Varga Mihály az RTL, közelebbről Baló György vendége volt hétfőn. A nemzetgazdasági miniszterrel a költségvetésről, valamint az oktatásról és egészségügyről is beszélgettek.

Például mondott olyat is az iskolákról, hogy a pedagógusok bérek általában nő, ő maga pedig még nem jutott olyan információ birtokába, hogy egy iskolában vagy papírra, vagy krétára ne lett volna pénz.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ewing
Odáig nem jut el az információ! Misi, vazze! Fénymásolópapír sincs + rajzlap se + WC papír se + szappan se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Mézike: Kösz Mézi, de hidd el, nem kell megvédened ettől a némbertől. Te még arra is emlékszel, hogy csak ismerem Lázárt, mert van közöttünk 30 km? Jó a memóriád nagyon:-)
szandokan
@Anna Mária: Mézike jól ismer engem már régóta, rajtad meg simám átlát, mert röntgenszemei vannak:-)
Mézike
@kata53: Azt te csak hiszed! Már azért is hálapénz kell...
Ez csak vicc volt.:-)
Mézike
@szandokan: Én nem védtelek, arra ott vagy te magad.
Csak arra hívtam fel eszement @Anna Mária: figyelmét, nem kell ahhoz hazudni, hogy legyen valaki. Na persze ha kisebbségi komplexusa van akkor menjen dokihoz.
Nincsenek röntgen szemeim, csak egyszer aztat mondta nekem a fent említett nőszemély hogy én nem vagyok elég olvasott, és nincs egy épkézláb mondatom... na innen gondoltam valami hibája lehet. Ez mindenkinek nekimegy.
kukac50
A süket nem hall, a vak meg nem lát,Varga süket is vak is, hozzá nem jutnak el olyan információk amit nem akarnak orvosolni, pénzt adni rá,inkább nem hallják meg a Nép szavát,a Magyar népre gondoltam nem az újságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.