(az idézetért köszönet ámbátornak) 287 személy kedveli ezt Azt állítom, hogy Orbánnak Szálasihoz és Hitlerhez való rendszeres hasonlítgatása káros. Én mindazonáltal teljesen biztos vagyok abban, hogy Orbán személy szerint egyáltalán nem antiszemita, például. Ha holnaptól zsidósággal lehetne kétharmadot szerezni, Orbán kisem tenné a lábát a zsinagógából, és sehol sem láthatnánk őt strájmli, és cicesz nélkül.

Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Vannak antiszemiták és rasszisták, de nem a kormányzópártok közvetlen környezetében, hanem általában a margón. Egy Kerényi, egy Bayer, egy Petrás értelmezhetetlen Nyugatról nézvést. Sokkal kisebb a korrupció, mint Magyarországon, és sokkal nagyobb botrány lesz egy korrupciós ügyből, ha kiderül. Sokkal kevésbé hazugabb a nyugati politika, mint a magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.