A miniszterelnök-helyettes egy interjúban azt mondta, a rezsicsökkentésben érintett szolgáltatók sajnálják az extraprofitjukat, de "el kell fogadniuk, hogy a magyar kormány számára viszont a magyar emberek érdeke az első".

Semjén Zsolt szerint azok a szolgáltatók, amelyek nem értenek egyet a szolidaritás elve alapján kimunkált feltételekkel, "akár el is mehetnek" az országból. A miniszterelnök-helyettes ezt a rezsicsökkentéssel kapcsolatban nyilatkozta a Heves Megyei Hírlapnak. A lap hétfői számában megjelent interjúban a miniszterelnök-helyettes egyebek mellett arról beszélt, hogy az érintett multinacionális cégek sajnálják az extraprofitjukat, de "el kell fogadniuk, hogy a magyar kormány számára viszont a magyar emberek érdeke az első". Közlése szerint "nem tűrhető, hogy a nagy cégek többet kaszálnak itt, mint Nyugat-Európában vagy a szomszédos országokban". 

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: "aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen". A hatvani látogatása során a megyei lapnak nyilatkozó miniszterelnök-helyettes megerősítette, hogy lesz harmadik üteme a rezsicsökkentésnek, mert a kormány filozófiája a szolgáltatásoknál nem piac-, hanem szolidaritásközpontú.

Semjén Zsolt a Hatvanban épülő vadászati múzeumról szólva elmondta, a város ideális helyszíne lesz az intézménynek, hiszen nincs messze a fővárostól, a település pedig ezer szállal kötődik a vadászathoz.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Tömjén zsóti! Látom megártott a meleg!!! a zembereknek meg ti nem tetszetek, úgy hogy el lehet húzni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Nem a rezsicsökkentés nem tetszik, hanem a 40 adó amit fizettetnek velünk,hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek.
gabrella
Bár Semjénnek nem havi 400-at csökken - gondolom - hanem 40 ezret.
Csodapók
@bretagne: Azért nagy franc vagy! Elintézed, hogy sikerélményed legyen? :)
Csodapók
@bretagne: bretagne
@bretagne: Igazad van.
.
.
.
Én minden ilyesmit sikerélményként kezelek:
"@bretagne: Igazad van. "
Tootsy
Nem kell eluldoznie lovaglos zsotinak senkit sem innen (megint a multikat uldozi el, persze), mert a multik eleg okosak ahhoz, hogy elmenjenek maguktol, abban a pillanatban, amikor kezd elmenni a profitjuk, illetve vesztesegesek lesznek, mert nem tudjak tovabbharitani az adokat a fogyasztokra, amiket a fideSS bevezetett nekik,...

Szoval, zsoti is arnyekkal okloz, mint a vezir,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.