RonaGyuri

Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
Na ez még a Viktortól is sok(k)

Sok, nagyon sok pofátlan arrogáns ki és be-szólás fűződik a nevéhez, de ez – eddig =)) – mindent visz

Ez a szerencsétlen retardált dagadt törpe állapota egyre elterülőbb. Sohasem viselte jól a bírálatot vagy a kritikát. De egyre inkább oda jutott, hogy már a nem alákérdezések is dühítették. Ilyenkor ostobaságokkal, vagy arrogáns személyeskedéssel reagált.
Tegnapi megnyilvánulása azonban már ezt is meghaladta: a korházak állapotáról érdeklődő képviselőt osztozza ki, kikérte magának, hogy ezek a pondrók hogy jönnek ahhoz, hogy kritizáljanak, mondván: „felhívta a figyelmet arra, hogy a kritizált Kásler Miklós miniszter egyedül több ember életét mentette meg, mint az egész Jobbik-frakció együttvéve, és már csak ezért is több tiszteletet érdemelne.”.
majd nemes egyszerűséggel közölte: „Van itt egy – úgy tűnik, hogy - gyógyíthatatlan feltűnésben szenvedő fiatalember, aki számtalanszor próbálkozik dühkitörésekkel a parlamentben, és nem kérdéseket tesz fel, hanem folyamatosan provokál”!
Támogatja a Liget-projektet a budapestiek többsége
Kis magyar életkép

van egy szakma amely nem csak szakmaisága, de a tisztessége is megkérdőjelezendő

Ismert tény hogy az un. közvélemény-matatók nem ismerik a dolgok matematikai alapokat, viszont a megrendelő reményeit annál jobban.
Azonban egy friss MTI közlemény ebben is élenjáró:
„a budapestiek kétharmada támogatja a Liget Budapest Projektet” zengi a dalt üde mámoros ajakkal!
„Inspira Research Group által készített reprezentatív felmérésről van szó, amit a cég a Városliget Zrt. megbízásából készített”!
Meg is kegyezhetnénk, hogy ennyit erről! DE van még ennék is nagyobb pikantéria: „A kutatás adatait személyes interjúk során rögzítették egy ezer fős, reprezentatív fővárosi mintán, ahol a megkérdezettek a projekt terveinek megismerése után alkothattak véleményt.”! =))
Értsed szájbarágás után visszakérdezés!!! =))
Finn elnökség: Kovács tweetjei elfogadhatatlanok
Ez valahogy nem érdekli őket

Kovács Zotyónak nagy napja volt tegnap

Túl azon az apródágon, hogy a magyar fél kérésre – csak nem azért, hogy azt hazudjanak róla, amit akarnak??? =)) – zárt tárgyalásról egyéni hangú (gondosan ügyelve arra, hogy tények ne, viszont durva mocskolások annál több kegyen benne) beszámolókkal szórakoztatta a nagyérdeműt; több eszközön is egyszerre, illetve felváltva. Hajtogatva a „Soros orchestra”-t illetve a szerinte szinonima „Soros-kórust”. Megcsillogtatván bornírtságát a Twitter-en, a FB-on és az instagram-on. Rövid időn belül legalább egy tucat esetben böffentett! =))
Persze nem mindenki fogadta újjongással:

„orsolyanagymate
Azt hittem, hogy ma már nincsenek udvari bolondok, de a kormányszóvivô úr rácáfolt erre. Kár, hogy senki nem nevet a viccein.”

és
„zsolt.pungor
Folyamatosan törlik a (számukra) negatív kommenteket! Ugye nincs is cenzúra ebben a fenenagy illiberális demokráciában?
Hova lettek a délelőtti “dicsérő” hozzászólások?”
Maflás a medvének
S mégis mi forrasztja nemzetet

legalább is a párt központi napilapjában kiadott központi irányelvek szerint

Mottó:
Ugye ismerjük a viccet, hogy Arisztid a trambulinról vizel a medencébe!!!

Az az igazság, hogy a derék egykor nagyon más világot is megélt Magyar Nemzet mostanság már – bár számos vad kirohanás még mindig jellemző – a kormányzati-pribékek mocskolódásainak finomított változatát nyomatják
Nincs ez másképp a mai vezércikk esetében sem „Maflás a medvének”!
A dohogás tárgya „A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) Oroszországot négy évre eltiltotta az olimpiai és világbajnoki részvételtől ”! Ismét! Bizonyított tény az államilag szervezett doppingolás. S szó sincs besározódásról, egyértelmű, hogy nem csak nem működnek az ellenőrzések – mint pl. Kenyában és Kolumbiában -, de az orosz állami szervek effektíve csalnak, rendszeresen meghamisítják az adatokat.
A cikk amellett, hogy persze a szegény szovjet-elvtársainkat báncsák a gaz kapitalisták dumát fényezi, még tett egy igazán jellemző megjegyzést a végén: „ez összeforrasztja a nemzetet.”! Mármint a ruszkikat, de vonatkozhat ártunk és qurmányunk mentalításra is! =))
Alföldi Róbert: A nemzet színészei azért hallgatnak, mert félnek
Egy találó gondolat, sőt egyértelmű látlelet

Bár meg kell mondjam, hogy mi „belgák” vagyunk a többség!

