Az Együtt – A Korszakváltók Pártja szerint vasárnap este Kész Zoltán és az igazság győzött Veszprémben és környékén. Ezt írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a párt elnöke, aki gratulált a független képviselőjelöltnek az időközi választás megnyeréséhez.

Szigetvári Viktor közölte: büszkék rá, hogy aktívan támogathatták Kész Zoltán képviselő-jelöltségét, és hogy aktivistáikkal, illetve szimpatizánsaikkal kivették a részüket a kampányából.

Szerinte az elmúlt hetek megmutatták, hogy a kampány "ismét a legrosszabbat hozta ki a Fideszből és az általuk irányított, adófizetői pénzből fenntartott médiából. A hazug vádak és a köztelevízió aktív ellenkampánya ellenére ma győzött az igazság" – vélekedett.

Arra is kitért: Kész Zoltán győzelme visszaadja sokak reményét, hogy Magyarországon lehet politikát építeni az egyenes beszédre és a becsületes politizálásra. "Szemben a Fidesz által sugalltakkal", a politika nem a fizetett aktivisták háborújáról, a közpénzen és lopott pénzen terjesztett becstelenségekről és a választók ipari méretű megtévesztéséről szól, hanem arról, hogy hogyan lehet nyugalomban, gyarapodásban és békében élni – tette hozzá.

Az Együtt nevében végül felszólította a Fideszt és az "őket segítő államgépezetet", hogy semmilyen jogi trükközéssel ne tegyenek kísérletet a választói akarat megváltoztatására, elvitatására.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Linna
Azt is megtanultad drága fiam, Viktor, hogy a pokolig még elég sok buktató vezet lefelé? Mert Te tuti, hogy oda jutsz! Ennyi emberiség, sőt, saját néped ellen elkövetett bűnt még az atyaúristen sem fog megbocsátani. De mi szegények, hazugságokkal tönkretettek, biztos, hogy nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.