qxy

Elfogták a kaposvári gyermekotthonban történt bántalmazás másik gyanúsítottját – felkavaró videó
súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz? Vagyis a videót nem látták a rend őrei, vagy ennyire pöcsök hogy ezt is ki kell nyomozni?
A pápa szerint a nők elleni erőszak olyan, mint az istenkáromlás
Szeretnék beszélni a pápával. Meg kérdezném tőle,.- és azok a papok akik a fiatal gyermekeket cseszegetik és ön tudja és mégsem tesz ellene semmit? Ön mennyi gyereket becstelenített meg és gyónta meg tíz percre rá?
Független jelöltnek nem volt már szabad plakáthely, fideszesnek azonnal lett
Azért, szánalom ez az ellenzék ha ennyit eltűr, és enged orbánnak.Nincs egy olyan ember esetleg egy sem aki netán asztalra csapna és tenne is valamit? Most nem arra gondolok hogy ki áll és előadást tart, az szart sem ér de azt ők is tudják és mégis teszik? Ez egy nagy rakás szar . Nem ellenzék. Ott játsza ki orbán őket ahol csak akarja. Tudjátok mint a papír kutyába. Ott hajtok rajtad pinát ahol akarok és megbaszlak.Na. ez emberek nem ellenzék . Ez egy rakás szerencsétlen balfasz. akinek a leeső morzsából igen igen csak jól élnek.Most ne tessék rám haragudni, hanem marokra fogni a segged és tenni. Nem csetelni, meg megosztani, hanem tenni. Haza menjek, meg mutassam mi az . Egyszer meg tettem már. A gallérjánál fogva vittem ki a tisztelt képviselőt a teremből amikor meg a biztonsági őr rám szólt, hozzá vágtam a szemetet. Vidd el innen mert te is repülsz vele.amikor meg fel akarta emelni a hangját a rend védelmére kiküldött agyag galamb, a szemébe néztem és az arcába kiabáltam keményen.- Szerinted ki fizet téged hogy rend legyen. tünés. Szerintem egy hétig agyalt azon hogy basszus. most akkor meg szopattak vagy igaza volt a faszinak. De ezeket a dolgokat az ellenzék úgy sem érti Tessék. fél éve, mondtam, hogy a fidesz plakátokat le kell szaggatni, a beszédeket szavazni kell. Esélyt sem szabadna hagyni a létezésükre. Mit tett az ellenzék, ? Lófaszt. Mit tett a fidesz, . Igen. azt amit írtam. Igaza van a fidesznek? Kurvára. Miért is? Mert az ilyen ellenzék meg is érdemli. aki ennyit nem tud kiharcolni még a szavazatok meg szerzésére sem. nem hogy egy ország irányítása? Nem tudom tudják e melyik országról van szó? Mit is tett az ellenzék eddig. , Most nem azokról van szó amit épített meg átadott. hanem hogy legyőzze orbánt? Semmit. Csak azt hogy az embereket hergeli hogy hátha valamelyik balfasz el indít valamit és azt mondjuk mi tettük? Nyugodtan el lehet gondolkodni tisztelt politikusok . Igen igazam van. Most ez nem azokhoz szol akit meggyőztek a politikusok hanem...
Lezuhant egy második világháborús repülőgép Connecticutban
Hírtelen a címre a válasz.- Azta. hát mennyit tankolhatott ha eddig fent volt a levegőbe. Ez se semmi.
Magyar NB I.: Ezt az ordító ziccert hogy lehetett kihagyni?
Egy példa és valós.
Van egy gyerek jól focizik, de??? nincs hátszele.
Puskás akadémia tagja
A gyerek élete a foci . Mi van?.- Nem engedik focizni, kispados, mert ,?? "
Te most nem focizhatsz, mert nagyon tudsz és hagyni kell azokat is akik nem tudnak.
Mert ugye oda megy a fideszes apuka, na meg " támogató is" a te pénzedből és ő ki is adja a parancsot hogy mert igenis az ő hülye gyereke nagyon ügyes focista legyen és kurva sokat keressen.
