Hét éven át ápolta halálos beteg édesanyját! A most 18 éves Patrik gyermekkora óta volt édesanyja mellett a nap 24 órájában. Klára egy orvosi műhiba miatt rákos lett, majd hosszú évekig tartó szenvedés után néhány nappal ezelőtt elhunyt. Patrik a Mokkában mesélt arról, szerencsére még el tudott búcsúzni édesanyjától, ajándékot is kapott tőle: pénzt a jogosítványra. A fiú ugyanis sofőrként szeretne dolgozni, egyelőre nem akar visszaülni az iskolapadba. Patrik azt is elmondta jelzálog van a lakáson, de minden erejével azon lesz, hogy harcoljon érte…

Forrás: tv2.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Ugyan már!
Éger István kijelentette a Kossuth rádióban egy műsorban, hogy egy orvosnak joga van tévedni és ezáltal áttételesen embert ölni!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Láttam ezt a műsort és látszott azon a szegény asszonyon, hogy hetei vannak csak vissza! Minden tiszteletem Patriké és remélem, hogy kap valamilyen segítséget, mert megérdemli! Az ilyen rendes, dolgos gyerekeket nem szabad hagyni veszendőbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.