Rángat, lökdös, köp is: olvasóink beszámolói szerint nem mindig áll meg a szitkozódásnál a négyeshatos ordibálója. A rendőrök szerint még nem jelentette fel senki. Tippeket adunk ellene.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@papa.49: igen de itt elkerülhetetlen nem tud a közben élni és élni hagyni másokat ez más olvasd el miket csinál szegény elmés
papa.49
@picike: Olvastam de szerintem nem a szemlesütve szűzlány módra a megoldás, az ilyen egyedek tulajdonképp gyávák csak azokkal erősködnek akin látják hogy fél, mindegy férfi, vagy nő jól pofán veri, vagy esetleg kissé összekócolja a tojásait, mindjárt elszáll a pali ,,bátorsága,, a lényeg NEM KELL MUTATNI HOGY FÉLSZ!!!
picike
@papa.49: én nem pofozok nem arra van beállitásom a kezem tiszta kell maradjon röviden az ilyen szenytől
papa.49
@picike: A számodra meg a kezed is tiszta marad a lábemelés derékmagasságig a célra vezető...
verum
@papa.49: - Füttyös Gyuri volt. És az teljesen más eset, mert ő soha senkivel nem volt agresszív. A kétforintost meg sokan szívesen adták neki, ennyi öröme hadd legyen. Beteg ember volt, nem erőszakos kéregető.
Egy agresszív beteg ember teljesen másként reagál. Az agresszivitás valóban feltüzeli és nagyobb bajt csinál. Ez nem félelem kérdése.
www.youtube.com/watch?v=CT28mVBf5Q8
iteo
@Anna Mária: És ha olyan fajta bolond akinek "hangok szólnak a fejében" meg a szomszédok "sugározzák"? Az neked megy ha látja hogy szuggerálod egy teljesen természetellenes kéztartással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.