Egy kerepesi képviselő csapata próbált rá a visszautasítás után egy narancsos emailcímről, és úgy már érkezett is a megoldás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Független? Na ez olyan, mint a meleg! Az a buzi alternatív neve!
tudode
Akinek alacsony a vérnyomása háttér zajnak tanulságos meghallgatni a civil nemi váladék bandája alakulása történetét.
.
--- Civil technikák. Fidesz (teljes film)
.
www.youtube.com/watch?v=72qmZffawwU
.
""""A Fiatal Demokraták Szövetsége megalakulásának krónikája. A film fél éven át követi néhány fiatalembernek az útját, akiknek kezdeményezésébõl létrejött a Fiatal Demokraták Szövetsége, a magyar ifjúság új, a kommunista párttól független politikai szervezete. Szereplők: Orbán Viktor, Fodor Gábor, Kövér László, Szájer József, Molnár Péter, Deutsch Tamás.""
.
Tragédia volt már akkor az észjárása, a jogász tanulmányai keverve a csib-észséggel, a szélhámossággal!!!
qxy
Azért, szánalom ez az ellenzék ha ennyit eltűr, és enged orbánnak.Nincs egy olyan ember esetleg egy sem aki netán asztalra csapna és tenne is valamit? Most nem arra gondolok hogy ki áll és előadást tart, az szart sem ér de azt ők is tudják és mégis teszik? Ez egy nagy rakás szar . Nem ellenzék. Ott játsza ki orbán őket ahol csak akarja. Tudjátok mint a papír kutyába. Ott hajtok rajtad pinát ahol akarok és megbaszlak.Na. ez emberek nem ellenzék . Ez egy rakás szerencsétlen balfasz. akinek a leeső morzsából igen igen csak jól élnek.Most ne tessék rám haragudni, hanem marokra fogni a segged és tenni. Nem csetelni, meg megosztani, hanem tenni. Haza menjek, meg mutassam mi az . Egyszer meg tettem már. A gallérjánál fogva vittem ki a tisztelt képviselőt a teremből amikor meg a biztonsági őr rám szólt, hozzá vágtam a szemetet. Vidd el innen mert te is repülsz vele.amikor meg fel akarta emelni a hangját a rend védelmére kiküldött agyag galamb, a szemébe néztem és az arcába kiabáltam keményen.- Szerinted ki fizet téged hogy rend legyen. tünés. Szerintem egy hétig agyalt azon hogy basszus. most akkor meg szopattak vagy igaza volt a faszinak. De ezeket a dolgokat az ellenzék úgy sem érti Tessék. fél éve, mondtam, hogy a fidesz plakátokat le kell szaggatni, a beszédeket szavazni kell. Esélyt sem szabadna hagyni a létezésükre. Mit tett az ellenzék, ? Lófaszt. Mit tett a fidesz, . Igen. azt amit írtam. Igaza van a fidesznek? Kurvára. Miért is? Mert az ilyen ellenzék meg is érdemli. aki ennyit nem tud kiharcolni még a szavazatok meg szerzésére sem. nem hogy egy ország irányítása? Nem tudom tudják e melyik országról van szó? Mit is tett az ellenzék eddig. , Most nem azokról van szó amit épített meg átadott. hanem hogy legyőzze orbánt? Semmit. Csak azt hogy az embereket hergeli hogy hátha valamelyik balfasz el indít valamit és azt mondjuk mi tettük? Nyugodtan el lehet gondolkodni tisztelt politikusok . Igen igazam van. Most ez nem azokhoz szol akit meggyőztek a politikusok hanem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.