Ez a szerencsétlen gyerek meg ott ül a kispadon év ezredek óta, igaz ezért is jó fizetést kap, sőtt, ha meccs van és ugye akkor sem focizik de jár neki a plusz .
Tele lett a töke a gyereknek és át ment egy másik csapathoz ahol azt ígérték neki hogy focizhat is. Na? mit tett az akadémia? Nem hiszitek el. Nem kevés pénzért vissza vásárolta a gyereket ja, azt is a te pénzedből és a szerződés szerint nem mehet át másik csapatba csak akkor ha az akadémia adja el. vagyis rabszolga lett Vissza vásárolta és ma is ott ül a kispadon. Miért? " CSAK"
Orbán: egy magyar nem "levakarni" akarja magyarságát, hanem élete legfontosabb pillanatának tartja
Jó a cím. és erre a válasz - és büszkén kihúzhatjuk magunkat hogy ,.- Igen és a miniszterünk el zavarja a népét kiűzi és mi meg nem teszünk semmit. mert ???
Beláthatatlan következményei lehetnek egy újabb migránsáradatnak
Ja. itt a választások ideje és érdemes be oltani az embereket a vak hangyákat hogy ne érje váratlanul őket ha a kormány a TEK közreműködésével megállítanak egy nem létező migráncs csapatot és ezzel az ország jólétét mentették meg. Ezek után meg a sok vak hangya egyenest orbán seggékez fut hogy lécci csak egy nyalást mester." Taniccs more mester tanííccs"
Mihalik Enikő leült az egyik oroszlán elé a Lánchíd lábánál
Basszus . valóba leült? Nem hiszem el. Valóba meg tette és leült? aztakurvaszarokbele. Nem fér a fejembe és leült. Kérdezném a cikk íróját. Anyu?? jól van? meg a tesód? Mert biztos van tesód. Egyedül ekkora balfasz nem lehecc bazzeg.
Orbán szerint ez a magyarok küldetése
Keresztény Értelmiségiek Szövetség??? Mi a fasz??? Nem értem mi köze orbánnak a magyarokhoz? Semmi köze hozzá. Gondolom kik lehetnek ott ha orbánnak a hülye ördögbütyök fia már azt is hiszi hogy nagyobb hatalma van mint Jézusnak , akkor kurva nagy eszű banda lehet ebbe a csopiba nem?
Nézőpont: Több mint 3 millióan támogatják a Fidesz–KDNP-t
@Eladott Ország: Tudod hogy van ez fideszékmél. Kint vannak a meccsen 500 néző és a fidesz felmérés szerint telt ház volt.és ezt Polg garantálja is hogy ez a hazugság igaz is.
Nézőpont: Több mint 3 millióan támogatják a Fidesz–KDNP-t
@Borsodi: Na ez az . duma van. de , az kevés. Nem a fidesszel kellene baszkódni. hanem a polt Petivel a slepjével a törvénnyel. Mert ha az kifingik, akkor baszhatja a fidesz a jogait. Nem lesz neki más mint egérút. Vagyis, amíg ezek a törvények és jogok vannak addig a fidesz az úr. Leváltani, tüntetni sztrájkolni az semmit nem ér. Oda menni, kirángatni, vagy , nem ide hívni az EU felügyeletet hanem, érte menni elhozni és meg mutatni bizonyítani adatokkal a dolgokat. ha ez meg van. Mehet a levesbe Polt és a fidesz szava semmit nem ér. nincs aki védje. De viszont ez bizony az ellenzék is tudja . Nem teszi meg a lépéseket. Miért, Mert akkor tényleges elszámoltatás lenne és bizony hogy nekik is el kellene számolni. Vagyis, Elég csak ugatni a parlamentbe fel baszni a polgárokat és azok hadd basztassák egymást. Mert ez megy.
