Fideszes villámcsődület előzte meg Mesterházy Attila és Braun Róbert, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltjének lakossági fórumát Monoron kedden.

Pogácsás Tibor, a város fideszes polgármestere rövid nyilatkozatában Mesterházy Attila, az MSZP elnökének monori látogatása kapcsán közölte, hogy várják a válaszokat a magyar politika legnagyobb botrányaira. Arra például, hogy hogyan dolgozhatott az MSZP elnökségében egy olyan politikus, mint Simon Gábor és meddig próbálja Mesterházy Attila elhitetni, hogy nem tudott Simon ügyleteiről semmit.

Pogácsás Tibor hozzátette: egy olyan politikai erő botránya ez, amely kormányzásra készül, ugyanakkor nem látja, nem érzi, hogy mi volt a háttérben. A polgármester hangsúlyozta, választ várnak arra, hogy vajon mennyi pénz van még elrejtve az MSZP székházában.

A polgármester felvetette azt is, hogy miért a főváros harmadik kerületének "egyik villasoráról kell jelöltet találnia a baloldalnak" Braun Róbert személyében Pest megye 10-es számú választókörzetébe.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A mutyi hamuban sült Pogácsás olyan, mint az öreg, frissítés nélküli PC: - egyre csak felejt és lassul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.