Hamarosan nyilvánosságra kerül az új termékek köre, amelyeket bevonna a kormány a népegészségügyi termékadó (közismertebb nevén chipsadó) hatálya alá - árulta el Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a HírTV Rájátszás című műsorában....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Szócska, szocska, lófa szocska!!
Nem a chipszadó miatt vannak a várólisták, az orvoselvándorlások, a kórházbezárások, a gyógyszer "elvonások", hanem a TE DILETTANTIZMUSOD miatt!!
nemecsek
univerzális szakember! egyszrre dolgozik az APEH felé, tolja Matelcsy szekerét
és átalakítja az egészségügyet! Ilyen ember kell ide, aki átfogóan gondolkodik!
Hogy ez nem tetszik a népnek az senkit nem érdekel, a csőcselék majd
benyel mindent!
nyanya001
Munkahelyteremtéssel kellene foglalkozni nem újabb és újabb adókon
törni a fejeteket !Sz(ófos)ócska !
entero
@nyanya001: Az nem Szócska hatásköre. Egyébként meg elég sok ország átvette ezt a chips adó ötletet. Amennyiben egy silány és rossz termék ára közeledne egy jó minőségű felé, akkor jobban megérné az egészségesebbet megvenni, már csak a gyerekek szempontjából is előnyös lehetne ha kakaó mentes csoki helyett minimum Kindert kaphatnának, hogy a Lindt - ről már ne is beszéljek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.