RonaGyuri

"Ez felháborító!" - Ezt hallja a nyugdíjas, akit Orbánék Vona Gáborról tájékoztatnak
akinek ettől nem jön ki a gálája, az már eddig is idióta Orbán-fun lehetett! =))
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán
ami a futást illeti, na azt jó lesz ha gyakorolja! =))
Majdnem nem engedték kocsmázni a dán herceget Ausztráliában
nekem a klasszikus vicc ugrott be erről a story-ról:
A pap korholja a menyasszonyt: gyermekem, más sokszor mondtam neked, ha részeg a vőlegény nem adhatlak össze benneteket! Mit tegyek atyám, ha józan nem akar idejönni! =))
Seszták: a vizes vb-n a legnagyobb kihívás a szervezésre fordított rövid idő volt
igen valóban lenyűgöző teljesitmény ilyen rövid idő alatt ennyi pénzt lenyúlni! =))
Semjén Zsolt elcigányozta magát - Kósa szerint megbotlott a Semjén-nyelv
megbotlott volna, hisz - mint a téma másik bekerülésén írtam - egyszerűen olvasásértési gondjai vannak. Nem az adót nem fizetőkről van szó, hanem azokról, akik egy másik ország adófizető polgárai! =))
Csírájában elhalt, biztosan nem lesz semmi Orbán business schooljából
emlékszik valaki a klasszikus viccre, mikor Brezsnyev kiadja az ukázt kupleráj létesítésére? =))
Egyre többet markol a NER Zuckerbergje
Még Zsótitól is durva lenne

Antiszemita volta még csak-csak, de a derék indexes fiuk nagyon belehúztak

Az egy dolog, hogy Őfenesége házi samesza - similis simili gaudet – volt olyan korlátolt barom, arrogáns szemét, hogy azzal kérkedett: azért gazdagodik gyorsabban az FB atyjánál, mert ő sokkal okosabb Zuckerberg-nél.
Tudom – ha máshonnan nem a PISA jelentésből -, hogy a szövegértés népbetegség, de hogy ebből a derék index.hu-sok okot és jogot formáltak bugyuta eposzi jelzőjükre (amit a derék szerki még címként ki is emelt) már durva inszinuáció!
Ezek a tudatlan firkászok „NER Zuckerbergje”-ként majd „a közbeszerzések és felvásárlások Zuckerbergje” –ként aposztrofálták Őfenesége strómanját!
Talán nem ártana – ha már nem tudják – utána olvasni, hogy ki is az a Zuckerberg és hogyan is szerzete mesés vagyonát! =))
Melyik népcsoportra gondolt Semjén Zsolt?
Egy újabb bizonyíték a PISA leszereplés valós voltára

Tömjény Sónyi butaságát, Kósa megvédte, de a média is leragadt botrányozáson

A média azon része mely egyértelmű kormánypártisággal nem gyanúsítható háborog ártunk és qurmányunk potentátjai magyarázkodásán. Mint ismert Őfenesége távollétében uralkodgató alvezír az un. határontúli (valójában hazai lakcímmel nem rendelkező kettős állampolgárokról van szó) szavazók vonatkozásában egy meglehetősen rasszista felhangú kitételt tett. Ahelyett, hogy egy egészségeset Sorosozott volna (na jó Gyurcsányozás azért volt) felemlítette, hogy „tudnék olyan népcsoportot mondani, pontosabban olyan csoportokat Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk.”. Ami lássuk be valóban meglehetősen furcsa megfogalmazás. Ahogy Kósa mester reakciója is.
Azonban a helyzet az, hogy az ügyeletes Gyurcsányozáson túl az eredeti gondolat totál félreértésről is szó van.
Sónyi saját megfogalmazását sem értette meg. Így érvelt: „aki nem Magyarországon fizet adót, az ne szólhasson bele a magyar politikába, tehát magyarul ne legyen szavazati joga”!
Igen, szó sincs arról, azokról akik ilyen vagy olyan okokból nem tudnak, vagy nem kell adót fizetni. A mondat egyértelműen azokról szól, akik (de jure) egy másik ország adófizető állampolgárai! =))
Ami lássuk be nagyon más kategória! =))
Kokainozott balesete előtt M. Richárd, a Dózsa György úti halálos gázolás gyanúsítottja
azért érdekes, hogy a mi derék Béluskánk az igazságszolgáltatás nagy funja ezt nem minősítette! =))
Törvénytelenül keresett húszmilliót a TV2 Tények új képernyőse
Sokat ér a bevált szaktudás!
hiszékeny embereket károsítottak meg???
Na akkor kiváló lesz a TV2-ben szereplőnek, hisz itt is hasonló a célközösség: a hiszékeny emberek! =))
Mi a fontosabb?
Csak egy gondolat a néphülyítésről

