Szinte megszállták Soroksárt a rendőrök a hét végén, amikor újabb információk után kutattak a soroksári kocogó nő, Kardos Krisztina meggyilkolásának ügyében – tudta meg a Blikk.

A rendőrség hét hónapja indított hajtóvadászatot az elkövető ellen. "Annyira szeretném, ha végre elfognák a feleségem gyilkosát. Mindennap kétségek gyötörnek, hogy ki vagy kik ölték meg Krisztit" – mondta a Blikknek a történtek hallatán Kardos Lajos.

Az ORFK a lapnak azt mondta, folyamatos az adatgyűjtést az esettel kapcsolatban, mindenesetre a környékbeliek azt mondták, hónapok óta nem láttak ennyi rendőrt, mint a napokban. "Volt olyan ház, ahova be is csengettek, volt olyan, akit az utcán állítottak meg" – mondta egyikük, aki azt is hozzátette: a bicikliúton, ahol Krisztina holttestét megtalálták, azóta folyamatosan egyenruhások posztolnak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"...Annyira szeretném, ha végre elfognák a feleségem gyilkosát..." (?)
tavaszi
Van egy olyan érzésem,hogy a nyomozók ,majdnem bizonyosak a tettes kilétét illetően,csak arra várnak,hogy ---ahogy mondani szokták----hibázzon, és saját magát buktassa le. lélektanilag egyre elképesztőbb lehet a teherrel élni...és a hatóság erre játszik...és akik szóba jöhetnek azokat olyan megfigyelés alatt tartják ,hogy az órszágot biztos nem tudnák elhagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.