Forintra váltanák a legalább kilencven napja nem törlesztett adósságokat, majd az összeg egy részét elengednék. Az akcióba beszállna Matolcsy György is a jegybanki devizatartalékkal. Újabb mentőcsomagot kaphatnak a devizahitelesek. Információnk szerint amint Varga Mihály átveszi a területgazda Nemzetgazdasági Minisztérium vezetését és összeállítja csapatát (elődje, Matolcsy György ugyanis államtitkárainak jó részét magával viszi a jegybankba), vagyis a tárca újra tárgyaló- és működőképes lesz, a bankok ismét leülnek egyeztetni a kormányzattal. Úgy tudjuk, a legnehezebb helyzetben lévő adósokon segítenének, vagyis azokon, akik már legalább kilencven napja nem tudják törleszteni a hitelüket – a bank ilyenkor már bármikor felmondhatja a szerződést és elárvereztetheti az ingatlant.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Elengednék, az, nagyszerű. Magyarán azt üzenik mindenkinek, hogy itt mindent lehet, majd legfeljebb ha nagy a baj, az állam elengedi. Ezek után most már az a hülye, aki nem vett fel hitelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.