RonaGyuri

Üzentek a franciák: nem ti kelletek!
Jaj Ella (de)bella ezt azért nem ártana megkonzultálni nem kinevezett szakértőkkel is! =))
Főleg ami a kire fognak szavazni a az első körben kiesők hívei!
Pert fontolgat a Helsinki Bizottság a Fidesz ellen
ha minden hazugságért perelmék, akkor praktice mással sem érne rá foglalkozni. Ami persze jót tenne neki! =))
Nem indult a klub csapata a váltón, ezért üvöltözött Tusup Debrecenben
hiába no jó matyaros tempóban a különbet faragjuk!
A Kovács féle történet felemlítése ékes bizonyítéka, hogy mocskolódásról van szó. Ágika nagy ívben tette arra, hogy a versenyzőknek mire van szüksége, csak azon igyekezett, hogy megszolgálja az utazást! =))
Oszter Sándor 750 milliós kastélyba költözik. De miből???
miből, miből annak a kamataiból, amit a közmunkában keresett! =))
Óriási adut játszhat ki a kormány a nyugdíjasoknál
@Peller Anikó: menj ki a piacra, de előtte beszélgess egy nyugdíjassal és rájössz, hogy az a 2,6% is fényévekre van a vakóságtól, de ha az un. nyugdíjas kosárt nézed komolyabb csillagászati egységeket kell választani!
Jövőre Putyinról is szavazhatnak a magyarok
Egyértelmű; cui prodest? Mármint az Állítsuk meg Brüsszelt duma?
Óriási adut játszhat ki a kormány a nyugdíjasoknál
@Peller Anikó: bocs de olvasd el még egyszer, arról írtam, hogy nem csak a hivatalos állítások, de még a cikk írója utánajárása is komplett hazugság! =))
És akkor eljött a pont, amikor Bayer Zsoltot szénné oltotta egy értelmiségi feleség
Az orbáni konzervatívizmus lényege

Egy fellázadt feleség bejegyzésből értettem meg

A rendszerese olvasóim, de nem csak ők jól ismerik azon gügyűmet, amivel próbálok rámutatni arra a totál baromságra, hogy Orbánt és bandáját egyesek konzervatívnak nevezik. Ahogy fogalmazni szoktam, aki ilyet állít annak lövése sincs a kifejezés jelentéséről. Nem csak az eredeti ortodox értelmezésről, de a mai modernieskedő (pl. a Nyíri féle) átértelmezések szerint sem.
Bayer Zsolt egy förmedvényében ahogy szokta nekiment egy képviselőnek, s ahogy szokta ocsmány stílusban fikázta. A pasa felesége klavit ragadott és válaszolt. Ebből idézek: „Te viszont hazug vagy és képmutató. Sokáig azt hittem, a nagy pofád az őszinteség jele, de nem. Ez csak figyelemcsatornázó marketing, ami eladja a tahokonzervatív bayerterméket. A hatalomkompatibilis vulgármessianimzust. Aminek – attól, hogy Isten nevével megborsozod a káromkodásaid, és fröcsögő nyállal teleköpködsz másokat – még nem lesz köze semmi jobboldalihoz.”.
Nem vizslatva sem az eredeti sem a reakció érdemi részét, sem stílusokat ebből az idézetből engem egy – legalább is számomra – új kifejezés ragadott meg. Igaz csak jelzőként került alkalmazásra, de mint fogalom állja meg igazán a helyét. Nagyon jól írja körül azt, amit ez az arrogáns műveletlen paraszt-suttyó ért önbesorolása alatt: tahokonzervatív! =))
Óriási adut játszhat ki a kormány a nyugdíjasoknál
Ehhez már megint nem lehet hozzászólni

