RonaGyuri

Kovács Zoltán szerint a cél, hogy Európa visszatérjen a józan ész talajára
Zotyóka ha Európa visszatér a józan észhez, akkor benneteket büdös retardál parasztokat nagyon seggbe fognak rúgni! =))
Médianapló - A pontatlan jé
Az társadalmi veszélyességrűl

A derék Zöldi mester már megint rálépett valamire, de azt mellé nyúlt

A „Médianapló - A pontatlan jé” című írásában, a kezdet még jó is lehetett volna „Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan volt, a szövegük nem annyira.”.
A dolog azon része is rendben, hogy „A digitális teret elöntötte a kommentáradat. Tízezrek köszörülték rajtuk a nyelvüket. Különösen az ellenzék szavazói voltak elemükben. ”
Sőt egyenesen jó meglátás, hogy „Az a benyomásom, hogy akik most támadták a két ellenzéki politikust, maguk sem volnának képesek hibátlanul kitölteni a világhálón terjengő helyesírási tesztet.”!
Azonban azon vélekedése , hogy „A másik oldalon, a központosított kormánypártokban szintén akadnak politikusok, akik nem tanulták meg a két jé közti különbséget. De náluk aligha fordulhat elő ilyen botlás, mert minden megnyilvánulásukat egyeztetni kell egy kommunikációs szakemberekből összeállított testülettel.” nagyon mellément.
Aminek ékes példája:

(https://3.bp.blogspot.com/-6augrvT9C_g/XDOzGY...
Palkovics: A kutatóknak nem kell félni az új rendszertől, meg kell látni benne a lehetőséget!
Ez valóban a lehetőségek hazája

Palkovics arroganciájánál csak a blődsége nagyobb, bár a mondat zseniális

Mottó:

Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!

Igazából ékes példája a szocialista társadalom-rombolásnak és az általa képzett selejtnek. Az ócska párt-katona szakbarbár, aki nem képes felmérni képességei korlátait, ezért töretlenül hisz.
Persze tosztában vagyok azzal, hogy Palkovics nem a saját feje után megy, azonban az egyértelmű, hogy „megtalálta benne a lehetőséget” ! =))
Az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorában kedden este az innovációs és technológiai miniszter, Palkovics László -az MTI ismertetője szerint – igencsak eleresztette magát.
Talán az egyik legfrappánsabb megjegyzése az volt – bár az sem volt piskóta, hogy „a kormány szándékai egyértelműek”, vagy „Az elvek világosak” - , hogy „a Corvinus esetén is az egyetemmel közösen sikerült kialakítani a működési modellt, ahogy a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) vezetésével is zajlanak a tárgyalások”, amit akár nevezhetett volna konzultációnak is.
Azonban nekem az gondolat tetszik legjobban, hogy az akadémiai kutatás felszámolása és az akadémia vagyonának lenyúlásától „nem félni kell, hanem meg kell látni benne a lehetőséget”!
Nos ebben van valami; nagyon úgy tűnik ők meglátni vélik a lehetőséget! az egyértelmű szándékaik mentén! =))
Tudod hülye amcsi szokás filmidézeteket szajkózni, de nekem ebben egy klasszikus idézet ugrik be; az Up in the Air című filmben hangzik el többször is, több formában, mikor a kirúgott embereknek magyarázzák, hogy lássák meg benne a lehetőségeik kiteljesedését! =))
Tele a gatyó, Kósa úr? - Anyuci cége lemondott a százmilliós uniós támogatásról! Ki érti ezt?
pontosítsunk azokról van szó amire az EU rájött és mi, adófizetők, persze kifizetjük Orbánéknak ! =))
1,73 milliárd, azaz 1.730 millió nyomában
nehogy azt hidd, hogy ez nagy tétel Orbán háztartási pénzében, ráadásul közben is csurrant cseppent! =))
A Fidesz legújabb húzása már az Európai Néppártot is kiakasztotta
még mindig azt hiszik, hogy lehet vele - ezzel a retardált dagadt műveletlen paraszt-suttyó törpével értelmesen beszélni!!! =))
Polt Péter nem megy Brüsszelbe, hiába hívták több ügy miatt is
és képzeljétek, ha nem lenne elkötelezve az együttműködésért! =))
Meggyaláztak egy zsidó temetőt Franciaországban
talán a derék sárga-mellényesek érintettségét sem ártott volna megemlíteni! =))