Miért csodálkoznak, ha ellenezzük a multik jelenlétét, illetve mértéktelen támogatását Magyarországon? Mégis, kinek az érdeke?

Forrás: hirtv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Nem kell a kesergés, akkor ebrudaljuk ki az országból az összes multit és meglátjuk mire megyünk vele.
Garantálom a két hónapon belüli államcsőddöt.
orogordog
@luigilongo60: Kis boltban lenne vevő mint régen és lenne pénz is a termelőnél, nem a támogatási pályázatot kéne lesni. Sokkal jobban élnék. Beindulna a piacgazdaság.
Dr.luigilongo60
@stirlitz: Az átjátszás már 1990 körül elindult, mivel a rendszerváltás után a tisztelt magyar vállalkozók nem nagyon akarták megfizetni a magyar munkaerőt, a multik pár évet kivárva becsorogtak az országba. A kósza privatizációt követően az ujdonsült tőketulajdonosokat is csak az azonnali nagyarányú pénzhabzsolás problémája kötötte le.
Nem fejlesztettek ,a munkaerőt nem fizették meg. Az Én véleményem szerint tehát Ők szabadították ránk a multikat egy hatalmas öngóllal.
Dr.luigilongo60
@orogordog: Ez a hajó már rég elment,Jelen pillanatban a multik elküldése az ország azonnali összeomlását hozná. Mostanság a JDP és a befolyó adók nagyon jelentős része hozzájuk köthető a munkahelyekről nem is beszélve
Tehát ezt már nagyon régen elqrtuk.
inkvi
@luigilongo60: Tök igazat adok Neked!

Nem lehetne egy "reform" államosítást csinálni? Azután az állam nagyjai gazdálkodnának vele! Ez egyszer már bevált! Ami mindenkié, annak van gazdája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.