Baleset történt a 83-as főúton Győrben, a Baumax áruház magasságában, a Győr felé vezető oldalon. A - feltehetően ittas - kerékpáros keresztülment az úton, a Győr felé tartó személyautó elé hajtott.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@alfás: Én a fiamért biciklivel járok a suliba amíg jó idő van. Had nem mondjam meg hogy némely autósok hogy viselkednek, pedig látják hogy ott a gyerek!!
alfás
@sziráki ágnes: azért nem tudok teljesen igazat adni,mert mindkettőt nagyon sokat csinálom.autósként tudom,hogy mit nem szeretnék csinálni,ha bringázom.
varrólány
A gyalogos a kerékpárost szidja meg fordítva, az autós meg aki másképp közlekedik.
De ez így van ,attól függ épp mi milyen eszközzel közlekedünk. Én is jártam már úgy hogy ültem az autóban és csak csóváltam a fejem hogy az a biciklis mennyit töketlenkedik.
Pedig én kerékpárral járok mindenhova.
varrólány
@alfás: az előbbit neked írtam csak lemaradt a neved!
sza
@alfás: Valahogy én is így vagyok vele! De hidd el hogy ha biciklivel megyek, akárhogy vigyázok mindíg kiszolgáltatottnak érzem magam. Nem azok az autósok veszik semmibe a biciklist akik ülnek használják a drótszamarat, hanem azok akik a sarukra is kocsival járnak. -:)
alfás
@varrólány: sejtettem.mindkét oldalon állok,és akkor is azt mondom,hogy nekem,bringásként,jobban kell figyelnem,mert jóval védtelenebb vagyok egy autóssal szemben. és nem megbántani akarom a vidékieket, (én is fatornyosban nőttem fel) de némelyiket nemhogy bicajjal,de gyalog nem engedném ki az utcára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.