Magyarország egy új és nagy jelentőségű szövetséget kötött Kínával; a két ország tizenkét megállapodást kötött egymással, konkrét programokról, befektetési alapokról és pénzügyi keretekről született megállapodás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatóján szombaton a Parlamentben.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@brumi58: Pontosan így van . Erről beszélt épp a fejrángató , gumigerincű Szaniszló is az Echoban . Most akkor vége Kínának :)))
Dr. Akula
@coyote3: belülről fogjuk szétrohasztani! És Tibet újra szabad lesz!! Micsoda lánglelkű, és önfeláldozó terv! Hozsánna néked, ó, népednek vajdája, ó, Ovi!!
mindenlében
Orbánnak ez az első helyes döntése, A bibi csak az, hogy nem egyezik az eddig hangoztatott elveivel.
Vagyis Orbán egy elv nélküli, hit nélküli sunyi alak, akibem egy percig nem szabad megbízni.
csikknorisz
Adott egy gazdag kanos ficko, meg egy csoro utszeli kurva. Ezt szovetsegnek nevezni, hat haha.:) A nagy fuggetlensegi harcban valahogy megis a himszerv masik oldalara allt kormanyunk tatott szajjal. Epic fail.
nyanya001
Nem tudni, hogy a mindenkori gazdasági kormányzatok által már legalább öt-hat éve kiemelten kezelt kínai kapcsolat mitől lendült meg ilyen hirtelen, de a történetben megkerülhetetlen Felleginek, Martonyi János külügyminiszternek és a szombaton reggel a Duna partján Jiabaóval egy órát sétálgató-beszélgető Orbánnak személyesen is óriási sikert jelent a mostani bejelentés. Utóbbinak különösen: az európai porondon többször bukdácsoló magyar miniszterelnök a mostani külügyi sikerrel éppen az uniós elnökségi félév lejártakor demonstrálhatja, hogy a “diktálós” Brüsszellel szemben a keleti orientációjú tárgyalások igenis mennek neki - az eltérő .értékrendekről az is jól tanúskodik, ahogyan a magyar állam a tibeti tüntetőket eltakarította az egyeztetések környékéről.
Fater59
Mivel már nyugaton , senki szóba sem áll ,a felcsúti operett jobbággyal , így elment keletre . Mindent megígért Kína , és szép lassan azt vesszük észre , hogy csak egyféle politika lehet ,amit majd a kínaiak fújnak .Anyagilag ,és minden területen csak az az lesz amit mondanak , a vajda majd alázatosan követi az utasításokat . Egy kis Kínai gyarmat leszünk , amire a mini Napóleon büszke lehet .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok