RonaGyuri

Kásler Miklós szerint nemsokára magyar szentek életéről szóló filmeket fognak vetíteni az óvodásoknak
veszélyes dolog ez számotokra, ha a zemberik megismerik a szépet és jót, akár rá is jöhetnek, hogy ti mennyire nem vagytok azok! =))
Emberek és jogszabályok
igen nagyon igazad van - többek között - a bugyuta fideszes libákkal kapcsolatban; nem elég hogy hülyét csinálnak magukból, de még büszkék is rá. Nem mintha a tövig benyaló tudósok mások lennének! =))
Bauer Tamás: Vita a legjobb MSZP-ssel
uram atyám ha ő a legszínvonalasabb, akkor milyen lehet a többi??? =))
Persze még ők sem érik el az idióta orbán-funok retardáltságát! =))
Eddig nem volt díszpolgára Vas megyének, de most lett egy: Kásler Miklós
@Horizont: @karma1: @tudode: azért gondújátok meg micsuda szegénységi bizonyítvány ez a vazsi emberekről! Csak egy ilyen mondvacsinált ürüggyel leltek alkalmas embert! =))
Eddig nem volt díszpolgára Vas megyének, de most lett egy: Kásler Miklós
Nem élhettek „muzsika”-szó nélkül

avagy nem is tudták milyen üres volt az életük

Nem mondom, hogy hibátlan az élet a vazsban, de biztos valamivel jobbnak tartják, mint sok más részét az országnak. Azonban most egy újabb, magasabb szintet lépet az élet. A megye vezetése – 8gye, hogy azért vannak dolgok, amikre ők is jók – igazi hiánypótló intézkedést tettek: „A Vas Megyei Közgyűlés eddig nem adományozott díszpolgári címet, de most valamiért úgy gondolta, kéne egy ilyen. Létrehozták tehát a címet, és úgy döntöttek: azt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere érdemli meg legjobban.”!
Az igazat megvallva engem ez a „Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenység” dolog azért elgondolkodtatott, főleg annak ismeretében, hogy az oknyomozók szerint – lehet hiányos latin és/vagy ógörög tudásuk az ok – mindössze néhány évet töltött iskolás korában Sárváron! =))
A Washington Post szerint a fejlett világ nem nézheti tétlenül, ami a magyaroknál, lengyeleknélés románoknál történik a demokráciával
@Mirabilis: @Nessy: @Commenter: nem nekik kellene kezdeni valamit ezzel a retardált dagadt törpével, az a mi dolgunk lenne! =))
Sajnos mint a példa mutatja, ha mások kaparják ki nekünk a gesztenyét, akkor ilyen aljas trógerokat szedünk elő!
A világ vezetői hajlonganak Kofi Annan emléke előtt
bocs de ez így bunkóság! Szó sincs hajlongásról, csupán kifejezik tiszteletüket! =))
Minden budapesti lakos passzív dohányos?
durva, hogy a dohányzók ellen uszítanak, miközben a zöm a rossz minőségű gépjárművek és fűtés eredménye! =))
Burzsoá áltudomány – itt tartunk már megint?
Igen a létezőben a burzsoá áltudomány volt az irányadó blődli, ma már sokkal rosszabb a helyzet, bár az alapok ugyanazok! =))
A félelem bére
@relatív: ráadásul hivatkozási alap a még ocsmányabb elnyomásra! =))
Gender-ügy: Kásler inkább ógörögöt vagy latint tanítana
Na ezt tényleg nem gundútam volna

Lenyűgöző ostobaság, már meghaladja a derék párttitkár szintjét!

Előre kell bocsássam, hogy a „similis simile gaudet” elv mentén – sőt azt kell mondjam a „Egy bolond százat csinál” is erősen klappol – lévén (gondútad vóna, hogy még Balog-páternél is nagyobb barmoz találnak) A Kásler Miklós a párt lapjának a Magyar Időknek adott interjút, ahol igazán eleresztette magát. Naná, hogy „az egyetemes kultúra” védelmébe! =)). A történet szempontjából azon kijelentése érdekes, hogy szerinte „a társadalmi nemek tárgy oktatása helyett … az ógörög vagy a latin elengedhetetlen ” szükséges.
Nos ahogy egy csomó másik agyréme ez is vitát szült: egyik érvként előjött: a latin holt nyelv! Egy közismerten vehemens kormány-fun erre azt tudta mondani/írni, hogy „Te faszkalap. Az orvosin a gyógyszerészetin miért tanulják?
Baszod anyádat a dildóval.
Ha holt nyelv lenne, akkor hogyan beszélnének Latin-Amerikában?”!
Meglepő eredmények születtek az amerikai előválasztáson
Ő legalább őszinte

Kancsi-mancsi portálja kritizál

A derék Figyelő számol be arról, hogy „Vermont államban Christine Hallquist lesz a demokraták kormányzójelöltje, aki egyben az első transznemű politikus Amerikában”. Ei persze érdektelen, de az már igen, hogy fontosnak tartották kifejteni: „kiderült, nem egy felkészült politikussal állnak szemben, hiszen olyan alapvető fogalmakat nem ismer a kormányzójelölt, mint a szocializmus vagy kapitalizmus ”.
Nos túl azon az apróságon, hogy a jelölt maga is elismeri, hogy nem igazán ért ehhez a témához egy olyan bagázs részéről, akik konzervatív, keresztény, no meg polgári – hogy a demokratikusról ne is tegyek említést – jelzőkkel szeretik teliaggatni magukat, miközben ezen kifejezésekről halvány lila sejtelmük sincs. =))
Karcag díszpolgára lett Varga Mihály pénzügyminiszter
mit mondjak jót röhögtem Mityuka, mint a szót értő dicshimnuszt olvasván; azonban egy érdekes dologra lettem figyelmes:
több helyen - itt is -: ".. de kiváló emberi és szakmai kapcsolatot képes kialakítani a nemzetközi pénzügyi világ vezetőivel",
mindeközben a párt központi napilapja szerint: "... de kiváló kapcsolatot képes kialakítani a pénzügyi világ vezetőivel is"! =))
Eddig csak a füst
Az „igazságos” verseny lényeg a handicap

avagy nem csak a magától döglődik a magyar busz-gyártás

Na persze igazából a név maga is irányt adó – ugye nem kell felemlítenem az Icarus Daedalus story-t – lehetnem bár az igazat megvallva abban a túl magasban szárnyalásban azért volt nem kis matyarkodás. A Népszava „Eddig csak a füst” című cikke a hazai buszgyártás legújabb gondjairól elmélkedik.
By the way megemlíti, hogy „Küszöbön a piacnyitás, amikor is 2019-ben megpályáztatják a közlekedési vonalak meghatározott szeletét. Ennek értelmében 2020-tól már egy liberalizált, magánvállalkozókat is magában foglaló közlekedési alrendszer szolgáltat.”
Ugye nem csak nekem merül fel, hogy ez nem csak egy adalék, hanem maga az ok? =))