A választások előtt nem sokkal csalóka utcakép fogadja a Magyarországra látogató idegent: főként Orbán Viktor kormányfő kihívóit látni a plakátokon, ám ha jobban megnézzük, valójában a miniszterelnök pártját...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...mindent nem visz, ...a demokráciát nem viszi el...és nem veszi el ...lesz baloldali--és szélső jobb az elkövetkező parlamentben...liberálisok--és zöldek szerencsétlenkedői nem lesznek ...hiszen nem működik a fából vaskarika ..és a Lehet más a politika...a politika egyféle képpen működik...kampány---jelölés-----szavazás fülkében-----összeszámolás----eredményhirdetés-----ünneplés ,pezsgőivás,gratulállás. ...és kinyilatkoztatni,hogy aki nem a kormánypártra szavazott azok ugyanolyan fontosak az országnak...mert ez az igazság.
silber13
A demokráciát nem viszi valóban, azt szétverte ő, meg a sleppje! Hogy ugyanolyan fontosak neki, akik nem rájuk, pontosabban nem rá szavaztak?? Persze, kell iskolázatlan kétkezi munkásoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.