Pedig van, aki csak az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc közti pénzügyi kapcsolatot akarja felderíteni. A Fidesz hét éves kormányzása alatt a tényfeltáró újságírók munkája évről évre csak nehezedett. Nem elég, hogy a közérdekű adatnak számító dokumentumokért van, hogy milliós összeget kérnek el a kormányközeli szervezetek és cégek, de sokszor egyszerűen nem válaszolnak az újságírók kérdéseire, és különösebb következménye sem mindig van annak, ha valaki lebuktatnak. Cserébe van olyan újságíró, akinek lehallgatják a mobilját. A Transparency International kerekasztal-beszélgetést szervezett a Bánkitó Fesztiválon, ahol tényfeltáró újságírók meséltek a munkájukkal járó nehézségekről.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A diktatórikus hatalom nem tűri, hogy a viselt dolgai napvilágra kerüljenek, ez a diktatúrák alaptörvénye...
Az újságírók akik erre adják a fejüket, minden elismerést megérdemelnek, mert sok fizikai, és morális megalázást kell elviselniük a hatalom részéről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.