A két legnagyobb országos kereskedelmi televízió januártól fizetőssé tenné tartalmait – írja a Napi Gazdaság. A döntés azt jelentené, hogy az RTL Klub és a TV2 pénzt kérne a kábeltévé-szolgáltatóktól tartalma terjesztésért. Az összeg havonta háztartásonként háromszáz forint körül mozogna, amit a kábelszolgáltatók túlzottnak tartanak. A kormány közben éppen annak lehetőségét vizsgálja, hogy a műsorszolgáltatóknak a digitális átállás után, a jövő év elejétől se kelljen fizetniük a két országos televízió tartalmaiért. A TV2 arról tájékoztatta a Napi Gazdaságot, hogy január 1-jétől kér díjat a műsorterjesztésért, a csatorna az általános szerződési keretfeltételeket december 1-jéig megjelenteti, arról jelenleg is tárgyalnak a terjesztői piac szereplőivel, az ÁSZF a visszajelzések alapján módosul. 2015-től az RTL Klub – az összes többi csatornához hasonlóan – szintén programdíjat kér műsoráért. A cég tárgyalásairól többet nem árult el, azok üzleti titkok.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na tessék! Csak a fogyasztóval lesz megfizettetve a reklámadó!!
(Ja! ma láttam egy szép kormányzati kék plakátot. "Elszámoltatjuk a bankokat" volt rajta!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1szomjas
@Mobil123: Üdv a fedélzeten ! De ne csak kíváncsi legyél ! ( Bocs ! Ez se parancs, csak javaslat...) A jelenlegi kormány-fanokkal nincs mit tenni, láthattuk az idei választásokon, őket még a 2010 óta történtek se józanították ki, annyira vakok és/vagy elvakultak... Neked is csak azt tudom ajánlani, mint bárki másnak, akik nem szimpatizálnak a Nemzetmegvezető Viktátornak és csapatának a nemzetet bomlasztó, Magyarországot romboló, viktátor-demokráciát építő tevékenységével : Lehetőségeid szerint fordíts energiát a közönyös, elfásult emberek szemének felnyitására ! Más út nincs...
Mobil123
@1szomjas: Talán nem is fásult emberek vannak jobbára hanem lusta , nem törödöm emberek.:-((
1szomjas
@Mobil123: Ha változást akarunk, minnél több embert fel kell rázni ! Ha kell a közömbösségéből, ha kell, a lustaságából ! Meg kell találni az utat hozzájuk ! Meg kell találni az érveket, ami megmozdítja őket ! Ha nekünk nincsenek érveink, akkor mit akarhatunk ?
Mobil123
@1szomjas: Addig amíg olyan ellenzék van akik képtelenek összetartani és csak egymást tudják gallyazni , amíg náluk is csak a versengés, a hatalom megszerzése lebeg a szemük előtt addig nem lehet az embereket kizökkenteni a fásultságból, a közömbösségből. A nincstelenség , a mindennapokon küzdelme nem teszi lehetővé az embereknek azt hogy holmi politikusokkal foglalkozzanak, pláne ha azt látják hogy a parlamentben a képviselők vagyonokat vesznek fel, azt csinálnak amit akarnak, visszamenőleg törvényeket hoznak, beleütik az orrukat magánszerződésekbe, megszabják lassan hogy ki mikor kivel …… amíg ők mint az üregi nyulak, (és ezt értem a setét vezírre is!!) . És lehetne ezt sorolni .
Számomra az elfogadható az lenne ha nem politikusok vezetnék az országot hanem olyan tudású emberek akik szakmailag néznék a dolgokat , akik képesek az embereket is nézni és az ország érdekeit is . de ez sajnos sokkal bonyolultabb kivitelezni . Még egy – két év és belefulladunk abba amit a „hatalom” akit Mi ültettünk oda tesz velünk és az országgal.
1szomjas
@Mobil123: A diagnózisod helyes , de azt nem gondolhatod, hogy feltartott kézzel csak várjunk a csodára ! Ráadásul a jelek azt mutatják, ettől még rosszabb várható... Igaz, jelen helyzetben nem könnyű lépni, de teljesen még nem reménytelen ! Muníció van, csak megfelelően használni kell !
Mobil123
@1szomjas: Remélem van muníció , de nem igen látok helyesen felhasználót. Addig meg amíg olyan alakok támogatják a jelen hatalmat mint pl. "aloe" kommentelő "társunk" aki alpári valaki!
Sajnos nagyon sok hozzá hasonló ember támogatja a jelen hatalmat akik nem látnak az orruknál tovább. Én a magam részéről a gyerekeink miatt is remélem hogy lesznek akik felmérik a helyzetet és észbe kapnak hogy nagyon rossz irányba halad az ország. lassan Észak-Korea nyitottsága a külvilág felé magasabb szinten fog állni mint a miénk.
Lesz bajunk a 2015-től legkésőbb nem kicsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.