Sorban mutatják be programjukat a főpolgármester-jelöltek az Index olvasóinak. Elsőként a Fidesz-KDNP jelöltje mesélt a terveiről kameránknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Beragadt a lemez ennél a közmunkás csajnál?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Amikor ilyen tisztaság mániás asszony megjegyzéseit olvasom az jut az eszembe, hogy ha otthon a férjét is egy szemétnek látja akkor azt is kisepri mint Karácsony Gergelyt .Hat hónappal ez előtt ez a nő még azt sem tudta, hogy mit fog csinálni ebben az orbáni világban.Egyszer csak Orbán szólt neki, hogy készüljön mert ő lesz a FIDESZ főpolgármester jelöltje, de ne álljon szóba senkivel csak Gyurcsánnyal , aki most semmiféle közfeladat elvállalására nem jelentkezett , így azután nem kell vitáznia senkivel sem.Most hogy még nem lépett vissza és a közéletben szerepel, egyszer kétszer megszólalt, amivel semmivel nem csökkentette hátrányát az előtte álló kép pasival szemben, most a takarítást helyezte előtérbe, amiben biztos nagyon jó, mert egy nőnek valamiben csak kell hogy jó legyen.Erről jut eszembe hogy legalább Pünkösdre kitakarítottál otthon Alex...?
Menőmanó
@Géza: Nem Karácsony tehet róla, hogy Rogán meg a kúrmány Budapesten székel. Ráadásul a szájukon is székelnek.
Géza
@Menőmanó: Karácsony mindet elkúrt.
Menőmanó
@Géza: Most jól megaszontad a nagy semmit.
Clavigo
@Géza: Hülye vagy Geéjza... ( nagyon hülye ).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.