Az ember munkájának, munkával kapcsolatos emberi magatartásának értékelése a személyhez fűződő jogokat érinti, így a közösségi portálokon történő bírálat alkalmas lehet a jó hírnév sértésére, és az embert munkavállalásában, tehát személyiségi értékeinek a kifejtésében, személyiségének az érvényesítésében akadályozhatja – hívta fel a figyelmet a D. A. S. JogSzerviz szakértője.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
És mi van ha tudatosan hazudnak nekem?- az ítélet szerint csak a munkáját végezte, a szóvivő azt mondta amit előírtak neki- Szóval nekem nincs jogom a tisztességes tájékoztatáshoz mert ő a munkáját végzi.
Nem kritizálhatok egy vegyészmérnököt amikor az életemre tör a tudományos munkájával- hiszen csak a munkáját végzi és általában a kormánya felhatalmazásával.
Biztos sok ilyen jó törvény van amit törvényalkotók hoztak - tehát munkát végeztek - tehát nem lehet kritizálni.
Az én feladatom az hogy felhívjam a figyelmet a tévedésekre, hogy van másik út - vannak másképp gondolkodó tudósok és szakemberek is. Ez önkéntes munka - de munka.
A Tündik bündije
A jó hírnév megsértése eddig is jogsértő kategóriába tartozott akkor, ha a sértett fél magánvádas úton eljárás megindítását kérte, úgyhogy nem igazán értem, miért kell erre még inkább ráfeszülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.