Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők. Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában. Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész véletlenül Soros György tulajdonában van, s ebben kifejti, hogy nem a klímaváltozást kell megállítani (!), hanem a rendszert …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Fricz NER-társ korszakalkotó leleplezése

A CŐF vezető ideológusa Orbán alfelének nagy tudósa korszakalkotó felfedezést tett az ócska klima-lobby vonatkozásában

Mottó helyett:
az inkriminált cikk:
www.project-syndicate.org/commentary/climate-strikes-un-conference-madrid-by-greta-thunberg-et-al-2019-11

Sőt igazából úgy Zsótisan – hiába no a hely szelleme – „Greta Thunberg elárulta magát: a klímavédelem humbug” címmel rittyentett irkodmányt a párt központi napilapjában.
Egyfelől megtudjuk tőle, hogy „Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész véletlenül Soros György tulajdonában van, ”!
Hát igen ez egyértelmű: „Project Syndicate’s public service mission has received support from the Open Society Foundations, the Bill & Melinda Gates Foundation, the MasterCard Foundation, the European Climate Foundation, the European Journalism Centre, the Children’s Investment Fund Foundation, the Mohammed bin Rashid Al Maktoum Knowledge Foundation, the Heinrich Böll Stiftung, the Friedrich-Ebert-Stiftung, GAM, the Google Digital News Initiative, McKinsey Global Institute, the Nature Conservancy, and the Sustainable Development Solutions Network.

A dolognak azt részét, hogy „nem a klímaváltozást kell megállítani (!), hanem a rendszert kell lerombolni, amely létrehozza a klímaválságot. ” dumára akadt ki. Látszólag de valójában: „a klímavédelem és klímahisztéria nem más, mint a globális pénzügyi és politikai elit legújabb, agresszív eszköze a jelenlegi, még nemzetállamokra épülő rendszer lebontására és a világkormányzás létrehozására.” és nem hagyott kétséget afelől, hogy miféle világuralmi veszélyeket kíván elhárítani:
„Rotschildék, Goldsmithék, Sorosék ”,
„Szamuely Tibornak, Lukács Györgynek”
etc.
S hogy az utolsó mondatát hasznosítsam. Ez már megint nagyon mellément, de igencsak egyértelmű antiszemita uszítás szándékú Tomátó! =))
karma1
Hat ahhoz kepest, hogy Greta nem ezt mondta, hanem azt, hogy ugy erzi, az elmult egy evben nem haladt annyit a klimakerdes ugye, amennyire o szerette volna, es amilyen sokat o es tarsai dolgoztak rajta.
Persze, GYurikam Draga, hat "magyarnemzet" mi a turot varsz toluk?...:o)))))
Aki Én
Napi manna a Shikari féle félkegyelműeknek.
RonaGyuri
@karma1: természetesen azért is tettem oda a cikket
RonaGyuri
@Aki Én: ösmered a Mórickának mindenről az jut eszébe viccet? =))
karma1
@RonaGyuri: Igaz, igaz ... A mai magyar futyiszes sajtonak pedig nem telik egyetlen valamirevalo tolmacsra vagy forditora sem, ugy latszik,. ...:o)))))
RonaGyuri
@karma1: Az az igazság, hogy ez nem így van. Na jó az angol nyelvvel közelebbi ismertségben lévők jóé mulatunk Orbán kéznyelvű üzenetein, s naponta dühönghetünk a szinkron és felírat műfordításokon de a hivatalos tolmácsok másképp vannak. Legalább is, ami az MTI-t illeti NÁLUK NEM NYELVTUDÁS VAGY ÉRTELMI KÉRDÉS!!! =))
csak úgy....
@durbincs: a diliházban csöng a telefon.
elnézést ,durbincs vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy a 36os szobában van e valaki!?
...nincs.
hurrá! akkor sikerült megszöknöm
csak úgy....
@Shikari: az agressziv kismalac taknya-nyála összefolyik.Megkérdezi tőle a nyuszika:
-Mondd kismalac,nincs neked zsebkendőd?
-Van,de nem adok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.