Az MSZP szerint az alacsonyabb keresetűek számára most jön a feketeleves, az új szja-szabályok miatt ugyanis a 290 ezer forint alatt keresők borítékjában kevesebb marad, míg a minisztereknek és az államtitkároknak legalább 150-200 ezer forinttal több kerül a zsebébe, Orbán Viktor kormányfőnek pedig havi 500 ezer forinttal nő a havi nettó jövedelme.

Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Rövid, tömör, szakszerű vélemény az Álkoalícióról!
Mert már az is bűncselekmény, hogy egy tagság nélküli párt bejut a parlamentbe csak azért, mert ezzel páran az állítólagos vezetőségből jól megélnek!
Ja és Orbán talpnyalóiként azt tesznek amit a Gazda mond!
Bugajakab
Várjuk meg március idusát!

Az első fizetés, az első sárga csekkek...
Majd kiderül.
kadarmiklos85
Csintalan elvtárs azt mondta a HÍR TV műsorában - nézői telefon véleményre-, hogy
ne dumáljon a kedves néző, várja meg a február elejét és akkor nézze majd meg, hogy
mennyi van a borítékban ! Utalva arra, hogy az "új 16%-os családbarát" személyi jövedelemadóval MINDENKI JÓL JÁR. Úgy tűnik, Csintalan elvtárs nem járt a matematika órákra, meg nem ismeri a járulékfizetési törvények változásait.
Pedig marha egyszerű kiszámolni ! Lesz még meglepetés annak, aki ezt a "mindenki jól jár" buta szöveget elhiszi !!! A közszféra dolgozóinak egy részét ellentételezni kell és már tervezik. Tudja ott fenn valaki, hogy az egyszerű, hétköznapi közszférásnak mennyi
a havi bruttója ? Szerintem van fogalmuk, csak nem akarják elhinni ! Jócskán tegyenek
félre uraim ott fent ! A másik meg: normál esetben, ha nem szalajtós, vagy nem bukik a
gyermek középiskolában, akkor 18 éves koráig jár a családi pótlék és a 10 ezer Ft-os
adókedvezmény. Mihelyst a gyermek 18 éves lesz és ugye főikolára megy, anyuci abban a pillanatban a jelenlegi számok alapján HAVI NETTÓ 22.200.-Ft-tal fog kevesebbet kapni. Ez a szempont sem mellékes szerintem, de senkit nem érdekel.
laja001
Nem csak azt kell figyelembe venni hogy nem emelkedett a fizu hanem bizony az árakhoz kell nézni gáz csatorna stb stb és máris rosszabbúúúl élünk mint egy éve?Na persze a magas jövedelműek ők kivételek.No és megvédik a nyugdíjakat tőlünk ügyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.