Nézőpont: Több mint 3 millióan támogatják a Fidesz–KDNP-t
@Borsodi: Leváltani, nem lehet. csak ha elzavarjátok.ahhoz meg olyan ellenzék kellene az meg nincs. Megoldás, Kilőni. oda állni a többi fasz elé és megkérdezni tőlük. .-
Uraim? Ki akar miniszter lenni? Sajnos ezzel a szeméttel így jártunk és ez lett a vége. Az hogy a következő hogy végzi, az csak rajta múlik. Szerinted lenne jelentkező aki miniszter szeretne lenni, ?
Minden politikus, ,rokon barát, vagyonát államosítani és posztján hagyni. bér lakás és minimálbér.
Folytathatja a munkáját . DE... 10% csökkenés a bejövő pénz forgalomban az 10 év börtönnel jár. és onnan járhat ki dolgozni ugyanezt.a minimálbér 2,5 % ért. Választhat.A jog és törvény teljes leváltása és szintén vagyon elkobzás. De ezt ki tenné meg? a magyar? az erre képtelen.
Nézőpont: Több mint 3 millióan támogatják a Fidesz–KDNP-t
Nyugodjon le mindenki. A fidesz fog győzni. Miért?
Csak gondoljatok bele a sok aljas féreg mennyi pénzt is síbóltak el? Kurva sokat. Na szerintetek hagynák hogy ez a nehezen összelopott pénzt csak úgy el bukják? Ugye nem. Na meg az ellenzék is nagyon jól tudja hogy a pénz vissza szerzésével meg lehetne fingatni a fideszt. De nem teszi meg az ellenzék. Miért, Mert nekik is kurva sok van és ők sem dolgoztak meg érte és ha elkezdenék kavarni a szart netán valaki beolvasa nekik is hogy akkor ti is tegyétek le az asztalra. Ezért, inkább hagyja az ellenzék is mert egy aljas társaság az is.
Magyarországra jönne az OLAF vezetője a korrupciós ügyek miatt, Polt Péterrel is elbeszélgetne
Ha lehetne kérni. Én is szeretnék ott lenni a beszélgetésen. Állítom mindent bevall Polt Péter. " Kezeskedem"
Halálra gázolták L.L. Junior kisfiát Zuglóban
Nem tudhatjuk pontosan miért szaladt ki ugye? akkor meg kár feszegetni. Nyugodjon békében és kész.
Miért vesszük drágábban az amerikai rakétákat, mint mások?
Na el mondom. pld.
100 forint egy rakéta.
akkor előadom, hogy háromszáz és te hagyod, mert hozzá teszem hogy nyugi mááááá. csak száz. de a maradék kétszáz az a mienk.
Kövér László: Aggasztó az emberi intelligencia csökkenése
Sajnos igen . nézd csak meg a fidesz embereinek az önéletrajzát De csak nézd. Mert nem hiszem hogy " tucc olvasni" Na meg gondolom ezt otthon mondták neked mielőtt el jöttél otthonról ugye?
Ön is jelentkezhet Lázár János beszélgetős műsorába, amelyben egy Ladában furikázza a vendégeit – videó
Ja. Tudjátok mint az " Önök kérték az átkosba. .- Csak fidesz nyaloncok ülhetnek be akiknek szaros a nyelve Vagy ha független de fideszes.Anyátok picsája az. Be ülnék a kocsijába ki is tekerném a nyakát ha hazudni merne amit kérdezek. Pedig lenne egy pár kérdésem
A Fidesz nélkül döntenek a leendő bizottsági elnökről
Na azért nem úgy van az kérem. Igenis orbán majd el mondja hogy miért nem volt ott. A végén kiderül hogy ő hívta össze az egészet, Kiosztotta az ukászt és ott hagyta őket hogy közöljék a többiekkel.
Mert sok nyalonc szerint, az Eu is orbánnak köszönheti hogy Muttit leváltották. Mert igenis ezt egyedül" álajneee" orbán csinálta.
