A kereskedelmi televíziók reggeli és esti hírműsoraiban bűnügyekről nem szólhat több a hírműsor időtartamának 20 százalékánál. A rádióknak pedig rá kell gyúrniuk az ötévesnél fiatalabb magyar zenékre.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
"ha nem tudod, nem fáj" vagy hogy van, ez lesz itt is, boldog ország leszünk egy csapásra!
tombrady
Nem mellesleg sokkal inkább a két szutyok kereskedelmi csatornát kellene megszüntetni.
orogordog
@furfang: Lopnak itt jobban mit tavaly az én ajtóimat darabokra verték a nyáron és komolyan eddig még csak zöldségfélét loptak. A tettest természetesen nem találták. Nagyapám házánál is széttörték az ajtókat az ősszel. Nem tudom hol laksz de nálunk minimum a kétszeresére emelkedett a bűnözés.
orogordog
@furfang: Híd el az emberek többsége munkából szeretne becsületesen élni. Nem csodát vár csak a munkájáért cserébe, tisztességes fizetést és megélhetést, létbiztonságot.
másvirág
Akkor pá "Kékfény" ? 100 %ig bűnűgyekről szól a műsor.Vagy adásukat megszakitva 5 percenként a 100 tagú cigányzenekar bazsevál kizárólag magyar zenei válogatásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.