Kisbéren, egy indulásra váró autóbuszon a rendőrség elfogta a 33 éves E. Krisztiánt, aki szombaton Tatabányán lőfegyverrel három embert megsebesített.

A hírről először egy szemtanú számolt be, ezt később a megyei rendőr-főkapitányság a hírt megerősítette, tájékoztatásuk szerint a férfit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják.

A lövöldözés az M1-es autópálya Tatabánya-Újvárosi lehajtójánál lévő gyorsétterem közelében történt. A bűncselekmény után három férfit könnyű sérülésekkel vittek a Szent Borbála Kórházba – mondta el szombaton Onódi Lívia, a mentőszolgálat regionális igazgatója az MTI érdeklődésére.

Az elkövető a lövések leadása után személygépkocsiját hátrahagyva, gyalogosan elmenekült a helyszínről, a rendőrség ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel elfogása érdekében.

A Kemma.hu arról számolt be, hogy megjelentek a helyszínen a Terrorelhárító Központ emberei is, szemtanúk pedig elmondták, hogy egy szlovák rendszámú, metálszürke Audival érkeztek azok, akikre rálőtt a férfi.

Az Index egyik olvasója azt írta: "Első körben két rendőr az utcánk két szélén vizslatva gyalogolt, keresgélt valamit (a kutyáim éktelen ugatása után csekkoltam őket). Aztán jött egy rendőrségi Ford Transit is, szintén lassan. Kb. 10 pereccel később már szirénázós, villogós áthaladás Vértesszőlős főútján, Tata felé, több jármű is."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.