Állatkínzó, majdnem halálra éheztette farkaskutyáit. Megmentették őket, a gazdának semmi következménnyel nem kell számolnia.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@farkas: ma, 18:00
Pár apró észrevétel:
1, A csoportos garázdaságot kiemelt bűncselekménynek kezeli a BTK, márpedig aki mást bántalmaz, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból az megtekintheti magát!

2, pofázás helyet: "nem elég akarni, de tenni, tenni kel!"
Magyarra fordítva, tessék oda menni és enni adni először is a hajléktalannak, mert ő ember. Ha az összes rászorulónak jutott kaja, jöhetnek az állatok.

3, az ilyen erőszakos "állatvédők" miatt tévedésből sem adnék semmilyen állatmenhelynek, mert nem támogatom semmiképpen az erőszakot!

Normális hozzáállás az lenne, amit én tettem a tanyámon, amíg ott éltem:
arra tévedt kóbor ebek köszönettel vették a felkínált szállást! De vittem haza kötélről levágott kutyát mely az életemet mentette meg, megkeserítve egy életre a roma kéretlen látogató életét:)
Szóval nem erőszakkal, hanem példamutatással!

Részemről itt befejeztem, mert megszoktam hogy az "állatvédők" szemében az ember az az állat amire a földön nincs szükség!
farkas
@csutak: Vagyis lefordítva az én nyelvemre: Vannak jó emberek, de egyébként csináljon mindenki amit akar, csalódtunk az állatvédőkben, inkább adjunk a hajléktalanoknak, hagyjuk az állatokat- ez az ő sorsuk. Ha mi látunk boldogtalan állatot, azon segítsünk.
Véleményem szerint a központi hatalomnak, törvényesen kellene valamit INTÉZKEDNI- követve az európai gondolatot, mely ezzel kapcsolatban is szárnyal pl. Angliában, Franciaországban, Némethonban, Skandináviában. Cselekedetek nélkül a törvények semmit nem érnek. Egy-két fecske pedig nem csinál nyarat.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem tennék vele semmit, csak elvágnám az a lábain az Achilles-inat.
Aztán szólnék a kutyáknak:

-Vacsora van, Fiúk, Lányok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.