Még a jobbik is Simor András védelmére kelt a Költségvetési Bizottságban, ahová a Fidesz hívta az MNB-elnököt meghallgatásra. A Fidesz kitartott amellett, hogy az MNB törvényt sértett, de végül egy ennél általánosabb állásfoglalást szavaztak meg. Arra is rákérdeztek, ki Simor főnöke.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Eddig a srácaim csak tanultak a koncepciós perről. Most láttak egyet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
John Cartmen
@Dr.luigilongo60: Te nyugodtan vitatkozz a számokkal, le is hülyézhetsz minden hozzászólásodban, ha ettől vagy jobban. Úgy tűnik, csak akkor ugrik a moderátor, ha a magadfajta hűséges csatlóst ér hasonló sérelem.
De amíg a matematikát meg nem változtatod, a 18% mindig több lesz, mint a 16%.
Dr.luigilongo60
@John Cartmen: ateceged.hu/cegmukodtetes/a-het-grafikonja-inflacio-magyarorszagon-19912012-januarmajus

Ha netán láttál már életedben grafikont és tudod is ,hogy mi az, uram bocsá még értelmezni is tudod, akkor kukkants már rá a belinkeltre.
És lőn világosság, hogy ismételten mekkora baromságot írtál, vagy tudatosan hazudtál fitymáreszes szokás szerint.
Dr.luigilongo60
@John Cartmen: A 16 valóban kevesebb a 18-nál, csak a kérdés az, akkor hogyan lett kevesebb a nettó fizetés, aha csökkent az adó.
Amíg ezen elgondolkodsz, arra is keress választ, hogy vajon egy marék lepkének hogyan lehet több esze nálad?
John Cartmen
@Dr.luigilongo60: Elárulom, hogy a grafikon azért készül, hogy képileg láttassa a kimutatni kívánt értékeket. Nem kíván külön értelmezést, a jó grafikonról leolvasható a lényeg, egy kisiskolás számára is. Azért örülök, hogy már ti is eljutottatok erre a szintre. Én kiadványszerkesztőként rengeteg grafikont készítettem, és azt mutatom ki belőle, amit csak akarsz. Lehet kicsinyíteni, akár eltüntetni nem kívánt értékeket, és ízlés és bőrvastagság szerint fölnagyítani, amivel dicsekedni akarsz.

Churchill: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."

Viszont ez a grafikon elég világosnak látszik, manipuláció mentesnek:
outside.mfor.hu/mfor/images-charts/chart_id_205_2012_03_13t09_43_09_01_00.png

Nem szabad elfelejteni, hogy az inflációs adat azt mutatja, mennyivel drágult az élet, azaz mennyit romlott a keresetünk az előző időszakhoz képest.
Dr.luigilongo60
@John Cartmen: Akkor újra olvasd le az értékekeket és hasonlítsd össze azzal ,amit írtál.
Menni fog?
A nettó bér meg csökkent az "adócsökkentés" ellenére, ez meg tény.
pesti
@John Cartmen: Ezt tényleg elhiszed , vagy csak viccelsz? Én szándékom nem a fidess hívök megtérítése,csak a csúsztatások feltárása.Az Eu-ban hol a lgmagasabb infláció? Orbánék az ellenzékböl mit javasoltak az üzemanyag ár csökkentésére?Az állampapirok kibocsálytása 6-9%kamatra mennyivel jobb kölcsön mint az IMF-töl 3--4%os?Ki fogja majd azokat és miböl kifizetni?
Soroljam tovább?Az az érzésem, hogy neked felesleges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.