A korábbi hetek stagnálása után a február 23-ától március 1-ig tartó héten ismét nőtt itthon az influenzás megbetegedések száma. Összesen 42 800 beteg fordult orvoshoz ekkor influenzás panaszokkal, ez 2 300 esettel több, mint egy héttel korábban - derül ki az Országos Epidemiológiai Központ honlapján közzétett adatokból. A legtöbb új fertőzött Somogy megyében volt, itt és Vas megyében összességébe...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
foleg aki volt olyan h.... bedolt a patikusok reklamjanak oltoanyaggal kapcsolatban. En egyszer voltam olyan pali(madar) olyan beteg voltam :( soha tobbet ezt szigoruan tartom. Szerintem ezt mestersegesen idezik elo es mielott valaki gyanusitana uldozesi maniaval annak ajanlom figyelmebe a pontos erkezest es a "mindig mast kapunk oltoban, mint a valosagban " Szerintem a gyogyszerbiznisznek biztosit biztos bevetelt a decemberi szunet utan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.