Június 7-e bizalmi szavazás lesz a Bajnai-kormányról, és annak politikájáról - jelentette ki Deutsch Tamás szerdán Hódmezővásárhelyen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Már megint butaságokat beszél, ki dugta el - már megint - a Tomika gyógyszerét?
marlin
@xu: olvastam, és meg is értettem.
Te nem tartod furcsának, hogy a Fidesz szerint(!) az elmúlt hét évben minden szavazás az ő kormány váltási szándékaikról szól??
xu
@marlin: Én nem! Gondolkodó ember nem tartja furcsának! Gondold végig, honnan indultunk (béka seggétől) és hol vagyunk most (béka segge alatt)! Világgazdasági válság nincsen 7 éve! Nem elképesztő számodra, hogy minden hazánkban élő embernek 2,1 millió feletti adóssága van? Mai árfolyamon számolva (korábban még kevesebb volt a jövedelem) is hamis a kép, hiszen a jövedelem nélkül rendelkező csecsemő helyett is valakiknek ezt meg kell fizetni! De egyszerűsítsük le: a 60000 forint nyugdíjat kapó embernek 3 évig nem szabad egy fillért sem adni, hogy a saját adósságát kifizesse (mondjuk 40 év munkaviszony után)! Akkor nem kell valamilyen kormány, aki ezt megoldja? Legyen ez valamilyen külföldi (CSU, CDU, tudom is én mi) kormányzó párt; nekem mindegy, de valami már történjen! Számtalanszor megkérdeztem már, hogy azt engedné-e az alkotmány; de választ nem kaptam! Ha ez nem megy, akkor csak egy út van. Akkor csak a Fidesz és szövetségesei tudnak hatalomra kerülni és kormányozni! Akinek van támogatottsága az kormányozzon és próbálkozzon, mint az ebek!
marlin
@xu: Megpróbálom (bár tudom, hogy nehéz):
Az előbb jöttem meg a kutyasétáltatásból közben több plakátot olvastam, de minegyikre az volt írva, hogy junius 7-én az EU képviselők választásáról és nem a Bajnai kormány iránti bizalomról, vagy bizalmatlanságról lesz a szavazás.
Ezek után nehezen értem a Tomika sületlenségeit sem a te "gondolkodó furaságaidat".
Az a szavazás (választás) amire te, meg Tomika gondoltatok, csak jövő tavasszal lesz esedékes! Addig meg féllábon is kibírhatjátok.
furfang
Az lehet, hogy az eus választáson megint leég az mszp és az szdsz mint a Reistagh, kvázi a szavazás tükrözni fogja a szavazók protestálását, ellenérzését a jelenlegi kormánnyal, barátaival, eszme társaival kapcsolatosan, de hogy ezek pirulás nélkül végigcsinálják 2010-ig, amíg ki nem csavarják a kezükből a kormányrudat az biztos. Itt már annyi minden történt, ami miatt ezeknek el kellett volna takarodni, hogy az elképesztő. Adták már szépen csúnyán a tudtukra, hogy nem kellenek, maradtak, mert még van mit lopni. Ilyen egyszerű ez. Ráadásul egyénenként sem úriemberek, mert minden ráfér a képükre. Politikai prostitúció ez, amíg pénz van, és leszedhetik a sápot maradnak. Bármit üzenjen a választás, maradnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.