vukkocska

Télen is gyakran úszott a tóban a férfi, aki vasárnap belefulladt
@ila51: szegénynek mit kellett átélnie a jég alatt. Csodálatos környezetben élt, igaz, nagyon sok munkával. De egészségesen.
Durva fenyegetést kapott Luxus Vivien
Volt egy verseny, ahol párok vetélkedtek, hogy melyik a legszimpatikusabb. Ez a nő is benne volt a versenyzők között. Amikor már vesztésre állt a Gáspár Laci és párjával, akkor gyorsan bedobta, hogy terhes. Nyilván ez érzékenyen érintette a versenytársakat, végül teljesen indokolatlanul Vivienék nyerték meg a versenyt. Kiderült, tényleg terhes volt, de még a verseny előtt. Mire bekerült, már rég nem volt meg a magzat. Véleményem szerint egy aljadék.
Az Echo TV engedett: beolvashatták az ellenzék köveletéseit
Hát életemben először megnéztem az Echo tévét csak azért, hogy megnézzem az öt pont beolvasását. Nem tudom honnan a hír, de a politikus csak tartotta a kezében az ötpontos papírt, de nem olvasta/olvashatta be. Az azért kész csoda,hogy behívtak a stúdióba egy ellenzéki képviselőt.
Orbán Viktor elutazott
Onnan már csak egy ugrás Gráz, azt mégsem írhatták meg, hogy oda utazott. De az is lehet, hogy a klinikai orvosai utaztak át Bécsbe. Nagyon cefet állapotban lehet, pszichopaták nagyon nehezen bírják a gyűrődést.
Orbán Facebookon üzent: "Több ország is megtámadta Magyarországot a migráció kapcsán"
Amit Orbán csinál, az az emberiség elleni bűncselekmény. Az örökös uszításáért remélem egyszer a nemzetközi bíróság előtt fog felelni. Úgy, mint Milosevics.
Elhunyt Kósa Ferenc Kossuth-díjas filmrendező
Nagyon sajnálom. Nem csak kiváló rendező, hanem egy nagyszerű ember is volt. Nyugodjék békében.
Strasbourgi lövöldözés: két halott, több sebesült
@Pegero: Biztos, hogy mindenki részvétre gondol. Nálunk a híradások másról sem szólnak, mint gyilkosság, rablás, lopás. Vajon nálunk mit szólnak?
Bayer: Sajnálom, hogy életetekben nem fogtok egy tized békemenetnyi tömeget sem összehozni
Na, ennek megint kijött a sz...r a száján. Ha nem Lengyelországból importálnák a tömeget minden megmozdulásukhoz, ha nem pénzelnék a résztvevőket, ha nem ingyen szállítanák őket a helyszínekre, meg lehetne nézni, hogy hányan lennének.
Nem Párizst csináltok, hanem idiótát magatokból! « Mérce
Azért ez a cikk egy nagy baromság, és igazából arról szól, hogy lehet megint az ellenzékről szarságokat írni. Bűncselekmény elkövetésére uszítja az embereket,mert azt mindenki tudja, rendőrre támadni nem illő, és azonnali őrizetbevétellel jár. Az okostojás, aki írta, menjen oda, és áldozza fel a saját vérét, ne másokat uszítson. Tudomásul kell venni, ez a 2/3-os Parlament mindent elfogad, amit a mi agyament, pszichopata miniszterelnökünk kitalál. Az ellenzék nem az a 20-25 parlamenti képviselő, hanem mindazon emberek tömege, akiknek nem tetszik az Orbán kormány, akik azt le akarják söpörni. Ez pedig az a cca 4-5 millió ember, akik mégis otthon maradtak a 2018-as szavazáson, vagy két kiló krumpli miatt a Fideszre szavaztak. Azt gondoltam, ez az új törvénytervezet majd százezreket kivisz az utcára, de nem. Ettől majd a kormány megint vérszemet kap, s hozza majd az embertelenebbnél embertelenebb törvényét. Mert már a Parlamentben is ott tartunk, hogy egyszerűen kikapcsolják a felszólaló mikrofonját, ha nekik nem tetsző hozzászólás van. Pedig ma ez lenne az egyetlen fórum, ahol a legnagyobb nyilvánosság előtt elmondhassák véleményüket, mert a lopott pénzekből már mindent felvásároltak, amit lehetett.
Orbán: vérfrissítés kell az Európai Parlamentben
Szívesen venném, ha adná az vérét a frissítéshez. Az egészet. :)
Jó hírt kaptak a nyugdíjasok: korábban érkezik a decemberi nyugdíj
Ezek az elmebetegek miért nem kérdeznek meg egy nyugdíjast, mielőtt így lejáratják magukat??? Sok-sok éve december 2-án kapjuk meg a nyugdíjat, nem a szokott időben.
Annyira megverték Laky Zsuzsa férjét, hogy a bevásárlólistát sem tudja megjegyezni
@Gábor Szendroi: olimpiai szám. Papp László háromszor nyert. Megnéztem a videót, így utólag nem kellett volna. Nagyon sajnáltam szegény embert.
