondhatni trágár, de miután a hölgy meghalt, emberileg némileg méltányolható. @zselemacska: Te tudod, hogy mi történt a hölggyel?
Megszólal Czeglédy: a Tv2 egy statisztát bevetve próbálja lejáratni
Nem kell ezeknek még statiszta sem. Amit Marsiék művelnek a hírekben, az maga a hányinger. Szegény Vitray Tamás biztos szégyenli, hogy ilyen tanítványa volt.
Hová ment Brutóczki Ágnes négy napja? Most körözi a rendőrség
@Szeparepa2: Ez tényleg nem volt szép. Látom, Te is legalább annyira tiszteled a nőket mint Orbán.
Fidesz: Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak
Van ezeknek pénzük, összeloptak annyit, hogy tudják fizetni a per-veszteséget. Tejeltek Budaiék már bőven Gyurcsánynak, most sem lesz másként. Aljadék egy banda, az biztos.
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről
Ez egy agyament őrült, nem ártana már egy gumiszoba neki. Persze, az sem baj, ha nem az, jobban ártani már nem tud magának. Nincs a Fideszben egy épkézláb ember a környezetében, aki mondaná, hogy ne tovább? Persze, a pszichiátriai betegek kiszámíthatatlanok.
Rendőrt hívtak egy fodrásztól hazafelé tartó nőre Csongrádon, mert migránsnak nézték
Remélem egyszer fog Orbán azért is felelni, hogy felhergeli az embereket, egymás ellen uszítja, össze vissza hazudozik, nem csak a lopásért.
Hadházy Ákos szerint az LMP-be is beépült a Fidesz
@Béla333: Puzsér egy betegagyú senki. Forog a szeme, ahogy beszél. Neki sem ártana műsor előtt egy kis szedálás. @Béla333: 9.24-re. Nem vagyok szemellenzős. Gondolom, hogy ÉMP az LMP akart lenni, először azt hittem, valami újabb kamupárt :) Az LMP semmiféle széles körű együttműködést nem akar. Ő próbálkozott a Jobbiknál, de balul sült el. Azóta egyedül van. Pedig - ahogy a dal is mondja - egyedül nem megy. Egyedül nem megy ennél a választási törvénynél,erre fog ráfázni a Jobbik is, amit ugyan nem nagyon sajnálok. Ahogy 2014-ben az LMP segítette hozzá a Fideszt a 2/3-hoz, mert akkor sem volt hajlandó együttműködni, most lehet, hogy a saját fenekét fogja azzal rugdosni, hogy egyéniben nem fog nyerni körzetet, vagyis azt, ahol a DK-s Tóth Zoltán választási szakértő visszalépett a javára. A buta gőg vezet az LMP sikertelenségéhez, mert csak a töredékszavazatokból fog jobbára valami kikaparni magának. @karma1: Köszönöm, hogy ilyen hosszan válaszoltál, s nagyon jó dolog, hogy meg tudod cáfolni a kormány ocsmány hazugságait. Persze, eddig sem volt kérdés, hogy ők csak akkor hazudnak, ha kinyitják a szájukat.
Miniszterelnök-jelölti vita lesz az RTL Klubon, Orbán Viktort is meghívták
Mindenki tudja, hogy egy gyáva alak? És mi van akkor, ha nem a megfelelő mértékben van begyógyszerezve, mert például az egyik elgurult?
Lázár szerint nem lehet integrálni a bevándorlókat, mert a romákat sem sikerült
Hogy ez mekkora egy barom. S talán, ha a második fő-cigány, Farkas Flórián nem lopja el az 1,7 milliárd forintot, amit a cigányok integrálására kapott, lehetett volna előbbre jutni. Remélem a cigányok értik ennek az üzenetnek a lényegét, és nem fognak rájuk szavazni.
Szél Bernadett mosakszik - Városi Kurír
A "nagyember" azt mondta, ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. Hát ezzel Bernike is így van. Hablatyol össze vissza mindent, és nyomja a Fidesz szekerét.
Az OLAF kiszúrta Seszták Miklós pitiáner csalási akcióját, a magyar ügyészség eltusolta az ügyet
Na, ugye-ugye. Sesztákról eddig is lehetett tudni, Polt meg megszüntette a nyomozást. Mocskos egy korrupt banda.
Hadházy Ákos szerint az LMP-be is beépült a Fidesz
Bernike óta tudjuk, hogy a Fidesz beékelődött az LMP-be. 2014-ben is segítette a Fidesz 2/3-át, most is beágyazza a győzelmet azzal, hogy nem hajlandó esélytelen helyen visszaléptetni a jelöltjét. @kulabombaafityiszre: nem az a baj, hogy ez a nő orbitális nagy hazugságokat mond, hanem az, hogy van, aki ezt beszopja. Egyébként egyben téved Hadházy Ákos: a DK-ba nincs beépülve a Fidesz. Oda nem sikerült.
Elhunyt Demján Sándor
@lampa laz: egy ember meghalt. Te etikusnak tartod az ilyen bejegyzést? Olvasd el már az élete történetét, mit tett eddig, hogy támogatta a szegényeket, a művészeket. A Prima Primissima díjat is ő alapította a saját pénzéből, és minden évben nagy összeggel támogatta a közönség által legnagyobbra tartott művészt, közéleti embert. Nem politikusokat. Kívánom, hogy a jó ízlés soha ne hagyjon el. Ettől sokkal többet tett, javasolom, olvasd el.
Százéves nénit köszöntött fel választókerületében Varga Mihály
Hogy mire nem képesek a választási időszakban ezek a majmok. Eddig lehetett kérni, hogy ki köszöntse fel a kerek születésnapon az ünnepeltet. Lehetett kérni a polgármestert, vagy a postás egyszerűen kivitte a pénzt. Anyám kérte, hogy menjen hozzá a polgármester, aztán csöngetett a postás. Anyám először szomorkodott, de amikor mondtam neki, hogy fideszes a polgármester már hálát adott, hogy nem ment el hozzá. Itt meg terülj-terülj asztalkám, torta, virág, borocska, minden volt. Meg fotósok természetesen, mert a meglepetés vendéget le is kellett fényképezni.