A Miniszterelnökséget vezető miniszter hétvégén négy településen is kampányolt, a migránsok mellett pedig az is előkerült, hogy hatszáz év alatt a romák problémáit sem sikerült megoldani, az emberek pedig nem szívesen fogadnak be idegeneket, még nyolcgyerekes roma családokat sem.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Már másodszorra rasszistázta le a Magyar Nemzet újságíróját Lázár János azért, mert Farkas Flórián miniszterelnöki biztos ügyeivel kapcsolatban kérdezte. Lapunk munkatársa arra volt kíváncsi a tegnapi kormányinfón, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kellene-e Farkas Flóriánnak azt a pluszpénzt visszafizetnie, amit az európai ügyek bizottságának tagjaként kapott a parlamentben. A testületből ugyanis azért zárták ki néhány napja, mert az elmúlt két évben gyakorlatilag nem járt be az ülésekre.

Rohadt rasszista újságíró, miket merészelsz kérdezni mikor a Flórika a miniszteretlnök
személyes védettségét élvezi ...
Mégis mit képzel a baom újságíró, mert itt van minnyá a Simoon büntetőpere
akit százmilliós nagyságrendű költségvetési csalással vádolnak, a Flórika sok milliárdos
" biznice " nem téma, vagyis téma, rasszista téma ...
hogy rajzolna körbe benneteket a rendőr !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.