Meg kell erősítenünk a párbeszédet az ellenzékkel címmel jelent meg szombat délután interjú Martonyi Jánossal a Le Monde című francia napilap honlapján.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Huuuúha! Eddig nem is tudtam, hogy ismerik a párbeszéd fogalmát. Kinyilatkoztatni, gyakran kinyilatkoztatnak, de párbeszéd...?
csikknorisz
Ezé' kár ilyen gülügyminisztereket tartani, ezt a bemagolt rizsát elmondta volna a szóvivői szentháromság akármelyik tagja is.
csikknorisz
@csikknorisz: Kérésre még kánonban is előadják. Csak a hangot kell megadni, Gabriella, Péter, András már nyomják is a tutit.
bra048
A legtöbbet akkor tehetnének, ha az aránytalanná tett választási rendszert visszaállítanák,másrészt nem tennék lehetővé az idegenbe szakadt magyaroknak a választás gyakorlását, csak akkor, amennyiben magyar belföldi lakhellyel rendelkeznek
és igazolják, hogy legalább az év felében ebben az országban tartózkodnak. Ellenkező
esetben a választás napján a FIDESZ küldi majd a buszokat és a pénzt, aminek a
főpróbája a "béketüntetés" volt. Ez így nagyon egyenlőtlen játék és nem hiszem, hogy
a választás eredményét az Eu. elfogja ismerni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.