„A kormány épp úgy elfogadja a liberális emberek adóját, mint a saját szavazóiét. Vagyis az állami támogatás a mi közös mecénás programunk, nem a Kormányé. Ha Orbán, vagy Habony, vagy bármely csatlósuk szeretne valakiket jobban támogatni, felőlem megteheti - a saját vagyonukból, saját magán mecénás programjukból. De ez így nem más, mint a művészethez nem konyító, színházba nem látogató barbárok nemzetárulása.”!
Ezt az alexnet.blog „Barbárok árulása” című postjában olvastam
Csak nyúlnak hívták, de kiállás helyett inkább megnyerte a maratont
Hogy VB lesz-e azt nem tudom,

de az index-es fiuk atlétikával kapcsolatos tudása és tájékozottsága, pontosabban annak hiánya valóban BN-szintű

Tegyük gyorsan hozzá ezek a fiuk szinte minden sport kapcsán tudnak sületlenségeket összehordani. A legújabb blődlijük „Csak nyúlnak hívták, de kiállás helyett inkább megnyerte a maratont” címmel harsogják. Hogy nem csak a bugyuta címről van szó azt már az első mondatban tisztázzák „Reuban Kipyegót eredetileg csak iramdiktálónak szerződtették az abu-dzabi maratonra, de a kenyai futó annyira jól érezte magát, hogy nem állt le, hanem megnyerte a versenyt, és elvitte az első helyért járó százezer dollárt is.”!
Nos tegyük hozzá ilyen is előfordult már a sport-ág történetében! Azonban egyértelműen erről „most és itt” szó sincs. Mint később megírja „Abu-Dzabiban honfitársát, Dickson Chumbát kellett volna hozzásegítenie a győzelemhez. A terv szerint Kipyego 30 kilométer után kiszállt volna, de miután Chumba már 10 kilométernél feladta a maratont sérülés miatt, a nyúl úgy döntött, hogy végigmegy.”!
Alföldi Róbert: A nemzet színészei azért hallgatnak, mert félnek
No kérem ez egy virtigli „déjà vu”

bár csak hallhattunk róla – bár ráhajazók azért voltak - , de ez most és itt egyértelműen a „heraus mit uns” reinkarnációja egy másik közegben

A hír: «„Bár ők is tudják, hogy baj van, a nemzet színészei azért nem szólalnak fel a kultúrtörvény ellen, mert félnek” – jelentette ki Alföldi Róbert»! Aki részr-vett a Madách téri tüntetésen.
Igen, ahogy már annyiszor most is – bár a megszólítottak között akadnak szép számmal direkt affinitás által vezéreltek – a jellembe vágó szintű igazodás dúl.
A tüntetés kapcsán tett még egy érdekes kijelentést „a nemzet megmaradásának abszolút feltétele a minél inkább kiművelt ember, hogy minél szélesebb spektrumát láthassa a világnak mindenki, aki ebben az országban él”!
Nos ebben nagyon sok igazság van, de még több a relevanciája Orbánék eklatáns példái a műveletlenség ártalmas következményének, sőt naponta okadatolják, hogy a kiművelt emberfőben veszélyt látnak: nagyon nincs innyükre, hogy az alattvalók minél szélesebb spektrumát láthassák a világnak!! =))
Nyolcszázezer tiltakozó, 400 kilométeres dugó Párizsban
Ejnye index-es fiuk

ezzel akár a kormányzati nyaloncok is lehetnétek

Ismét versenyben az origo.hu-val. csak most éppen azon, hogy ki tud nagyobb baromságot összehordani a csigazabálókról, no meg ki tudja jobban utálni és utaltatni a mocsok Macront.
A portál „Nyolcszázezer tiltakozó, 400 kilométeres dugó Párizsban” címmel rittyentett irkodmánya már címében is baromság, hisz 400km Párizsban az azért érdekes lenne.
A cikk a tények és az események valós tárgyalása (pl. mennyi is a korhatár???), helyett ilyen szlogenekkel vahdalkozik: „Elakadt a liberális buldózer Franciaországban”.
Egyetlen pozitívuma, bár lehet hogy csak úgy mintha megemlítené a franciák azért erre a hatalmas tiltakozásra nincsenek annyira ráizgulva!!
Összeugrott a BKK és a BKV a sofőrök panaszai miatt
ez olyan igazán matyaros mentalitás

