RonaGyuri

Tóta W. Árpád: Ostrom előtt és után
Érdekes gondolatok

egy egyébként kétes értékű írás, de TIWA egy két dolgot most zs telibe talált

Már az elején egy frappáns gondolat „Hogy a játék itt nem babra megy, azt jelzik a különféle vasalt és vasalatlan herék zavarórepülései: a fővárost elveszítheti a Fidesz, és ezt tudja.”!
Majd egy igazán telitalálat: „A vita ősrégi, ahogy a kézre álló magyarázatok is. Ma ez jobboldalról úgy hangzik, hogy a városiak gyökértelenek, liberális részről pedig úgy, hogy a falusiak gyökerek.”
Azonban az igazi értékes gondolat: „A szakadék az utóbbi években látványossá vált, a Fidesz mögül eltűnt vagy elhallgatott az értelmiség. Ahogy a párt egyre inkább fullba tolja a kretént, úgy vált egyre kényelmetlenebbé kiállni a kreténségek, a bűnök és gonoszságok mellett mindenkinek, akinek az asztaltársasága alapvetően késsel-villával étkezik. Végrehajtók, fizetett szolgák maradtak csupán, szuverén gondolkodók nem.”
Az egész magyar közélet benne van Németh Szilárd csepeli fotójában
A matyar nem köztársaság quintessence-ája

Igen azt kell mondjam sajnos sokat, nagyon sokat elárul erről az országról Rezsi Sziszi tündöklése

Az az igazság, hogy ünnepelni kellene, mert egyébként ártunk és qurmányunk propagandistái ige3ncsak elkapkodott fotókkal nyomulnak. Bár nem mindegyik űt akkorát, mint az Őfenesége fasírtot eszik ebédre indítatású, ami igazi kor és kór dokumentum. Akár azt nézzük, hogy nem vették észre (sem Őfenesége, sem a propagandisták), akár direkt sugallják, hogy a nép egyszerű gyermeke.
Nos

(https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Rjly9g...

képpel ilyen kérdések sem merülnek fel. Persze mások igen. Hisz a 444.hu csak referálta a derék államtitkár FB bejegyzését, ahol más képek is láthatók. Érdemes tanulmányizni őket. Pl. mit csinál Sziszi egy már teljesen kitöltött ajánló-ívvel??? =))

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9...
Ultrakonzervatív katolikus szervezet ülésén járt Orbán Viktor Fátimában
a szokásos hülye-gyerek tempó; legyen az EU, ENSZ vagy Őszentsége ez a retardált dagadt törpe szalad a rajzszegekért a székre rakandó! =))
Egyébként ki fizette az utat???
Ferencvárosi szenvedés Felcsúton
csak a nagyképű matyarkodás, pedig a lényeg: "a vasárnap szóhoz jutó tartalékok nem érik el az NB I szintjét sem"!
Érdemes párhuzamba állítani azzal a nagyképű kivagyisággal, amivel a magyar média ünnepli, sőt ünnepeltei azt, hogy szombaton az Aveniron hazaért egy szökés. Már világbajnoki esélyeket latolgatnak, sőt 3hetes szakasz-győzelmekről hadoválnak! =))
Átvernek, ráadásul mi álljuk a cechet
ehhez jön, hogy az ilyen portálok, mint a propi is, ezerrel igazidnak, az ócska qurmány-propaganda minden szemetét beengedik az ide delegált pribékektől, sőt újabban a szerki is a propaganda anyagokat nyomatja! =))
10+7 dolog, amit nem tudok megszokni Párizsban
@kokopelli: családom egy jelentős része él Franciaországban, köztük többen Párizsban, nagyon más a véleményük. Egyébként a lakás-bérlés az valóban nem könnyű, de emberi léptékben lehet panzióban is lakni.
Horrordrága gyerekjátékok árasztották el a piacot: más ennyiért vesz kocsit - Pénzcentrum
@lampa laz: első lendületből majdnem Bánk bén szavaival buzdítottalak volna: "Oh, buzogj vér! csak buzogj!", de aztán belegondoltam, hogy nálunk már a Tiborc(z)-ságot is lenyúlták! =))
És akkor Trump megsértődött, mert nem engedik, hogy megvegye Grönlandot
@RonaGyuri: Sajnos az sem vicc, hogy innen nézvést azt is mondhattuk volna, hogy
akár le is rohanhatta volna; alá Putyin,
esetleg ellophatta volna alá Orbán! =))
És akkor Trump megsértődött, mert nem engedik, hogy megvegye Grönlandot
@RonaGyuri: Csak a valóban releváns és klappoló válasz hiányzik