a cikk minőségét tekintve ezen nem is csodálkozom

A tisztességes munkával megírt cikkek helyett manapság divat a tévedésekre figyelmeztetők negligálása. Meglehetősen gyakori a javító szándékú hozzászólások kitörlése, sőt van olyan, mint Gergő az EUSP riportere, aki egyszerűen kitiltja a tévedéseire rámutatókat.
Külön szintet képvisel ebben a derék hvg.hu, ahol egyes témákat nem is lehet kommentelni. Nem mondom, hogy helyeselni lehet, de bizonyos esetekben még meg is tudom érteni. Azonban a „Óriási adut játszhat ki a kormány a nyugdíjasoknál
” című irkodmány esetében ezt nem könnyű felfedezni. Többszöri átolvasás után azt kell mondjam, hogy csak nem szeretnének kiigazításokat kapni a taxatív tévedéseikre.
Komolyabb szakértelmet igénylő tévedés-feltárás helyett álljon itt az igen egyszerűen ellenőrizhető baromság: „A jegybank legfrissebb, március végi inflációs jelentése szerint idén 2,6 százalékos lehet az infláció, a nyugdíjasok azonban csak 0,9 százalékos emelést kaptak idén, mert a kormány tavaly alultervezte az inflációt a költségvetési törvényben, ezt azonban a szabályok szerint kiegészítik a valós pénzromlással.”. Túl azon az ismert tényen, hogy sem a jegybank becsléseinek, sem pedig a valós pénzromlásnak semmiféle köze sincs a járó novemberi kompenzációnak, rögzítsük: az idei emelés 1,6%-os volt! =))
Az amerikai nagykövetség fikciónak tartja Nógrádi György állítását
tévednek; a fikciónak lehetnek értelmes alapjai. ez egy idióta bugyuta agyréme!
Így váltott az Index Jobbik kompatibilis szerepkörre
@pungapeter: sajnos nem vagy beszámítható lévén valami csoport-birkaként próbálsz értelmezni, pedig erre nem szoktam okot adni!
A Fidesz szerint Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra
Hiába no, nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy vannak olyanok, akik nem elégednek meg azzal, hogy az ő mocskolódásaikat értékeljék, s meghallgatják a másik felet! =))
Kormányközeli elemző: egyes újságok átvették a baloldali pártok szerepét
kormányközeli??? a Deák??? Ne már Mráz bandájában csak ócska pártkatonák vannak! =))
A szaúdi király a fiát nevezte ki amerikai nagykövetnek
@Csizmás Kond: HAZUDSZ! ez persze nálad nem szokatlan. Azonban a történeted teljes mértékben: Kizárt!
A szaúdi király a fiát nevezte ki amerikai nagykövetnek
@Csizmás Kond: a butaságról és a bugyuta hazugságokról te jobb ha nem értekezel, mert szinte csak azt tudod hozni. A történeted majdnem olyan gátlástalan hazugság, mint az imádott Orbán-potentátjaidé a szaudi turizmusról!
Ne erőlködj én dolgoztam abban az országban is, úgy hogy hagyd az azt mesélik hülye dumádat. Csak úgy mellékesen az egyik kollégámnak (holland) ki kellette cserélnie az útlevelét, mert volt benne egy izraeli vízum!!! =))
A szaúdi király a fiát nevezte ki amerikai nagykövetnek
@Csizmás Kond: Izrael pedig igen??? Már ha egyáltalán? Te tényleg ilyen sötéten buta vagy, vagy föstöd magad? =))
Honnan tudhatod, volt-e már fagyasztva a hús? -
ha mar ez a nevetek, akkor tudhatnátok, hogy elkészítve kell lefagyasztani! =))
Kétszer is leúszta Hosszú Katinkát a kanizsai sprintkirálynő
miért 50 méter gyorson, 50 méter pillangón lehet nem egyéniben is indulni???
Rabszolga-e vagy?
rabszolga? az legfeljebb a politikusokra igaz, meg a velük egy szinten lévőkre lenne igaz, de sajnos itthon maradnak! =))
A szaúdi király a fiát nevezte ki amerikai nagykövetnek
@Csizmás Kond: a drága jó Putyin elvtársadról nem akarsz értekezni? =))
Weber: Világosan beszélünk majd Orbánnal
@karma1: tartok tple és erre céloztam, hogy Orbán is így értelmezi (már-ha vele kapcsolatban ez nem eleve kizárt, értelem hiányában)! =))
Így váltott az Index Jobbik kompatibilis szerepkörre
@pungapeter: ha már lenyűgözés, azért azt észrevehetetd volna, hogy elsőbb azt állítottátok, hogy a Jobbik oldalt váltott, majd hogy az index is, csak hogy akkor megint nem lennének barátok! =))
Weber: Világosan beszélünk majd Orbánnal
Már ez az olvasat is elmondja a sorsát

A spiegel.de cikk és annak magyar olvasatai

A lap brüsszeli tudósítója jegyzi a portál „Fidesz-Mitgliedschaft in der EVP"Auch für Orbán gibt es rote Linien" Daheim sägt Viktor Orbán an der Demokratie, in Brüssel sitzt er in einer Parteienfamilie mit Angela Merkel. Im SPIEGEL verspricht EVP-Fraktionschef Weber nun, "Klartext" mit Ungarns Premier zu sprechen.” írását.
Magában az írásban nincs semmi meglepő a hazai fogadtatásban annál több.
A hvg.hu „Weber: Nincs EPP-tagság minden áron, világosan beszélünk Orbánnal” címmel számol be az interjúról, míg a párt központi napilapja „AZ EURÓPAI NÉPPÁRT FRAKCIÓVEZETŐJE SZERINT ORBÁN VIKTOR HŰ MARADT A SZERZŐDÉSEKHEZ” –el.
Ez az értelmezési különbség egyértelművé teszi, hogy mennyire reménytelen Orbánnal komolyan beszélni! =))