Jelentősek a bérekben a különbségek a főváros és a vidék között, 2014 végén Budapest és Borsod átlagjövedelme között 68 százalék volt a különbség, 2008 előtt ez az arány 33 százalék volt, ebből is látszik, hogy a vidék nagyon leszakadt – ezt Kiss Ambrus mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ma korra reggel kellett egy leletért átmennem a szomszéd városba. A busz megállóban ismerősökkel beszélgetve olyat mondott ép egy munkát kereső, hogy azt hittem rosszul hallok. Már nem csak az önkormányzatok és erdészetek, hanem már egyes KFT is közmunkást alkalmaz. Mit gondoltok kihez fűződik a KFT? Egy fideszes képviselőhöz.
magyarbakancs
A jövedelem különbség mindig megvolt a Főváros és a Vidék között.
Vidéken sajnos palira veszik az embereket.
nem igen akarnak fizetni a vállalkozok,cégek,
esdi
A vidéki szétszórt lakosság erőtlen. Felesleges foglalkozni velük. A hatalomra teljesen veszélytelenek. Tartsanak kecskét, úgy már jól fognak élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.