Azt kell mondjam: lárifári. Sőt, ha igazán szemléltetni akarom az ellenem felvázolt helyzet álszent fonákságát akkor egyenesen lárifárifárilárilárifári. Egyesek az alkotmányosság kapcsán annyira el vannak tévedve, hogy a határaimat és korlátaimat keresik, amik nyilvánvalóan nincsenek, és ezt elég apropónak ítélik a kegyencezéshez is. Népem harsogja, hogy az alkotmány nem játék, a kibaszott német multilobbi legkedvesebb német barátaim pedig egyenesen a jogállam megmaradásáért aggódnak már megint.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Hisztériakeltés az is, hogy ezentúl nem lehet Ady-t, Petőfit, József Attilát idézni, mert azt csúnyaságnak minősíthetjük. Mindössze arról van szó, hogy szeretnénk, ha olyan kortárs irodalmat is olvasnának a népek a látószög szélesítés és modern kultúra befogadás jegyében, mint Bayer Zsolt. Ha szükséges, az alaptörvény külön paragrafusa foglalkozik majd azzal, hogy teljes körű mentességet élvezzenek a szavait idézők, és ha Kerényi Imre szükségesnek látja, minden önkormányzatban és kormányablak előtt felállítjuk a Szabadon Szavalható Bayer Idézetek Sámliját."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.