RonaGyuri

Obama repült a Fehér Házból
@volvós: annál is inkább mert az alkotmány által engedélyezett maximális idejét töltötte le azaz két ciklust! =))
Bayer Zsolt: “Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”
@Eladott Ország: hagyjuk ezt a butaságot, Orbán és vitézei (s persze lovagjai) - lévén buta és műveletlen paraszt-suttyók - még sanda képzelettel sem rendelkeznek arról, hogy mit jelenthet az a kifejezés, hogy KONZERVATÍV!
Most éppen, annak hazudja magát, mert azt látja hasznosnak!
Súlyosbították a tolvajt üldöző és halálra gázoló nő ítéletét
Lenyűgöző terminus technicus

A derék tallárosék mindig meg tudnak lepni egy újabb elképesztő baromsággal

Mottó:
„Se ide nem, se oda nem
Fütyöl a madárka, hanem
(Jobb felől üt) nekem fütyöl,
(Bal felől üt) s nekem fütyöl:
Elmehetnek.”

Az az igazság, hogy mindig nagy „tisztelője” voltam a derék magyar bírák találékonyságának. Főleg abban, ha valamit be akartak dumálni, incl. még saját magukat is meggyőzni. Talán csak a két legismertebbet említem fel: Az egyik alany ítéletbe foglalta, hogy „a baleset súlyossága és az azt okozó jármű sebessége között, nincs ok-okozati összefüggés”. Ami lássuk be nem csak egetverő fizikai tudatlanságról, de elképesztő logikai hiátusról is árulkodik!
A másik gyöngyszem sem sokkal kevésbé karakteres, sikerült felfedni a „társadalomra veszélytelen csoportos garázdaság” jogi fogalmát.
A tegnapi nap híre volt, hogy „Egy évről két évre súlyosbította halált okozó közúti veszélyeztetés és rongálás miatt a Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében annak a nőnek a büntetését, aki 2012 decemberében a belvárosban autójával a táskáját eltulajdonító tolvajokat üldözőbe vette, fellökte a motorjukat, és emiatt egyikük életét vesztette.”.
Nos magával az ítélettel nincs nagyobb gond, valóban az önbíráskodást üldözni kell. Bár az eset egyébként is tartalmaz az önvédelem lehetősége kapcsán kérdéseket, de az indoklás az lenyűgöző. A derék bíróság szerint „a vádlott jóval súlyosabb hátrányt okozott, mint amekkora őt érte, lévén az erőszak nélküli vagyon elleni támadásnál az élet kioltása semmiképpen nem lehet arányos reakció.”! Amiben akár lehetne némi igazság is csak ez „az erőszak nélküli vagyon elleni támadás” ne lenne itt! =))
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
@CsipkeRózsa: olyan mint a Móricka, neki is mindenről csak az jut eszébe! =))
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
Szerencsétlen Trump, nem elég neki a sok ellenség, még ilyen barátai vannak!
A másodofokú bíróság szerint nem kellett volna üldözni a Kolosy téri motoros tolvajokat
@quadrocopter: engem majdnem megkéseltek a 70-es években mikor a Cashban egy hapsitól elvettem a mellényemet, amit nekem akart eladni, miközben a carte identité -m még benne volt!
Tarlós: aki Budapestet szereti, nem ellenzi az olimpiát
jaj Pistike, te nagyon hülye vagy! Te mennyi pénzt ajánlottál fel a sajátodból???
Dübörög a lejáratókampány az olimpiaellenes mozgalom ellen
csak úgy kérdezem ártunk és qurmányunk potentátjai közül ki nem kárt valamire a Soros pénzén? =))
Meghekkelheti a civil világ a pártokat?
tartok tőle, hogy inkább a pártok igyekeznek meghekkelni a civil kezdeményezéseket!
Mi múlik az igekötőkön!
csak a rend kedvéért: egyik csavarozással sem értettem egyet! =))
Egyetlen nap alatt összejött tízezer aláírás az olimpia ellen
okosan teszik, ha - tanulva egy korábbi rossz tapasztalatból - bőven túlgyűjtenek, mivel a derék birka funok és a Kubatov legények most sem lesznek tétlenek és hamis és/vagy hibás aláírásokat fognak adni! =))
Ki lesz képes elzavarni Orbánt? Szavazzon!
Csak a javasasszony tanácsában reménykedhetünk.
A viccbéli pasasról kiderült, hogy zimbizimbije van és le kell vágni a műszerét. Jár orvostól orvosig, de mindenki csak a műtéte tanácsolja. Végső elkeseredésében a javasasszonyhoz fordul, aki megállapítja: ez bizony zimbizimbi. Mire a pasas le kell vágni? Nem kell, lerohad az magától is! =))
A derék professzorok baráti köre már ébredezik!
Miért csak a pestiek szavazhatnak, ha az olimpia mindenki ügye?
az ilyen relativizáló írások csak az ellehetetlenítést szolgálják! Azt sugallják az embereknek, hogy bármit is tesznek, akkor sem lehet ezeket a gátlástalanokat megállítani, akik nagy lopási lehetőséget látnak egy ilyen ürügyben!
Valami gond van a paksi atomerőművel
@Csizmás Kond: először Csernobilban is csak sumákoltak!
Antall József menye nem szeretne kupit látni a munkatársak asztalán
a kuratórium névsora minden hírnél ütősebb! =))
talán egy kicsit Németh Szilárd hiányzik!
Trump győzelmét ünnepli Németh Szilárd egy Facebookra kikeült videón
Én igazából azt nem értem, hogy van olyan Fideszes, aki ennek szörnynek láttán-hallatán nem veszi észre, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok! =))
Alföldi Róbert nem akar budapesti olimpiát
Aki olimpiát akar az adja össze rá a pénzt! Aki adott rá, az megérdemli, hogy ők kapják a nyereségét! =))
Kisiklott egy személyvonat este Esztergomban
Igen az elképesztően sok ideig tartó (sőt még most is tart), elképesztően sokba kerülő (még a végszámlát nem is tudjuk) Budapest-Esztergom vasútvonalon történt a műszaki hiba!
Mégis összekötik a 2-es metrót a gödöllői HÉV-vel
B..meg nézzetek már a térképre

