Nem állhat fel a földpályázatok ügyében a parlamenti vizsgálóbizottság, amelyet szocialista képviselők kezdeményeztek- döntött az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága keddi ülésén. Az állami földpályázatok...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
De nem ám, még kiderülne a sok aljasság !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A Veránkai nyaralóra költött pénzeket azt vizsgálhatja a Fidesz,Budainak ott kellene kutakodni egyből találna 49 milliót.
kerék
Egyrészt felháborító, másrészt az ember sem önmagát ellenőrzi, ha dogát ír...még a végén minden rendben lenne.
Ezért kellene felállítani egy pártatlan bizottságot akik kivizsgálják a dolgot.Persze ilyen ma Magyarországon nem jöhet létre, aki nem a fidesz mellett van az ellene. (vagy megveszi ha kell)
DogAdventures
Senki sem akarja, hogy kivesse magából a közösség. Elég egyszer-kétszer elszakadni a tömegtől és már nem is fogad vissza többé.
sport50
minek ide ennyi bizottság,tele pártkatonával???csak a pénzeket veszik fel,a főnökük dönt!!!nem gondolta senki komolyan ,hogy vizsgálódni fognak??
Nakimaga
""amelyet szocialista képviselők kezdeményeztek-""
--naná,hogy a Parlament többségi (Fidesz 2˛/ 3-ad) tulajdonba játszott földek,miként-hova kerülését nem engedik vizsgálni,mert tisztességes úton elnyert pályázat nincs közöttük!
szaboria1
@csikknorisz: Vizsgálni nem, de a bizottsági pénzt azt zsebre vágják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.