Az EU-val és az IMF-fel való visszafogott kormányzati kooperáció a forint az euróval szembeni historikus mélypontra gyengüléséhez, a kötvényhozamok nagymértékű emelkedéséhez, és a beárazott kamatemelés mértékének növekedéséhez vezetett. Úgy látjuk, hogy ameddig nem puhul a kormányzat álláspontja a fenti kérdésben, kevés esély mutatkozik a hazai eszközök áralakulásában az elmúlt hetekben kialakult trendek fordulására - vélekednek az OTP Bank közgazdászai.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bubu1
Az ég felé száll a magyar csődkockázat
csütörtök, 05. január 2012
Harmadik egymást követő nap is történelmi csúcsot döntött ma délelőtt a magyar államcsőd elleni piaci biztosítás éves díja, amely folyamat ma (is) látványosan rányomta a bélyegét a többi térségi ország befektetői megítélésére.
Mi fertőzzük az egész régiót az IMF-ügy miatt (2.)
A Reuters által közölt Markit-adatok szerint ma 38 bázisponttal 754 bázispontra ugrott az 5 éves magyar CDS-felár, amellyel párhuzamosan a lengyel felár 16 bázisponttal 307 bázispontra, a cseh 15 bázisponttal 194 bázispontra emelkedett. Két régiós versenytársunk kockázati felára ezzel tavaly november vége óta nem látott szintre ugrott, míg a magyar soha nem látott magasságba emelkedett.
www.portfolio.hu/img/upload/2012/01/regcds120105.png
nyanya001
Nem tudom milyen terveket szőnek Orbánék, mert jó tervből nincs sok, rosszabb viszont van bőven, kezdve az MNB devizatartalékának lenyúlásával, amiből a pletykák szerint az önkormányzatok adósságait fizetnék ki.
Ezek viszont tények !
A szabadságharc számai :320, 10, 700...
vastagbor.blog.hu/2012/01/04/szabadsagharc_szamai

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.