avagy valami, amit eredményesen csinálnak

Az mno.hu mai vezércikke „Mi a fontosabb?” címmel tulajdonképpen a tegnapi „érdeklődés hiányában” elmaradt parlamenti apropójából elmélkedik. Igazából azt a kérdést teszi fel, hogy „józan ésszel megmagyarázhatatlan, hogy a bajba jutott – jellemzően devizahiteles – adósok problémája miért nem éri el a kormánypártok ingerküszöbét. ”.
Majd megjegyzi, hogy „Pedig lenne okuk segítő kezet nyújtani a lakhatásukért küzdő családoknak. Kevesen emlékeznek rá, de a devizahitelezést 2001-ben az első Orbán-kormány engedélyezte, tehát a rendszer bevezetése mindenképpen a jelenlegi koalíció lelkén szárad.”.
Igen, hogy kevesen emlékeznek rá. Nos ez nem csak így alakult, emögött kemény propaganda, sőt néphülyítés folyt. Amiből a portál is ezerrel kivette a részét. Mi sem jellemzőbb, hogy még most is úgy látja, hogy „Később a szocialista–liberális koalíció megszüntette a kamattámogatott forinthiteleket, ezért emelkedni kezdett a devizahitelek népszerűsége”. Ami mint tudjuk – mármint mi akik nem vagyunk amnéziások – egy kicsit másképp történt. A derék Járay mester a jó Zsiga nem csak a devizahitelt vezette be, de egy olyan hitel-támogatási rendszert is, amely garantálta a fix-kamatot. Azaz amiben nem az ügyfél, hanem az állami támogatás igazodott az aktuális kamatokhoz. Amihez csak úgy mókaként a kormányváltást követően a derék MNB elképesztő – semmivel sem indokolható - mértékű kamatemeléssel járult hozzá, erőteljesen hozzájárulva az államháztartás jelentős gondjaihoz.
Öt éve védte meg Selmeczi Gabriella a magánnyugdíjainkat
csak a rend kedvéért; az amit "az állam a TV2-be, vagy kisvasútba, esetleg stadionba fektet," című pénz az +! Ezen a 3000milliárdon kívül még azokat is ellopták!
Egy fantom Boeing 763-as hatolt be magyar légtérbe
csak szólok
fantom = képzeletbeli, látszólagos, álomkép, szellem!!!
Samuel L. Jackson és Magic Johnson az állam pénzén élő migránsok
Egy buta, nagy buta kérdés

A derék index.hu tette fel egy olasz eset kapcsán

Egy fénykép járta be a net világát, amin két világsztár ücsörög a toszkánai üdülőhely, Forte dei Marmi padján: Earvin Magic Johnson ötszörös NBA-győztes kosaras, a Los Angeles Lakers egykori irányítója, valamint Samuel L. Jackson színész,. Amiből nem kis bunkóvilági haccacáré kerekedett, főleg miután(Forte dei Marmi rejtett erőforrásai a 35 eurójukat a Pradában vásárolgatják el ) kép is megjelent.
A portál felteszi a kérdést, hogy „ÖN SZERINT MAGYARORSZÁGON HOGY REAGÁLT VOLNA A TÖBBSÉG EGY ILYEN KÉPRE?”
Nos túl azon, hogy feltételes mód nélkül hasonló mentalitást tükröző „Miféle menekült az, akinek ilyen drága holmija van?” duma hivatalos helyről is elhangzott, meg kell jegyezni, hogy még fénykép sem kellett hozzá. Elég volt mesélni róla! =))
Látta már egy közös fotón Madonna összes gyerekét?
a 4 apostol a következő három Péter és Pál fordítva: 6 gyermekével, amiből 3 fogadott és 2 saját! =))
Magyar ellenzék - egy konzervatív német lap szerint
magyar ellenzék??? meglehetősen fiktív fogalom, pontosabban a léte egy fikció! =))
“Az volt a bűnük, hogy nem vallottak Gyurcsány ellen” – Törvénytelenül ítélték el Tátraiékat egy bíró szerint
@Béla333: nem tudod én mielőtt vádaskodnék utánanézek a dolgoknak! Sokszor hangoztatod, hogy korrupció történt, csak az a vicc, hogy ezt senki sem tudta bizonyítani. Még a szándékát sem! =))
Így az imádott Szakasits unokád hamis vádja alapján segédkezett meghurcolni embereket. Ahogy a kedves nagypapa, aki saját párttársait vitette a haverja (az is egy dagadt törpe volt) börtöneibe! =))
Körmenettel és tűzijátékkal ünnepelték az államalapítást
Az igazi fogalomzavar

