Délután egy órakor kísérik utolsó útjára Budapesten az Újköztemetőben Komár Lászlót. A Hír24 percről percre közvetíti a gyászszertartást. A Facebookon nem csupán ilyen és ehhez hasonló információk jelentek meg a temetésről. Több Komár Lászlóval kapcsolatos oldalon is lázadoznak Zalatnay Cini ellen, a Frizbiben adott interjúja miatt. Egyesek szerint jobb, ha meg sem jelenne a mai temetésen. „Ez iszonyatosan gusztustalan Cinitől, de pláne Hajdútól! Megint az a rohadt pénz játszik szerepet és nem törődnek azzal, hogy a család lelkébe belemásznak. A befolyt pénzt költsék gyógyszerre. Undorító!!! Ha egyet értesz lájkold!!!” – szólította fel az egyik internetező a rajongókat, akik bizony szép számmal egyet is értettek a feldúlt sorokkal.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Mondtam én már régen,hogy ez a Hajdú mekkora görény...Cini meg jobb ha oda sem szagol a temetésre...valóban a frizbiben tett nyilatkozata szemétség volt tőle bármi is volt közte és Komár között...
soler
Eleg visszatetszo volt a vigyorogva bevonulo tolcserkezu diva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.