RonaGyuri

A külügy közleményben teszi helyre New York állam kormányzóját
helyretenni??? Ezt degenerált terem-focistát kellene már a valódi helyére tenni! =))
A nulladik év – Macron és „ellenzéke”
tudálékos okoskodás. már megint egy "szakértő" közép-kelet-Európai gondolkodásból és gorbániai gyakorlattal akar magyarázni. egy polgári köztársaság dolgait! =))
Orbán Macronnal kezdte a napot
@Eladott Ország: gratula ez a "miután kifosztja a szupermarketet még pofázik is, hogy szar minőségű árucikkeket tartanak ott. " megállapítás telitalálat
Szoftverhiba miatt rossz az "új" budapesti orosz metró
oh, hogy "csak" software hiba!! Egy 30-40éves elavult technológiánál, s van olyan, aki ehhez még ért? =))
Ha belehal is, de szavazni, azt kell!
ugyan már nem kellett rendelni, ő önként ment, mert ha aljasságról volt szó, akkor az élen járt!
Varga: fel kell venni a kesztyűt az uniós piacvédelmi intézkedésekkel szemben
A piac-védelem estet Mityukával

Mit mondjak, tényleg egy nagy móka-Mihály ez a derék főminiszter

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) csütörtöki üzleti ebédjén és utána az MTI-nek adott interjúban odanyilatkozott, hogy „Fel kell venni a kesztyűt az egyes uniós tagországokban - például Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Belgiumban - született piacvédelmi intézkedésekkel szemben”.
Nem, nem árult zsákbamacskát konkretizálta is, hogy mit kell azon érteni, hogy szerinte: „piacvédelmi okból a közép-európai országokból érkező vállalkozások kiszorítására törekednek”.
Igen mint a véres rongyot lobogtatta „a fuvarozókkal szemben bevezetett intézkedéseket”, nevezetesen: „a minimálórabért és azt, hogy a fuvarozóknak a pihenőidejüket szálláshelyen kell eltölteniük”!
Hogy is állunk az európai kultúrát elfogadni képtelen keleti barbárokkal?
Pruck-ügy: Schmidt Mária félrevezette a munkatársait
Az egyik plakát-ügy margójára

Árulkodó mondatok a Kancsi Mancsi féle történész mentalitásról

Plakát ügy plakát ügy hátán. Már majd azt mondom, hogy a plakát-ügyek országa lettünk. Kétség kívül a parlamentben folyó csata (na jó fizikailag a médiában folyik) lehet a maghatározó. Azonban most nem erről van szó, bár egy fontos tanulságát nem árt észrevenni. Nevezetesen, hogy túl azon, hogy lényegében részletes feltáró vallomást tesznek arról a korrupcióról, amit évek óta művelnek, arról is árulkodik, hogy bármikor a maguk kedvére alakítják a törvényeket!
Hasonlóan karakteres feltáró vallomást tett a halszagú 60éves ünnep egyik megtérni igyekvő báránya. Mint ismert elég nagy visszhangot kapott a ki van az „az ismeretlen, lánglelkű hős” plakáton. A Terror-lady csapatában – állítólag vezető szerepet – játszó történész, akire az egészet utólag rákenni látszik, számol be a dolgokról: „ő azonosította a plakáton látható fiút Dózsa Lászlóként. Mint mondja, amikor Dózsa jelentkezett, nem gondolta, hogy lenne oka kételkedni a szavaiban, és nem hallott az egész Pruck-vonalról sem, arról, hogy egy korábbi kiadványban is már az ő neve szerepelt a képaláírásban. Amikor azonban a Pruck-család utólag jelentkezett, azonnal belátta, hogy valóban a gyerek Pruck Pál szerepel a képen.”!
Tetszik érteni:
egyfelől; nem gondolta, hogy kételkedni lenne oka, ergo náluk fel sem merül annak lehetősége, hogy ahogy annyi más ez is bemondásra megy,
másrészt; mint a kép szakértője nem is hallott a Pruck vonalról, ami elképesztő, hiszem az eredeti Life magazinos megjelenésnél is ez a név szerepelt!
Miért beszélni diákok rosszul angol?
hát Orbán kétnyelvű bejegyzéseit olvassák, és külföldi-hazai szerepléseit látják a TV-ben! =))
Lázár szerint is kivételes államférfi volt Horthy
viszont rólad sajnos nem mondhatjuk el, hogy kivételes lennél Lézer Jankó, sokan, nagyon sokan vagytok gátlástalan műveletlen paraszt-bunkók! =))
Parkja lesz Budapesten a Barcelona legjobb futballistájának
nagyszerű focista és szakemberként is kiváló, de azért a Barcának elég sok világsztárja volt!
Gyáva elitnek van hazája: Magyarország
legtöbbjük esetében az elit szó használata blaszfémia! =))
Orbán Viktor maradjon Brüsszelben, ne jöjjön haza! - Kanász-Nagy Máté
Alapvető tévedés

