Riportban kelt ki az RTL Klub vezére a Financial Timesban a magyar reklámadóval kapcsolatban. Azt állítja, hogy a kormány célja egyértelműen az utolsó nagy független televízió társaság ellehetetlenítése.

Ennek ellenére az RTL-csoport nem tervezi, hogy eladja a magyarországi csatornáit és mindent megtesz az itteni érdekeltségeinek megvédéséért – mondta el a Financial Times kérdésére Dirk Gerkens.

Nem csak a média hangos

A magyar reklámadó körül nem csitulnak a kedélyek: Molnár Csaba, EP képviselő múlt héten írásbeli kérdéssel fordult az EB-hoz, kérte a testületet, hogy vizsgálja meg, összhangban áll-e a reklámadó az uniós előírásokkal.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aloe
nemes egyszerűséggel mondom: Le van sz@rva az RTL -vezííííííír. oszt jó napot! réges régen levettem a listáról a csatornát : NÉZHETETLEN!!
aloe
Az RTL folyamatosan becsapja a nézoket, én eddig kétszer probáltam filmet nézni azon a csatornán, mindkétszer reklámokkal szakitották meg, igy nem tudtam megézni amit szerettem volna...Ezzel megsértette az alapveto emberi jogaimat ! Irtam nekik tiltakozo levelet, nem is valszoltak...ennek a náci adónak fogalma sincs hogy mi a demokrácia !

a facéról hoztam kölcsön-egyetértek-
gyuszka
Jó oké most segítsünk neki? Toljuk le előre a gatyánkat?
perfekt
Szakítás a vége--avagy az intelligencia--nagyfokú-hiánya-mert beszélni lehet arról ami hiányzik ,és folyamatosan gyűlölettel a másikra mutogatni--ez olyan,mint mikor egy ember,saját magával beszélget, az is orvosi eset.Itt a kutya ugat a karaván halad---és a pénznek nincsen"szaga"!Legfurább az hogy M.CS-akkreditációs okmányán ,még meg sem száradt a ténta--máris kormolja hazánkat--egy számára kompetenciával nem is bíró témával.És hogy milyen buta mindkettő,az mutatja,hogy,"de jure",nem is találnak fogást egymáson--hiszen lehet,hogy még szerződést sem kötöttek.
m.macskosz
@aloe: Kaptál egy lájkot, emőke kovács! Vagy nem te vagy?
Ne is nézd az RTL Klubot, nem neked való!
Neked ott van az echo tévé!
m.macskosz
@gyuszka: "a magyar kormány ellen"
Te kormánytag vagy, gyuszka? Mert akkor jogos a felháborodásod!
De mire ez a királyi többes ? Csak nem te vagy Orbán Viktor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok