RonaGyuri

Elintéztük, hogy legyen Formula E Budapesten! • Racingline.hu
mi ebből is tudnánk egy veszteséges, környezetkárosító zagyvaságot csinálni! =))
10 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekkel!
tartok tőle (a felnőttek viselkedéséből levont tapasztalatom szerint), hogy a legtöbb gyerek - ha egyáltalán - nem a szüleitől tanuk meg tisztességesen enni és inni! =))
Konok Péter: A megkergült Vezérnek semmi kapcsolata sincs már a valósággal
a cikknek túl az alapvető megállapításain van egy igazán frappáns mondata: (lehet nem új, de én még eddig nem hallottam) "Őrült beszédek azok, de bennük van a rendszer."! =))
Valamire sokat költhet a BM
Mesélje maga is

persze ebben sokkal több van, mint az elsőre történő fennakadás

Túl azon, hogy röpködnek a milliárdok olyan dologra aminek kizárólag propaganda értéke van, az ügynek van más pikantériája is. „A kormány hozzájárult ahhoz, hogy a belügyminiszter 30 milliárd 90 millió forinttal túllépje a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokat” – olvasható a közlönyben. Hiába no a derék kancellárius is megmondta, hogy „A korábban tervezett árak és a kivitelezési árak közötti különbség az 10-15 százalékos eltérést mutat. De miután mindannyian itt élünk Magyarországon, ezért tudjuk, hogy az építőiparban ennél lényegesen nagyobb, 20-25 százalékos áremelkedés ment végbe az elmúlt három évben”. Amiről a derék HírTV okadatoltan elmondta, hogy valójában 60-70%-ról va szó!
Ja, hogy – mint az kiderült – esetünkben egy kicsit, na jó nem is annyira kicsit, többről van szó: „Az idei költségvetés Belügyminisztérium fejezete 1,5 milliárd forintot tartalmaz, a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokra. Ez léphető túl most a hússzorosával.”! =))
Bemutatjuk a focivilág milliárdos szuper tizenegyét, egy focista sincs közöttük
Ezek még nem is hallottak Lolo-ról

Úgy tűnik nem csak Zucky-nál okosabb Őfenesége barátja

A derék hvg.hu „Bemutatjuk a focivilág milliárdos szuper tizenegyét, egy focista sincs közöttük ” címmel közöl cikket arról, hogy „ nem a játékosok a futballbiznisz igazi haszonélvezői, hanem a befektetők, a klubtulajdonosok”.
Nos a dologban – szerintem – nincs semmi különös, már csak azért sem, mert más sportágakban sincs másképp. Azonban a cikk néhány leg-leg-leg-el szolgál. Egy azonban kimaradt, a mi szuper-zseni Lolo-nk! Pedig, ha meggondolod a többiek prosperáló fociból gazdagodnak, míg ugye nálunk….. =))
Török Gábor: Orbán még soha nem volt ilyen erős
@karma1: drágám Török mindig is ilyen volt! =)) Akár róla is mondhatná a mondás: törököt fogni!
Megvette Hentyt a Felcsút, aztán kölcsönadta Mészáros horvát csapatának
Buli van elvtársak

az érthetetlen csupán az, hogy tényleg nem értik az indexesek, vagy csak jobbnak látják, csodálkozni

A portál azt írja, hogy nem értik a dolgot ezzel a Ezekiel Henty-val: A Vidi megveszi, de kölcsönadja a Puskásnak, most a Puskás veszi meg és ők is kölcsönadják.
H9gy mi van ezen érthetetlen, hisz megírták KAMATOZTAT -ja! =))
Macron nevet nem mondott, de Orbánnak is üzent, nincs benne sok köszönet
@Commenter: nem hiszem hogy utálná, ahhoz Orbán egy senki, hogy ilyen komolyan foglalkozzon vele. Sokkal inkább értékén kezeli a dagadt törpét! =))
Macron nevet nem mondott, de Orbánnak is üzent, nincs benne sok köszönet
hát igen Macron nem Merkel-anyó, nem szórakozik azzal, hogy ejnyebejnye Viktorkázzon! =))
Áder János számot ad
hogy nem szakad rájuk a Sándor palota? =))
Csányi Vilmos: Most annak a tükörképe történik, amit ’49-’50-ben csináltak
Na kérem itten van az eb elhantolva

avagy a gengszterváltás legnagyobb árulása, sőt átvágása

„Rengeteg disznóság történt. Elmúlt majd három emberöltő, de ezek a disznóságok nem tűntek el nyomtalanul. Ezek kulturálisan öröklődnek nemzedékről nemzedékre. Azoknak a gyerekei, unokái, akikkel a sérelmek megestek, ezt mind tudják, számon tartják. Olyan sérelmek estek az ország egyik felén, amiket nem lehet ráolvasással eltüntetni.”
Ez a gondolat a 168órában „Csányi Vilmos akadémikussal készült interjúban hangzott el, abból az alkalomból, hogy az akadémikusokból és akadémiai nagydoktorokból álló Stádium 28 Kör nyilatkozatát annak egyik aláírójaként fémjelezte”!
Hét hogy mit lehet ráolvasással eltüntetni azt nem tudom, de azt igen, hogy ezen sérelmeket kik okozták az igen. Nem kell mélyreható elemzés tudni, hogy – bár többek esetében az effektív közreműködés is megáll – a sérelmek nyertesei a regnáló ártunk és qurmányunk pribékjei!
"Bízzák ezt a szülőkre" - a Billy Elliot nézői csak röhögnek a gyerekükre leső melegveszélyen
a legújabb fejleményről, sőt kapcsán:
A derék pártkatona rácsapott

sőt igazából azt is mondhatnók, hogy rácuppant

Igen ismét, sőt még mindig a szegény Billy a téma. Igen a derék Ókovács képtelen – úgy érzi, vagy mondták neki ? =)) – nem tud csöndben maradni. No, de hagyjuk ezt, majd azt mondom a dolog túl van ragozva. Azonban van az origo.hu-nak adott legújabb írásának egy külön poénja. A derék színi-direktor hangnemet váltott! „És most rácsapok a CapsLockra: A BILLY ELLIOT CÍMŰ PRODUKCIÓBAN NINCS ILYESMI!!! HAHÓ, VAN OTT VALAKI? MÁR ÚGY ÉRTEM, BEKAPCSOLT AGYFÉLTEKÉKKEL?)” – írja.
Nem, nem a pártsajtó lesújtó, a serdületlen ifjúságot buzulásra serkentő felhívást felfedezni vélő belegondolásra reagált, hanem arra, hogy valaki szerint „mindenki megbeszélhetné az anyukájával, mivé akar lenni”! =))
Hogyan lesz egy Németh Szilárdból alkotmányozó - Hungarikum!
@Commenter: sajnos már megint másoktól várjuk, hogy megtegyék a dolgunkat! =))
Hogyan lesz egy Németh Szilárdból alkotmányozó - Hungarikum!
emberek gondolátok meg: ennyit arról az zavaros izéról, ami ennek a retardált bagázsnak az alkotmányát jelenti! =))