A NAV "korrupt vezetőinek lemondását" és a NAV független átvilágítását, a korrupcióval szembeni zéró toleranciát követeltek tüntetők csütörtök este Budapesten, a Vértanúk tere és a Kossuth Lajos tér találkozásánál.

Az "1000 milliárdan a tisztességes adózásért" elnevezésű facebook-csoport által "A mi országunk! A mi pénzünk" címmel szervezett demonstráció résztvevői emellett azért is demonstráltak, hogy az állam tartsa tiszteletben a magántulajdonhoz való jogot és "ne nyúljon" a magánnyugdíj megtakarításokhoz.

Ismét Vida Ildikó lemondását követelik

Somló Eszter, a Népharag csoport képviseletében arról beszélt, hogy továbbra sem vizsgálták át a NAV-ot, és "korrupt" vezetők kezelik az adófizetők pénzét. Kijelentette, eljöhet az az idő, amikor a polgári engedetlenség eszközéhez kell nyúlni.

Ismét Vida Ildikó lemondását követelik Vágó Gábor, volt LMP-s képviselő "A mi országunk! A mi pénzünk!" címmel szervezett demonstráción

A tüntetők a beszéd után a Nádor utcán keresztül elindultak a budai Vár felé. Azzal indokolták úticéljukat, hogy a Miniszterelnökség a várba akar költözni. Amikor a tömeg vége elhagyta a Vértanúk terét, az eleje a Steindl Imre utcánál járt. A demonstrálók a "Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok" feliratú magyar zászló mögött vonulnak.

Ismét Vida Ildikó lemondását követelik Az MTI által kiadott fotó szerint voltak idős, álmos és zavaros tekintetű tüntetők is. Az okos tekintetű fiatal demonstrálók ezen a képen éppen nem látszanak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyeneskifli
Addig amíg nem lesz polgári engedetlenség,lepereg minden róluk mint víz a fóliáról.
narancsbirka
Az már kevés lesz! Vágó Gábor sem tudja már, hogy mit kellene csinálni.
Megélhetési politikus mind! Börtönbe az összes faszkalapot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.