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
A köztörvényes volt miniszterelnököt behozzák, a csaló Hernádi Zsoltot meg nem adják ki. Mert Magyarország jobban teljesít. Aki bűnözőket fedez, az maga is bűnöző,így az egész kormány az.
Készüljünk! Az állam belép a nyugdíjpiacra
Csak nem üresedik a kassza és a zsebek? Megint gyűjtenek, hogy legyen mit lenyúlni,mint a 3000 milliárdot. Ha a birkáknak ez kell, megérdemlik. Mert normális ember már nem ugrik be a bizniszükbe.
Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
Akkora lozungokat pufogtat. Hogy nem szakad rá nem a plafon, hanem az ég.
"Csalódtam benne" – Őszintén vallott Berki Krisztiánnal való viharos kapcsolatáról Fésűs Nelly
@volvós: valamit benéztél. Ő nem volt barátnője ennek a toprongynak, azt hitte, hogy a barátja. A Nagy duettben barátkoztak össze. De Berki hátba szúrta. El is mondta, hogy amit a Berki a könyvében leírt, az hazugság. Azóta nem is áll vele szóba. Én nagyon szeretem Fésüs Nellit a habitusáért, meg amilyen színésznő.
Példátlan parlamenti eskü lett Budai Gyuláéból a DK miatt
Teljesen érthető. Budai Gyula az, aki több esetben feljelentette Gyurcsány Ferencet, és minden alkalommal elveszítette a pert. Még örüljön Budai, hogy csendben vonultak ki. Egy undorító alak.
Németh Szilárd is a "Soros-expresszt" látja a balkáni migránstömeg mögött
Nincs a világnak még ilyen nagy barma, az biztos. Ha komolyan gondolja, amit mond, akkor megérett a kényszerzubbonyra, ha otthon magában azon röhög, amiket mond, akkor a világ legaljasabb "embere".
Vasvári Vivien elveszítette kisbabáját
Ez egy végtelenül hisztis, korlátolt ember. Azért szavaztak rá, mert meghatotta őket, hogy terhes. Kiderült, hogy már nem is az, a műsor felvételénél már nem is volt meg a baba. Ezzel a hazugsággal nyerték meg a valamivel több mint 3 millió forintot. Gusztustalanul viselkedett, káromkodott, amíg Gáspár Laciéknál egy hihetetlenül aranyos párt lehetett megismerni. Övéké 5 millió forint lett volna, amit összegyűjtöttek. Én ennek a nőnek a helyében valami barlangba zárnám magam. Egy hülye hazug 3,14csa.
Orbán Viktor nélkül vitáztak a Sargentini-jelentés elítéléséről a parlamentben – videó
@kulabombaafityiszre: kb erre gondoltam én is. Meg arra, hogy ha Gyurcsányt meghallja vagy meglátja, kiveri a víz,és nem bírna uralkodni magán, rohamot kapna. Volt már egy kirohanása vagy két évvel ezelőtt, amikor vereséget szenvedett egy szavazáson, és az MSZP frakcióvezetője megkérdezte, "hogy s mint Elnök úr?" Ki is startolt a teremből és a mosdóban őrjöngött. Pedig ma megnéztem volna mit csinál, amikor kap apait-anyait. Gyáva egy ember, az biztos.
30 ember előtt szexelt Szorcsik Viki a Korhatáros szerelem forgatásán
Biztos szüksége van a pénzre, ezért sok mindent felvállal,hiszen amióta kiesett az egyik sorozatból nem is lehetett látni. Persze, a személyét illetően nem tudok elrugaszkodni attól, hogy a Mokkában pár évvel ezelőtt születésnapi ajándéknak azt kérte, hogy Orbán Viktorral beszélhessen telefonon.
Kizuhant egy nő az Országos Onkológiai Intézet ablakából, nem élte túl – vizsgálat indult
Hát ez az épület is jól le van pukkanva. Kaschler Miklós korábbi munkahelye vagy másfél évtizedig. Hát ilyenre vagyunk bízva. Szegény nőt pedig nagyon sajnálom. Egy depressziós ember eléggé kiszámíthatatlan.
Eladja többszáz milliós ingatlanjait Náray Tamás
Szerintem Náray Tamás egy nagyon jó fej. Jó pár nyilatkozatát hallottam, sőt, Krizsó Szilvia egy egyórás műsort is készített vele, nagyon jó volt. Nemzetközileg elismert divattervező, s akinek az ő ruhái kellenek, fizesse is meg. Ezerszer ezeket, mint Récsölét, aki hasonló babérokra vágyik, de inkább takarítónőnek néz ki, amilyen ruhákba jár. Ajánlom @Szeparepa2-nek, nézze meg ezt az egyórás műsort, mindjárt megtudná, hogy hány órát dolgozik naponta Náray Tamás és valójában milyen ember.Egy embernek nem a nemi identitását kell nézni, hanem az értékét.