Most, hogy végleg lezárult ez a szánalmas és szomorú, mindnyájunkra nézve megszégyenítő balfaszkodás, talán érdemes rá utoljára visszanéznük.  Újfent konstatálhatjuk ugyanis, ahogy szoktuk: megint mindent, kivétel nélkül mindent sikerült elrontani. A „Szaniszló-ügy” ismét mélyen belevilágított közös nyomorúságunk sötétjébe: olyan hosszan, olyan mélyen, hogy félrenézésre sem nyílt már esély. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
„2013. április 15-én, egy hónappal a Táncsics-díj átadása és visszavonása után civilek egy csoportja és az Emberiseg.hu tévénézők és civilek ezreinek nevében átadta Szaniszló Ferencnek az Alternatív Táncsics-díjat, amelyet biztosan nem von vissza senki."
zipper
@SLAakku: "Emberiseg.hu tévénézők" ez a műértő társulat ismét valami bakancsos szőlőmetszők egyesülete, terepruhában - vagy mi a faxom ?
SLAakku
Az alapítvány a céljainak megfelelő az 1997. évi CLVI. Törvény szerint közhasznú tevékenységnek minősülő alábbi közfeladatokat látja el, amelyekről törvény, vagy törvény felhatalmazása alapján más jogszabály szerint állami szervnek vagy a helyi önkormányzatnak kell gondoskodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.