A nemzeti konzultációk ezért folyamatosan zajlanak, több akcióra lebontva, és ebbe a folyamatba most a határon túli magyarokat is bevonjuk", mondta korábban a miniszterelnök sajtófőnöke, és Orbán Viktor meg is kezdte a bevonást.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Sosem bántanám a határon túli magyarjainkat, hiszen több tiszteletet érdemelnek, mint a határon innen élők. Viszont Viktor úgy tűnik, nagyon igyekszik az itthon élőket a határon túliak ellen hergelni, csupán szavazóbázisa növelése érdekében. Ez nagyon csúnya és egyáltalán nem hazafias viselkedés! Ha az itthon élőket nem érdeklik ezek a csupa lényeges információval megírt, százmillókba kerülő levélkék, nem hiszem, hogy a határon túliak több érdeklődést tanusítanának erre. Ez is csak arra jó, hogy bosszantsák az embereket ezzel a felesleges milliárdos kiadással és olyanokat vonjanak be a választásokba, akik nem itt élnek, mégis a mi sorsunkról dönthetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.