A hvg.hu heti összefoglalója - szokás szerint – egy kis „közvélemény-matatóval” párosul, az említett témákról szavazni lehet a szerki által felvetett lehetőségekre.
Az elmúlt heti összefoglalót a Trumpra rátört a vásárolhatnékja és ennek következményei vezeti fel. A vonatkozó szavazás (kérdés: Mi a történet legviccesebb része?) azonban nem tartalmazza leginkább releváns lehetőséget: Ebben az a legnagyobb vicc, hogy nem vicc!!! =))
Az államtitkár elmagyarázta, hogy miért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon
@Eladott Ország: Majdnem pontos idézet,

kár, nagyon nagy kár, hogy az biza Orbánékról (is) szólt

Az egykor kiváló drámaíró – aki egykor a kádári éra nagy kegyeltje volt – ádáz ellenségként tekintett a liberálisokra. Ahogy nagyon sok dologban az alapvető meglátásaiban sok volt az igazság, az értelmetássel annál több gond volt. A derék Pilhál mester legújabb opus-ában Csurkát idézi, de egy kis félremagyarázással.
„Mélymagyar álarcot öltve megosztani akarják a nemzeti egységet – Alig burkolt hatalomátmentés zajlik liberális köntösben” – mondta Csurka, amiben sok nagyon sok igazság volt, lévén a fiatal liberálisok szinte kivétel nélkül ócska kádári paraszt-káderok voltak! Igen ők az Orbán és bandája! =))
Közpénzből csocsózhatnak és borozhatnak a vendégek egyes magyar szállodáknál
Orbániában ma már csak az a nóta jár

szemelvények a legfrissebb hírekből:

„Játékteremmel, wellness részleggel és borozóval is gazdagodhatnak azok a hotelek, panziók, amelyek vissza nem térítendő állami tízmilliókat nyertek a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.”,
„Állami beruházásként sportparkokat akar a kormány létesíteni a falvakban, a „30 éve szabadon” emlékévet pedig három évig ünnepli a kormány 12 milliárd forintból.”,
„A kormány tovább folytatja a hulladékgazdálkodás államosítását annak ellenére, hogy az eddigi centralizációs lépések rontották a szemétszállítás színvonalát. Az intézkedések hátterében uniós támogatások árnyéka látszik.”
Horrordrága gyerekjátékok árasztották el a piacot: más ennyiért vesz kocsit - Pénzcentrum
Na már tudom mire fogja költeni az orbáni nugger a legfrissebb ajándékát, amit a szavazatáért kap a napokban! =))
Tízezrek tüntettek az idegengyűlölet ellen Drezdában
Íme az újabb bizonyíték, hogy Orbán hülyeségeket beszél; nem csak nem vagyunk Európa-iak, de Közép-Európához is nagyon távol állunk! =))
Az államtitkár elmagyarázta, hogy miért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon
sikeresek??? rendszer-váltok??? kiről beszélsz bunkókám. Ti sem nem vagytok sikeresek - hacsak az ellopott pénzt nem tekintjük annak - s főleg nem rendszer-váltok; a kádári paraszt-káderok legócskább .hatalomátmentői vagytok! =))
Csaknem 320 ezer ajánlóívet adtak ki a választási irodák az első nap
gratula a képhez!!! ez nem egy ajánló ív, hanem egy szavazólap, ráadásul egy nagyon más - EU-s - választáshoz!!! =))
Az egész román nemzet szégyellheti magát
mert nálunk a rendőrök ki sem mentek, akkor kinek kell szégyenkezni??? =))