Dávidka, Vekekések és BKK baromsága újratöltve

A nagy hármas kedvenc mániája, hogy kössük össze az M2-t és a gödöllői HÉV-et. A dolog most megint előkerült, sőt! A derék BKK – pár éve csak egy tanulmányt rendelet fél milliárdért – most már rátett egy lapáttal, mert már nem csak az összekötést szorgalmazza, hanem meg kell vizsgálni „A rákoskeresztúri szárnyvonal kialakításának tervét is”. Most mát több mint 5milliárd üti a haverok markát. Úgy nevezett megvalósíthatósági tanulmányokat kell készíteni illetve a félmilliárdost átnézni és leporolni.
Nem, nem az elképesztő pénz az igazi poén. Hanem az, hogy tessenek mondani hol is van ez a szuperfontos Rákoskeresztúr (elsőre nekem sem ugrott volna be, ha derék propagálók nem említik, hogy: „belvárostól a XVII. kerület fekszik a legtávolabb”). Bizony, bizony még a Ferihegynél is kintebb van. Pont a reptér mögött!!!
Igen tetszenek tudni azok, akik köröm szakadtáig ragaszkodnak ahhoz, hogy semmi értelme az M3-ast meghosszabbítani a reptérig (még akkor sem, ha erre az EU-tól pénzt lehetne kapni, no meg ugye olimpia). Ha ezen terület metrósítása olyan fontos én 5milliárd nélkül is elmondom, hogy az M3 továbbvitelével ennek az összegnek 2-3szorosából megoldható! Nem az tervezgetése, hanem a elkészítése!
BKK: A kivitelező miatt jár összevissza a Széll Kálmán téri óra
Ide nekünk az olimpiát is!

Jó időzítés

A véletlen úgy hozta, hogy pont most sikerült közzétenni az „”eredmény”-üket

Mint ismert egy szervezetnek sikerült végre épkéz-láb kérdést az érintett fórúmnak előadva szavazás lehetőségével élnie az olimpia ellen. A szervezet és segítői ma az az csütörtökön kezdhetik az aláírások gyűjtését.
A vakszerencse úgy hozta, hogy a derék MTI – s persze vele a derék matyar média – épp tegnap esti órákban tette közzé „a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. megbízásából a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet által 2016. november 30. és december 10. között elvégzett országos közvélemény-kutatás eredményeiről. ”. Az 1014 telefonon megkeresett (vagy ennyi válaszolt jól?) válaszai doktorációja szerint elsöprő többség lelkes támogatója az olimpiának. A vélelmezhető kérdések szak és tárgy-szerűségére ad némi támpontot, hogy a közlemény szerint: „Arra a kérdésre, hogy a magyar főváros az eredménytől függetlenül már magára a pályázatra is büszke lehet-e, 77 százalék válaszolt igennel. ”, illetve „A kutatásban részt vettek több mint kétharmada szerint pozitív hatással lenne a munkaerőpiacra a 2024-es olimpia megrendezése, s az eseménynek köszönhetően számtalan fejlesztés és beruházás valósulhatna meg Magyarországon. ”! =))
Vége: Jack Nicholson nem vállal több filmet
hát én nem biztos, hogy pont ezt a három filmet választottam volna, bár tény nehéz választani