Játsszák a hülyét, vagy tényleg így gondolják

a hírek szerint „Már szinte biztos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem vesz részt a péntekre összehívott rendkívüli parlamenti ülésen, amelyen az egyetlen érdemi napirendi pont a Fidesz által tervezett, egyébként kétharmados plakáttörvény lesz. Az ugyanis már korábban kiderült, hogy az Országgyűlés ülésével éppen egy időben Brüsszelben lesz a hétvégi európai uniós csúcstalálkozó munkaülése is. ”.
Mondanom sem kell ennek a hírnek székes skálán mozog a fogadtatása. Kinek, kinek a vélt és valódi érdekei szerint. Akadnak közöttük igencsak furcsák is. Hogy mást ne említsek, mint az, hogy: „Feladja a Fidesz a plakáttörvényt?”!
Külön kategóriát képvisel a derék Szakasits-unoka (ex)-pártja. Az MTI szerint azt odanyilatkoztak, hogy: „szerintük a miniszterelnöknek Brüsszelben a helye, hogy a brexittárgyalásokon képviselje a Nagy-Britanniában dolgozó magyar fiatalok érdekeit.”! =))
Nem csak azért, mert Őfenesége soha sem képviselt más érdekeit, mint a saját agyrémeit, ráadásul igencsak gyér lehetősége lenne bármiféle magyar érdek képviseletére. Ráadásul az elmúlt 7évben senki sem tud olyan példát mondani, amire ép-ésszel rá lehetne fogni, hogy abban ártunk és qurmányunk akár csak látszólag. a jelenetős mértékben az ő randalírozásuk elől és/vagy miatt, elmentek érdekeit akár csak vizsgálták volna.
Mi van? Remélem komolyan gondolják, mert viccnek irgalmatlanul nagy marhaság.
Kemény fordulat: Botka teljhatalma miatt vizsgálatot fontolgat több MSZP-s
csak úgy szólok!

Alapvetően az egész nem nagyon, pontosítsunk egyáltalán nem, érdekel, hogy a szocik (egyébként miden más magát pártként definiáló egylet), hogy és mint műxenek.
Azt viszont meg kell említsem, hogy itt valami nagyon komoly szövegértési problémáról van szó. „a párt szervezeteivel és pénzügyeivel kapcsolatos döntésekhez a jövőben Botka László jóváhagyása is kell.” - mondta ki az ovb-jük. Ami értelem szerűen a választási és vele kapcsolatos ügyeket érthetnek, hiszen a szervnek erre van hatásköre. Ráadásul csak és csupán un. vétójogot fogalmaztak meg. Ez azért igencsak messze van a teljhatalomtól! =))
Közeledik a fordulat a CEU ügyében?
Bele kell verni a sz..ba az orrukat

különben pofátlanul azt hiszik, pontosabban úgy tesznek, mintha minden rendben lenne

Levelet hozott a postás, ami drága jó Balog páterünknek. Az USA kormány oktatási minisztere Betsy DeVos „megköszönte az áprilisban Balog Zoltántól kapott tájékoztatást a felsőoktatási törvény változásával és a Közép-európai Egyetem (CEU) helyzetével kapcsolatban”, majd néhány udvariassági formula után leszögezte „az Egyesült Államokban az oktatás elsődlegesen szövetségi tagállami és helyi felelősség. Tagállami szintű jogkörök a legtöbb felsőoktatási intézmény - ideértve a Magyarországon működők - jogállásával kapcsolatos ügyek, valamint a diploma-kibocsátási jogosultsága.”.
Továbbá jelezte, hogy „tudomásul vette Balog Zoltán áprilisi javaslatát, hogy vizsgálják meg egy nemzetközi megállapodás aláírásának lehetőségét az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi). Az ilyen jellegű megállapodások megtárgyalására a tagállami szintű hatóságok a megfelelő partnerek.”.
Nos mindez hogy is csapódott le a derék főminiszterünk csökött agyában? Süt „szerdán kelt válaszlevelében azt írta, hogy köszönettel fogadta az amerikai miniszter szívélyes válaszát, és azt, hogy tudomásul vette a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos módosításokat. ”! =))
A Matolcsy-alapítványok félmilliárdot szórtak szét a vezetőik között
S képzeld Wazze, ha még igényt is tartanának

Nem nem varázslat csak egyszerű matolcsys trükk

Érdekes összefüggésre leltek az érdeklődő újságírók mikor az MNB, akarom mondani a Matolcsy család

Egy érdekes megállapítás szerint „Az innovációkat az oktatás területén támogató Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány 2016-ban például 98 millió forintot osztott ki a támogatottaknak és 88 millió forintot a vezetőség tagjainak.”. Aminek külön pikantériát ad, hogy ez és hasonló „alapítványi vezetőknek járó juttatásokként” ténylegesen kifizetett összeget tartalmaznak a beszámolók. S, hogy érdekes legyen „az alapítványok honlapján szerepelnek olyan kijelentések, hogy a vezetők nem is tartanak igényt a díjazásra,”! =))