A helyi és a megyei rendőrkapitányság munkatársainak is jelentős munkát adott a Boldogkőváralján szombat hajnalra virradóra elkövetett Molotov-koktélos támadás. Egy a falu szélén lévő és cigány kisebbséghez tartozók által lakott épület hátsó részére, egy ablakhoz dobták a gyújtó anyagot tartalmazó üveget. Az egyik Molotov-koktél meggyulladt és kissé megégette az ablakot és környékét. Egy másikat pedig a fal mellett találtak meg épségben. Az nem működött.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Miért irtják egymást? Talán jó kisebbségnek lenni?
Csubaka
Képzeljétek el, hogy mi lesz ebben az országban, ha ezek rájönnek arra, hogy műtrágyából is lehet robbanó anyago csinálni!!!!!
xu
@Csubaka: De akkor nem lesz szép a veteményesük, ha nem a földeken használják! Erre is gondolj!
eutanazia
@Csubaka: ezt most nekik üzened? De minden rosszindulat nélkül mondom, örülök, hogy kiderült az igazság, most tépjék a szájukat a cigányok...........meglehet a többi is hasonló okok miatt történt............
Csubaka
@Nemezis: Hátha Isten megtartja szokásukban őket és azokat is egymás ablakába rakják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.