maga a jelenség is az, de még inkább annak kezelése

Már a közlekedési kultúránkról – pontosabban annak hiátusairól - is regényeket lehetne írni, pedig az kismiska – na jó egy-két nagyon durva esettől eltekintve; az átlag – a tömegközlekedéséhez képest.
Nagyon úgy tűnik, hogy – a beszámolók és a személyes tapasztalatok egyaránt erre utalnak – a helyzet egyre romlik. Az utasok bunkósága is, de a személyzet – különösen a járművezetőké – udvariatlansága, sőt gyakran agresszivitása egyre durvább szinten van.
Közös hivatalt hozhatnak létre a minisztériumok
Tényleg csak olvasásértelmezési gondok lennének?

A dologban az a csúcs, hogy mindezt azon a napon, mikor az EU kérdéseire kellett volna felelni

Varga NER-társnő szerint „ európai uniós tanácsi meghallgatás egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárás, amelynek keddi ülése folyamán bebizonyosodott, hogy bizonyos érdekcsoportok meg akarják osztani a tagállamok közötti egységet”. Hogy miről is van szó? Az Általános Ügyek Tanácsában a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásban kiderült, hogy komoly aggodalomra ad okot, hogy az európai értékek nem csak rendszeresen sérülnek, de a bizottság illetékesei „Sajnos, a legutóbbi tárgyalások óta további negatív fejleményeket tapasztaltak Magyarországon”
Varga NER-társnő – hphy a derék Kovács cimbijéről ne is beszéljünk árkozódása közben itthoni pribék-csapatuk azzal volt elfoglalva, hogy (a hvg.hu összefoglalója szerint)
„Nagyüzem volt kedden a parlamentben:
szájkosarat kapott az ellenzék,
megszavazták a módosítást, hogy helyettes államtitkár lehessen egy 22 éves egyetemista,
vegytisztán fideszes lett a Médiatanács,
módosították az Alaptörvényt és
megemelték többek között Áder János fizetését is.

De emelték – méghozzá jelentősen - az államtitkárok fizetését, Alkotmánybíróság (Ab) elnökének fizetését és a Kúria-elnök illetményét, továbbá A Magyar Tudományos Akadémia elnöke, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára főigazgatója, az Egyenlő Bánásmód Hatóság elnöke, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, a Nemzeti Választási Iroda elnöke, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke
kaphat lényegesen többet.
Ráadásul még a szokottnál is ordenárébb hangnemet engedtek meg maguknak, pl.: Orbén I és Orbán II, valamint a derék Dömötör odaszókásai.
Na és hogy számol be róla a derék magyar média?
ma.hu: Közös hivatalt hozhatnak létre a minisztériumok
M1: kiszámolta, hogy mennyit kóstál a fővárosi alpolgik fizúja!!! =))
Finn elnökség: Kovács tweetjei elfogadhatatlanok
itt az ideje, hogy értékükön kezeljék őket és szétrúgják a büdös paraszt seggüket! =))
EU: aggódunk amiatt, ami Magyarországon történik
pedig nem is olvasták a propi főoldali kínálóját, ami igazán ok az aggodalomra!!! =))
Kötözködtek a kilencéves zsenivel, otthagyta az egyetemet
ha már zsenikről írtok, legalább akkor olvasni tudóval írassatok cikket!!! =))
9 évesen a világ legfiatalabb diplomása lett volna, otthagyta egyetemét
ez is valami 145-ös IQ-val? Nálunk 100-al kevesebbel, sőt az átlag 9éveseknél gyérebb műveltséggel kormánypárti politikusok lehetnek! =))
Indul a vádemelés: ezzel vádolják Trumpot
ennyi telik tőle! =)) igen szomorú, hogy a konzervatívoknak csak egy ilyen majomra futotta!!! =))
Varga Judit a brüsszeli meghallgatásról: ez egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárás
Igazi hülyegyerek tempó: a tanerőt okoljuk, hogy nem tudunk válaszolni a feltett kérdésre! =))
Orbán: Epeömlést kapok, nem kérdéseket
egyébként annyira zakkant vagy, hogy arra sem emlékszek, hogy miket szoktál válaszolni, ha kérdeznek??? =))