RonaGyuri

Századvég: Magyarország döntései nem függhetnek külső hatalomtól vagy erőközponttól
a ti döntésetek nem az országé, csak a ti érdekeiteket szolgálja, s legfőképp a józan észtől függetlenek! =))
Megtalálták Farkas Flóriánt
@Béla333: mert nem jól keresik: "meghívást kapott a miniszterelnök évértékelőjére a Várkert Bazárban"!!! Talán Poltnak is kellene meghívást küldenie!!! =))
Így néz ki ma egy kérdés a köztévében
@Aki Én: hát sokat nem mézem őket, mert intézem a reggeli dolgaimat, de azért néhányszor megfordulok a hálóban; de nem sikerült még eddig értelmes arcot látnom! =))
Alapjogokért Központ: A polgármesteri feladatok ellátása egész embert kíván Őrsi esetében is
Na kérem ehhez már tényleg pofa kell

Miközben „Benyújtották a Lex Dézsit: módosítják a törvényt a győri polgármester miatt”

Ahogy olvashattuk „Ahogy elődje, Borkai Zsolt esetében, úgy a frissen megválasztott győri polgármester, a szintén fideszes Dézsi Csaba András polgármestersége érdekében is törvénymódosításra van szükség,”. Az új polgi „továbbra is a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosaként, kardiológusként fog dolgozni”!
Ahogy mondani szokás nincs ebben semmi különös, ez ártunk ás qurmányunk kedves szokása.
Ez az elmúlt napok egyik híre volt, talán már be is nyújtatott. Ebbe csapott bele a derék Magyar Hírlap. Igen volt bőr a pofájukon:
„Alapjogokért Központ: A polgármesteri feladatok ellátása egész embert kíván Őrsi esetében is
Ellenzéki pozícióhalmozás”
Így néz ki ma egy kérdés a köztévében
Mint azt már sokszor elmeséltem, hogy nálam a TV automatikusan kapcsol be - olyan quasi ébresztőóra gyanánt, s az automatizmus úgy működik, hogy az 1-es számú csatornára ugrik. Ami ebben az országban az M1. Persze el lehet állítani, de rájöttem jobb ez, mert 1 valószínűséggel másodperceken belül olyat hallok, hogy kiugrok az ágyból, hanem kiesek! =)) S ebben Barnusnak eminens szerepe van! =))
Novák Katalin úgy elmélyítette a lengyel-magyar kapcsolatokat, hogy Lengyel Köztársasági Érdemrendet kapott érte
„Azt mesélik”???

újabb non plus ultra a memorandum frontján

Naná, hogy a párt központi napilapja mai vezércikke „Nem vár a végtelenségig a Fidesz az EPP válaszára” húzott lapot 19-re. Bár kitudja a hazug bornírtság cunami-ban is 21 felett van a fuccs??? =))
Az irkodmányban az az újdonság, hogy „ORBÁN VIKTOR MEMORANDUMA ÚJ HELYZETET TEREMTETT ” és bár a vezetés – értékén kezelve a dolgoz; egy felfüggesztett tag ne ugráljon – tett nagy ívben a hepciáskodásra, de szerintük „a néppárt spanyol, olasz és francia tagpártjai szívesen vették a reformot sürgető szavakat.”! Elsőre úgy tűnt, hogy ennek forrása a derék Katinka és/vagy Kiszelly Zottyánka. Próba szerencse megpróbáltam utánanézni körülírt pártok honlapjain. A témában csak a korábbi – a Fidesz által lobogtatott – megnyilvánulások valódi változataira (nos kellett némi fantázia ahhoz, hogy ebben felfedezzük a Fidesz által dicsekedett támogatást) találtam rá. Valahogy a „memorandum” nem érte el az érzékenységi küszöböket.
Nos azt hiszem magában a cikkben meg van a válasz: „Lapunk úgy tudja, hogy részben létezik az említett fogadóképesség, ugyanis a néppárt több tagpártja is szívesen vette a reformot sürgető szavakat.” – írták.
Ja ennél biztosabb és relevánsabb forrásra semmi szükség!!! =))
Tabletet és pénzt is kaphat a KSH-tól, ha megdolgozik érte
Ez azért jelenthet valamit