A fityesznyik szótárban már sok zavaros fogalom-átértelmezés született, de most ünnepi baromkodásra futotta

A tegnapi (és környéki) ünnepi beszédekből a kiadós aktuálpolitikai – melyben eminens szerpet kapott a Soros-ozás – hablatyolás mellet két fontos momentum emeltetett ki:

„Augusztus 20.-a az államalapítás ünnepe”
illetve
„Augusztus 20.-a nem állami ünnep, nemzeti ünnepünk” =))
Index2 - A felelősség negyedszázada megválaszolatlan kérdése GottmayerLea
A kérdés költői maradt,

pedig igazából a cikk egy félmondatban válaszolt is rá

Az index által szemlézett reflektor.blog „A felelősség negyedszázada megválaszolatlan kérdése GottmayerLea” című postja érdekes kérdést feszeget. Kik rontották el a rendszerváltás? Amit csak aposztrofálgat, de csak addig jutott, hogy a végén így ír: „Ha el lett rontva valami, mondjuk ki kik rontották el. Akkor tudjuk majd befejezni a rendszerváltoztatást. Itt az ideje.”.
Pedig „anekdotázgatás közben” megfogalmazta a lényeget, igaz annak okadatolása kapcsán, hogy maga a változás/változtatás külső erők eredménye: „Akármilyen politikai ütemérzékkel rendelkezett az MSZMP utolsó Politikai Bizottsága”. Igen a változást – ahogy gyakran szokásunk – elszenvedtük, de a elb…, nos az szintén szokásunk. S ehhez nagyon sok köze van az MSZMP-nek. Kiemelten a PB-nek és benne a megbízható paraszt-káderek inkubátorát dédelgető Pozsgay-Horvát duónak. De nem felejtkezhetünk meg a majd egymilliós élcsapat „legjobbjairól” sem, akik pillanatok alatt vadszájú komcsikból – még csak fejen átbuckázást sem bemutatva, mint a derék Hóbagoly (aki lássuk be az elcseszett gengszterváltás talán legikonikusabb szörnye) – lett vadszájú rohadt-komcsizó!
Igen kiskezüket csókolom mi magunk így együtt majd 10millióan csesztük el. Mikor hagytuk, hogy Kövér Laca; a vöröskatona unokája, a kettős szochazás szülők gyermeke, az MSZMP-KB kiválasztottja és intézetének munkatársa szemrebbenés nélkül „le rohadt komcsizzon” mindenkit, aki mást mer mondani, mint az ő aktuális véleményük!
Csak úgy mellékesen a post egyik legnagyobb hibája, hogy Csurka kapcsán elfelejtette megemlíteni közismerten kiváló kapcsolatát a regnáló vezetéshez, név-szerint Aczél elvtárshoz!
“Az volt a bűnük, hogy nem vallottak Gyurcsány ellen” – Törvénytelenül ítélték el Tátraiékat egy bíró szerint
@bencemacska: egyszerű A derék Szakasits-unoka feladatot teljesített, szolgált az ócska diktátornak, mint nagyapja a másik dagadt elődjének! A Kúrát pedig kézben tartják!
Nyugellátás - elfogtunk egy titkos kormány-előterjesztést
hogy Sziszi nem talált azt értem, de a szerző se: Pedig tudhatná hogy nem csak agglomeráció van, hanem conglomeráció és folklomeráció is
“Az volt a bűnük, hogy nem vallottak Gyurcsány ellen” – Törvénytelenül ítélték el Tátraiékat egy bíró szerint
majd gyűn a derék béluska és kioktat mindenkit, hogy: mindenki megérdemli a börtönt, aki nem gyűlöli zsigerből a Gyurcsányt!!