Rendelettervezetet készítettek az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi) a külföldi gyógykezelés szabályainak módosítására - írta a Magyar Nemzet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Újabb pont ahol abba üti a kontár elkurmány az orrát amihez semmi köze, ha valakinek van rá pénze miért ne kezeltethetné magát, vagy családtagját, ismerősét külföldön???
NEM HISZIK EZEK A BAROM FÜTYISZEK, HOGY ÁSSÁK KEMÉNYEN A SAJÁT SÍRJUKAT, AZÉRT MERT ANNYIRA BARMOK, HOGY NEM ÉR EL TUDATUKIG A TÉNY!!!
Nyuszicsibe
@papa.49: viktorba itthon is kár a gyógyszer,nemhogy Grazban !!
papa.49
Én tudnám a kezelésének módját, reggel éhgyomorra jól elverni bottal, csak a fejét hogy ne sántuljon, délben kicsit nyújtani a muksó, hogy végre embernyi nagyságú legyen, este meg megkergetni jó harapós kutyákkal, hogy könnyű legyen a testmozgástól az álma, ez lehetne a napirendje, kaja meg ha marad, akkor kap ha nem akkor úgy járt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.