A KSH összeíró biztosokat keres

Nem még nem a népesség-számlálás az majd talán jövőre lesz. Ez „Az idén veszik fel a 2020. évi Agrárcenzus (AC2020) adatait: az összeírás az ország valamennyi települését, összesen 750 ezer címet érint. A KSH pedig embereket keres, akik kikérdézik az érintetteket.”.
Nem is lenne ebben semmi különös, azonban az erről szóló hír tartalmaz egy oldalvágást: „A kiválasztottakat megbízói szerződéssel foglalkoztatják az Agrárcenzusban. Idén áprilisban értesítik a szerencsés jelentkezőket. Nem próbálkozhat mindenki: külön figyelmeztetnek, hogy a jogi szabályozó környezet nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.” =))
Na arra kíváncsi leszek, hogy ha és amennyiben – pedig már miért is ne – ez a jogi szabályozó környezet vonatkozik a népesség-számlálásra is, ki fogja megcsinálni nekik??? =))
Angliának nincs szüksége alacsony szakképzettségű külföldi munkaerőre
Nos ez sokat megmagyaráz Orbán(ék) igyekezetén: ártunk és qurmányunk meg akarja óvni a felnövekvőket a csábítástól! =))
Novák Katalin úgy elmélyítette a lengyel-magyar kapcsolatokat, hogy Lengyel Köztársasági Érdemrendet kapott érte
@RonaGyuri: folyt ...

Ennek kapcsán azon túl, hogy olyanokat tudott mondani, hogy:
„a két országnak küldetése van Európában a családközpontú megközelítés képviseletében.”, vagy „a magyar-lengyel kapcsolat nagy hömpölygő folyó Budapesttől Krakkóig, a folyót pedig sok mellékfolyó táplálja, és a vizük mára sem apadt el.”, még kibökte a frankót.
Igen szerényen elárulta: az Orbán anyagot valójában az általa vezetett ellen-„bölcsek tanácsa” készítette:

(https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--XwMd4f...
Novák Katalin úgy elmélyítette a lengyel-magyar kapcsolatokat, hogy Lengyel Köztársasági Érdemrendet kapott érte
Azt már megszoktuk, hogy gondok vannak az idézetekkel

na de az, hogy már egy komplett többoldalas memorandum eredete is kérdőjeles legyen???

Mottó:
Mindeközben az elmúlt napok meghatározása: a sötéten bujkáló Orbán Viktor reszket

Már a dolog ab ovo sem volt piskóta, de most újabb csavar akadt. A derék NovákKatinka hozta nyilvánosságra az FB-jén, mondván „Megosztom Önökkel az Orbán-memorandumot. Az Európai Néppárt megújítása rendszeresen felmerült az elmúlt időszakban folytatott nemzetközi megbeszéléseinken. A Néppárt megújítása érdekében Orbán Viktor miniszterelnök úr ma az alábbi memorandumot juttatta el a néppárti partnereknek.”

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0...

Hic & nunc nem foglakozom a dolog értelmével és okával, mert egyfelől már mindenki elmondta róla a véleményét, másfelől erről is a vélemények hitbéli kérdések. Csak megemlítem a derék NER-társnő utólagos értékelést: „Novák Katalin az InfoRádiónak azt mondta, ha az Európai Néppárt nem reagál Orbán Viktor memorandumára, akkor a Fidesz lépni fog. ”. Aminek – mármint az értelmezésének - persze szintén van számos változata, márha értelmes ötletnek tűnik értelmet keresni ebben az eszement katyvaszban.
Igen, ahogy mondani szokás - pedig akár tudhatnánk is, hogy biza benne vagyon – „hogy kerül a Pilátus a Credo-ba??”. Mármint miért is ez a liba tetszeleg az Orbán féle elaborátummal.
Nos mostan derült fény a dologra. Katinkát felcsinálták, na nem úgy, hanem „Andrzej Duda lengyel államfő a Lengyel Köztársasági Érdemrend parancsnoki keresztjével tüntette ki Novák Katalint, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkárát "a lengyel-magyar kapcsolatok mélyítéséért tett elévülhetetlen érdemeiért".”!
Ennek kapcsán azon túl, hogy olyanokat tudott mondani, hogy:
„a két országnak...
Magyar kérésre halasztották el Orbán találkozóját a Néppárt elnökével
@Nessy: igen nagyon gyanús, hogy a héten nagyon nem ér rá; na ja a koronavírus!!! =))
Evolúciót tagadó rajzpályázatot támogat a magyar kormány
ha körbe nézek ártunk és qurmányunk pribékeiről nem az evolúció ugrik be! =))
Fagyasztható a vaj?
sőt van több kaja recept, amiben előírják, hogy fagyaszd meg a vajat!!! =))
Kiderül, ezért hallgatott az ügyészség a Kaleta-ügyről
világos? "az ügyek egyedi sajátosságainak és az eljárások eredményes lefolytatásának mindenkori szem előtt tartásával történik annak megítélése, hogy az arra jogosult főügyészség mely ügyekben ad ki közleményt"!!! =))
Egymásnak esnek a tagállamok - mi lesz Magyarországgal?
pontosítsunk a dagadék sz--ik az országra ő a lopnivalóját félti! =))