Két hónappal  ezelőtt járt Washingtonban Fellegi Tamás, és akkor az mindenkivel találkozott, aki foglalkozik Magyarországgal az IMF-en belül. Azóta semmit sem haladt az IMF-tárgyalások ügye, most újra Washingtonban tárgyal a miniszter.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Erről a Fellegiről is többet gondoltam . Szépen elröpköd a mi pénzünkön a semmiért.
csikknorisz
Pár milliárd megtakarítás miatt kicsesznek a fél országgal, miközben egy rakás pénzt szórnak el teljesen értelmetlen, fölösleges dolgokra. Azt hiszi, hogy az a (remélt) 8 milliárd, amit a járatritkításokkal próbálnak megtakarítani, majd meghatja az IMF-et? Az aprópénz, bakker. Megéri emiatt szívatni a jónépet? Inkább a kormányzati pénznyelőkkel okoskodjanak már.
silber13
@csikknorisz: nyugi! Fellegi a washingtoni járatritkításai során szerzett, kifejezetten kedvező tapasztalatairól be fog számolni a MÁV illetékeseinek, bizonyítandó, hogy az a 412 megszüntetendő vasúti járat igazán smafu, nyugodtan lehet több is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.