Nagy Blanka: Feljelentették a szüleimet
@Macskaszem: Sajnos nem kell nekik elkülőníteni mert minden fillér az övék és az első rendű cél az ellenfél lejáratása minden eszközzel.
Szorcsik Viki félmeztelenül mutatta meg tangás fenekét
@maci0427: Tudod 71 óta FKK Szerinted nem láttam ennél jobbat? nem dugtam ennél jobbat? Táncos voltam, bejártam Európát. Minden évben egy hónapot töltök a tenger parton. Hidd el. Nekem ez nem egy nagy durranás. Na meg,mivel foglalkozom? Az emberek tulajdonságával és hidd el. meg néztem az arcát is.
Szorcsik Viki félmeztelenül mutatta meg tangás fenekét
hát elég löttyedt segge van. ti nem szoktátok látni amikor a de csinos? de lapos segge van. ás ekkor mintha meg hallaná, bele rázza magát a naciba. fel húzza feszesre és láss csodát. azta. de kerek segge van.
Nagy Blanka: Feljelentették a szüleimet
Nem is biztos hogy igaz a hír. ha igaz akkor a fidesz tette. ha nem akkor meg nem kell vele foglalkozni. Amúgy meg nem hagynám annyiba. nem értek egyet papával. azért tart itt az ország mert " Hagyd rá nem éri meg" és ebből van a sok. Végére járni és meg fingatni a mocskokat Sajnos a kormány meg teheti hogy mindent fel használhat az ellenségei ellen.
408 milliárd forintot számolna el a kormány határvédelmi költségként
Igen, kell is oda annyi pénz. Mert kurvára sokan akarnak át lógni sor áll a végén. Ez azért van, mert olyan mint a választási pénz. Ott sem kell el mondani miért ennyi, és kinek ennyi. Mehet amennyi csak kell. " mert kell. " Azt hogy valójába mire költi azt a kutya nem kérdezi és a kutyát sem érdekli. Na meg nem kell elszámolni ténylegesen.
Majka találta ki a TV2 új vetélkedőjét
@terlasz: Én nem azt írtam hogy Győzinek jó hangja van. Azt írtam, hogy a studió munkálatok után. Nem mindegy. Na meg igen, Majka el boldogúl jól a színpadon . Igen. Ott a füles és súgnak neki. Tudom, van azért szókincse, de egy lexikális vetélkedőn a füles nélkűl beszarna. Vagy, Mint a rendőr amikor barkóbázni hívják be és mivel a rend őre, előre szólnak neki hogy a pingvint kell kitalálni.
Tárgy?
.- Nem.
Élőlény?
.- Igen.
Akkor nem lehet más csak pingvin.
Voltam egy olyan rendezvényen ahol ő is ott volt. a saját szókincse és beszólásai nem igen tetszett senkinek és nem egyszer oda is mondta halkan.- " akkor szopjatok le" de mivel egy felkapott " sikeres" ezt el is nézik neki. De nem egy helyről kivágták mint a korpába szaró macskát
Majka találta ki a TV2 új vetélkedőjét
@terlasz: Tudod, ez úgy lehetséges, hogy , itt a példa. Nem ismerjük ugye egymást. Én zenész vagyok, meg van minden technikám. el küldök neked egy szöveget. te a te hangodon elénekeled. Ha tudsz énekelni ha nem. és a technika ördöge, segít olyan hangot varázsolok neked hogy Majkát kenterbe vered. Ha van pénz, , Van szponzor Ha van szponzor van hírnév. Lásd Győziket. Olvasni se tud.de amikor a színpadra lép, a hangja csodálatos.
Elnémul az ország legrégebbi kereskedelmi rádiója, mert a Médiatanács inkább szabadságra ment a kérelem elbírálása helyett
@Mirabilis: Mert szerinted Botka nem jó? mert ellenáll orbán hazugságainak? Most is. " Független polgármester jelöltet indít amit orbán támogat? Mi ez hanem csalás és átverés? Ez mellé meg kellene r 88 is hogy a vak hangyákat lehessen butítani tovább.