Botjával támadt a Miskolc és Ózd között közlekedő menetrend szerinti autóbusz sofőrjére egy 72 éves férfi pénteken – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szombaton.

A tájékoztatás szerint az idős férfi járóbotjával többször megpróbálta vezetés közben megütni a sofőrt, mert az járművével az ő lakcíméhez közeli megállóban nem állt meg.

A 72 éves sajóivánkai lakost elfogták, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
És miért nem állt meg a megállóban, amikor az idős bottal járó ember a házához közeli megállóból is valószínűen nehezen tud haza menni ? Szerencsétlen kiszolgáltatottságában nem látott más megoldást. Mit tehetett volna helyesen? A busz vissza vitte volna?
Meine Ehre heisst Treue
@szöszmösz: Szerintem azért nem állt meg, mert abban a megállóban hivatalosan nincs megállása annak a járatnak.
intrepid
Némelyik vén marha azt gondolja, hogy verekedésre is használhatja a botját. Mi pedig egy baltanyél szállításához is szinte útvonalengedélyt kell hogy kérjünk. Engem egyszer próbált egy ilyen a botjával megtámadni, elvettem tőle, és átdobtam egy kerítésen. Érdekes, utána bot nélkül is tudott járni. Nagyon szüksége lehetett rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.