Tanúként hallgatja meg a bíróság Szili Katalint, Szekeres Imrét és Baja Ferencet, az MSZP három korábbi vezetőjét a Szabó Bálint ellen indított perben, és Szabó kész bemutatni a bizonyítékait, amely szerint Szili, Szekeres és Baja szivárogtatta ki az őszödi beszédet 2006-ban, írja hétfői számában a Magyar Nemzet.

Szabó tavaly állt elő azzal sztorival, hogy hangfelvétellel tudja bizonyítani, amint Szili, Szekeres és Baja a Bolíviában 2009-ben meggyilkolt Eduardo Rózsa-Flores lakásán beszélgetnek az őszödi beszéd nyilvánosságra hozásáról, azonban mindeddig nem mutatta be ezeket a felvételeket senkinek. Hétfőn azonban, ha a három egykori MSZP-s vezető nem mond igazat, akkor feljelenti őket hamis tanúzás miatt és a feljelentéshez csatolja a bizonyító hangfelvételt – mondta Szabó a Magyar Nemzetnek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
... " írja a Magyar Nemzet hétfői számában..."
Innen már nem is hír !!!
magyarbakancs
A három grácia volt a kiszivárogtató?
Politikai hullák mind.
postamester
... " írja a Magyar Nemzet hétfői számában..."
Innen már nem is hír !!!
Senara
A bíróságnak pont (!) most kell meghallgatni a kiszivárogtatókat . Hat nap és választhatunk megint ! Holnap lehozzák a mszp politikusok a saját fajtájukat elárulják a hatalomért . Igaz eddig ők profitáltak az Öszödi beszédből .
lópicigáspár
Tán megint lesz valami választás? Mert ez a beszéd pontosan e hó 6-án hangzott el! De nyóc éve!!!
Desischado
Nekem nagyon időzítettnek tűnik az ügy. Egyetértek, én is azt kérdezem, miért a választások előtt jöttek elő ezzel? Érdekes, mintha már láttam volna már ilyet!
kkalman
A vezír kiadta a parancsot. Cél, az ellenzék teljes megsemmisítése mellett az egypárt rendszer létrehozása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.