Azonnali hatállyal felmentették a Pest megyei rendőrfőkapitányt - tudta meg a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
Várható volt! Mi tartott ilyen sokáig???
nyanya001
@lópicigáspár: Gáspárom én jóhiszemű vagyok:)
adrenalink
Pintér:Nem akarok bólogatójánosokat magam körül. Azt akarom, hogy mindenki mondja meg az igazat, még akkor is, ha ez az állásába kerül.:))
palika
Úgy kell te ökör, miért nem álltál be a sorba!
dragonita
A Facebookon az Egyenruhások Jogaiért-nál olvastam a következő jegyzetet:
„Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól a képzelt veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük.” (Bibó István)

.
dragonita
Közlemény
2011.04.18. hétfő 12:55
A mai napon Dr. Pintér Sándor, a Magyar Köztársaság Belügyminisztere - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - indokolás nélkül visszavonta vezetői kinevezését Dr. Ármós Sándor r. dandártábornoknak, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.
Ezzel egyidejűleg a főkapitányság vezetésével Dr. Simon Tamás r. dandártábornokot, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi vezetőjét bízta meg.
www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf110418_03.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.